עבור לתוכן

חייל וחיילת הועמדו לדין בגלל נשיקה על הלחי

Featured Replies

פורסם

אולי זה היה יותר מנשיקה על הלחי!

אף אחד לא היה שם!

זה בטח חייל ערס שמנסה לשכנע את כולם זאת היתה "רק" נשיקה על ה"לחי"

שיכניסו אותו לכלא!

גם אני יכול להגיד שהכניסו אותי סתם למחבוש ( הייתי שבועיים במחבוש בגלל שהיה לי מעיל פתוח, שהייתי בלי כומתה, ושלא הייתי מגולח- אבל הייתי לי סיבה טובה לזה)

ולבוא לבכות לYNET

YNET בזמן האחרון ממש מזבלה של רכילות מפגרת

• תגובות 70
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך הגעת לזה שהוא ערס?

פורסם

לגבי החייל שחברה שלו נישקה אותו על הלחי, הוא הסכים להישפט ע"י אותו קצין? אין אפשרות של ערעור? בג"ץ? :-\

בטח שאפשר לערער או לא להסכים להישפט בפניו אבל

א. אם אתה לא מסכים להישפט בפני אל"מ אתה הולך להישפט בפני תא"ל שיש לו יותר סמכויות ענישה, והוא מן הסתם גם חבר טוב של האל"מ

ב. אם לא תסכים להישפט בפניו או תערער לבג"ץ, הוא לא ממש יאהב אותך(בלשון המעטה), ובוא נגיד שממש לא בעיה בשבילו להפוך לך את החיים לגיהנום גם ללא משפט.

בוא נגיד תורנות שירותים כל יום, לסגור 28 בבסיס כי משום מה הוא החליט ש"התפקיד מחייב" ועוד ועוד דרכים יצירתיות להעניש אותך גם בלי לקרוא לזה עונש.

פורסם

אמממ

70 אחוז מהבצא הוא כזה :lol:

(ערסים)

פורסם
  • מחבר

בטח שאפשר לערער או לא להסכים להישפט בפניו אבל

א. אם אתה לא מסכים להישפט בפני אל"מ אתה הולך להישפט בפני תא"ל שיש לו יותר סמכויות ענישה, והוא מן הסתם גם חבר טוב של האל"מ

ב. אם לא תסכים להישפט בפניו או תערער לבג"ץ, הוא לא ממש יאהב אותך(בלשון המעטה), ובוא נגיד שממש לא בעיה בשבילו להפוך לך את החיים לגיהנום גם ללא משפט.

בוא נגיד תורנות שירותים כל יום, לסגור 28 בבסיס כי משום מה הוא החליט ש"התפקיד מחייב" ועוד ועוד דרכים יצירתיות להעניש אותך גם בלי לקרוא לזה עונש.

בימקום לעשות דברים לא מתוחכמים כאלה הוא פשוט יכול לשים עינים על החייל

ולידפוק אותו שהוא מפשל

תמיד אפשר לימצוא "פגמים" (ליכלוך על הנעלים-תלונה\זיף קטן מציץ בלחי-תלונה וכו וכו)

פורסם

אמממ

70 אחוז מהבצא הוא כזה :lol:

(ערסים)

כמעט כל עם ישראל משרת בצבא, אז מה אתה אומר בעצם?

פורסם

נראה לי שהוא עצוב שהוא לא ערס :smile1:

פורסם

ולחשוב שבתקופת הפלמ"ח היו בנות לוחמות ובלילות היה שמח...

לחשוב שפעם הייה איכפת למישהו מהמדינה ומהצבא הזה... היום אנשים שוכחים למה הכל בא להם בקלות, ולא מבינים שבצבא לא צריכים להיות משחקי כבוד, ענישה סלקטיבית והפליה. וזה מתחיל קודם כל במפקדים, שחושבים שהם יותר טובים מכולם, ושהם מעל לחוק.

החוק הצבאי צריך להיות הרבה יותר עיוור למהחוק האזרחי- בצבא כולם שווים (מבחינה שקשורה לבצבא באופן ישיר... מיקרים שמערבים ת"ש זה כבר משהו אחר), וכל הזריקת ז שהולכת בצבא זה מש לא לעניין.

אם למישהו הייה פעם מורה רוסי (אמיתי.. שלימד ברוסיה, ולא עולה חדש שלמד בארץ) יודע למה אני מתכוון, ומי שלא, דוגמא: לי בתיכו היו שני מורים למתמטיקה,

אחד רוסי (עם כבוד למקצוע ומוסר גבוה) ואחד ישראלי (מנייאק). על הציונים הם החליטו ביחד, ובמקרה יצא לי ולעוד כמה חבר'ה לשמוע את השיחה שלהם. עכשו, אתם בטח מכירים את האנשים האלה שמלקקים למורים כמו גלידה, אז להם הישראלי נתן איזה 5-10 נקודות יותר ממה שהגיע להם במגן, ולי, שבחיים לא חשבתי אפילו על להתחנף למורה, הוא נתן 10 נק' פחות (80). מזל שהמורה הרוסי הייה שם כדי להציל את המצב ונתן לכולם ציונים כמו שהגיע להם, בלי קשר לכמה אותו תלמיד ליקק לו (לי 90 במגן, ובסוף קיבלתי 98 בבגרות ההיא... אבל הגיע לי 90 במגן...).

זה דוגמא ל"אופי" הישראלי שמאפשר לקבוע מחיר לכול אדם ולכול רעיון. חבר שלי למד באיזה מיכללה צבאית להנדסאי מכונות (או משהו כזה...) וממה שהוא סיפר לי (ומההכרות שלי איתו, הרוב הייה נכון...), הוא הייה צריך לשבת בכלא את כל השנתיים, אבל בגלל שהמפקד של המכללה (או מה שזה לא הייה) הכיר אותו, אז הוא אפילו לא הועמד למשפט (מכות למפקדים, זה רק קצה הקרחון של מה שהוא עשה שם...).

אם החוק הצבאי אוסר על מגע אז מגיע לשניים שהתנשקו כלא, אבל גם לזה שלא טורח לעדכן את החיילים על החוקים האלה צריך לשבת ביחד איתם.

נראה לי שהוא עצוב שהוא לא ערס :smile1:

לי נראה שהוא עצוב בגלל מכות שהוא מקבל ערסים...

פורסם
  • מחבר

IG

הם יתנשקו על הלחי

וחוץ מיזה כמו שאמרתי איך זה שמעלימים עין מימפקד שזין פקודה שלו ואחר כך יתחתן איתה

אבל דופקים חילים פשוטים?

איזה צדק זה?

פורסם

ואיפה אני כתבת שזה בסדר? ב"ענישה סלקטיבית" או ב"הפליה"? ::)

את כולם צריך לזרוק לכלא, ולזרוק מהצבא.

פורסם

לחשוב שפעם הייה איכפת למישהו מהמדינה ומהצבא הזה... היום אנשים שוכחים למה הכל בא להם בקלות, ולא מבינים שבצבא לא צריכים להיות משחקי כבוד, ענישה סלקטיבית והפליה. וזה מתחיל קודם כל במפקדים, שחושבים שהם יותר טובים מכולם, ושהם מעל לחוק.

החוק הצבאי צריך להיות הרבה יותר עיוור למהחוק האזרחי- בצבא כולם שווים (מבחינה שקשורה לבצבא באופן ישיר... מיקרים שמערבים ת"ש זה כבר משהו אחר), וכל הזריקת ז שהולכת בצבא זה מש לא לעניין.

זה חלק מהבעיה, פעם באמת היה אכפת לאנשים מהמדינה, וכל מי שהיה פה בתקופת הפלמ"ח, ההגנה והאצ"ל יגיד לך את זה ויוסיף שלא למדינה כזאת פיללנו, היום אני מעל הכל והמדינה שתשרף.

פורסם

קפיטליזם :pissed:

פורסם

שמאלניזם! :pissed:

פורסם

^^^

תאכלס!

פורסם

מה תאכלס... הפלמ"ח וההגנה היו ארגונים שהיו אז שמאלניים אחושיליג.

אז תחסכו הודעות מתלהמות לא קשורות וטיפשיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים