עבור לתוכן

חייל וחיילת הועמדו לדין בגלל נשיקה על הלחי

Featured Replies

פורסם

ווי באמת קוראים לך stone?

:kopfpatsch:

• תגובות 70
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Error: Sarcasm attempt failed, please replace retarded users and try again

פורסם

ולחשוב שבתקופת הפלמ"ח היו בנות לוחמות ובלילות היה שמח...

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה פה. כשאני הייתי חייל, מישהו קיבל אצלנו בבסיס ריתוק על זה שחיילת ישבה עליו, וזה היה לגיטימי לגמרי כי יש פקודות שאוסרות על מגע בין חייל לחיילת. כאילו, הם בצבא כזה כאילו... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה הבעיה פה. כשאני הייתי חייל, מישהו קיבל אצלנו בבסיס ריתוק על זה שחיילת ישבה עליו, וזה היה לגיטימי לגמרי כי יש פקודות שאוסרות על מגע בין חייל לחיילת. כאילו, הם בצבא כזה כאילו... :nixweiss:

ישבה עליו=אינטימי

נשיקה על הלחי=חברות

זה כמו שאתה מנשק על הלחי קרובי מישפחה במיפגשים מישפחתים (אני לא אבל יש מספיק כאלה שכן)

אבל אתה לא נותן לאף בת דודה לשבת לך על ה...

נשיקה על הלחי זה להגיד שלום לעזזל

פורסם

צה"ל מטומטם :s07: :s07: :s07:

מחר בחדשות:

חייל הועמד לדין על זה שנשם אוויר בחדר האוכל שבחורה אכלה בו :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

אני לא ממש מבינה את הצורך באיסור האינטימיות. כל עוד אין ניצול מרות (פקוד-פקודה או להיפך) אני לא רואה סיבה שלא.

אנחנו בסה"כ בני אדם עם צרכים וכו'. זה לא שלא יזדיינו בבסיסים, ימשיכו כמו גדולים, תאמינו לי, אלא שאנשים תמימים שבסה"כ

רוצים לתת חיבוק יקבלו על הראש. והנימוק הזה של "זה צבא" כבר לא מספיק. כל עוד זה לא מפריע למהלך יום תקין לא צרייך

להיות הפרת משמעת.

וכן, מוזר שהיה לנו מפקד בבסיס שהיה מעיר לחיילות הערות מיניות (והחבר הנגד שלו עמד מהצד וצחק "וואי וואי איזה גבר אתה!)

ולא עשו לו כלום. התנהלות כזאת של הצבא גורמת לי לחשוב שהמשמעת שם קיימת רק בשביל החיילים, בצורה מוגזמת, ולו כדי

להפוך אותם לעבדים קטנים ומסכנים, לשבור אותך ולבנות אותך מחדש - כמו שהם רוצים אותך.

מזכיר לי אם כי לא הכי קשור, חבר שהמפקדים שלו בקורס פקדו עליו ועל עוד כמה חיילים ללכת איתו לפאב על מדים. היו שם כמה

בנות אז הם פקדו עליהם להזמין אותן לשתות (!). אח"כ כשהמסכנים כבר התחילו איתן וזרם להם טוב, המפקדים פקדו עליהם

להסתלק חזרה לאוהל לישון והלכו לנסות ולזיין את הבנות האלו שהכירו. במקרה אחר ששמעתי, לא בארץ, מפקדים אמרו ללכת

לבית זונות ולזיין אם כי זאת היתה פקודה שמותר לסרב לה אבל מה שברור זה שסרוב כזה היה גורר אחריו הקנטות וטירטורים

מצד המפקדים למחרת. אז ידידי הנחמד בילה 3 שעות בחדר עם זונה ודיבר איתה על פוליטיקה... :lol:

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מבינה את הצורך באיסור האינטימיות. כל עוד אין ניצול מרות (פקוד-פקודה או להיפך) אני לא רואה סיבה שלא.

אנחנו בסה"כ בני אדם עם צרכים וכו'. זה לא שלא יזדיינו בבסיסים, ימשיכו כמו גדולים, תאמינו לי, אלא שאנשים תמימים שבסה"כ

רוצים לתת חיבוק יקבלו על הראש. והנימוק הזה של "זה צבא" כבר לא מספיק. כל עוד זה לא מפריע למהלך יום תקין לא צרייך

להיות הפרת משמעת.

וכן, מוזר שהיה לנו מפקד בבסיס שהיה מעיר לחיילות הערות מיניות (והחבר הנגד שלו עמד מהצד וצחק "וואי וואי איזה גבר אתה!)

ולא עשו לו כלום. התנהלות כזאת של הצבא גורמת לי לחשוב שהמשמעת שם קיימת רק בשביל החיילים, בצורה מוגזמת, ולו כדי

להפוך אותם לעבדים קטנים ומסכנים, לשבור אותך ולבנות אותך מחדש - כמו שהם רוצים אותך.

מזכיר לי אם כי לא הכי קשור, חבר שהמפקדים שלו בקורס פקדו עליו ועל עוד כמה חיילים ללכת איתו לפאב על מדים. היו שם כמה

בנות אז הם פקדו עליהם להזמין אותן לשתות (!). אח"כ כשהמסכנים כבר התחילו איתן וזרם להם טוב, המפקדים פקדו עליהם

להסתלק חזרה לאוהל לישון והלכו לנסות ולזיין את הבנות האלו שהכירו. במקרה אחר ששמעתי, לא בארץ, מפקדים אמרו ללכת

לבית זונות ולזיין אם כי זאת היתה פקודה שמותר לסרב לה אבל מה שברור זה שסרוב כזה היה גורר אחריו הקנטות וטירטורים

מצד המפקדים למחרת. אז ידידי הנחמד בילה 3 שעות בחדר עם זונה ודיבר איתה על פוליטיקה... :lol:

קודם כל זה חוקי בישבילך להיות ערה בבוקר?

והדבר האחרון שכתבת איזה צבא -רוסי? והידיד בטח מיתרומם

אבל ביתר הדברים את צודקת

1-יש זיונים בצהל

2-שמפקד מופיע בטלויזיה ואומר שהוא הכיר את אישתו בצהל והיא היתה פקודה שלו אף אחד לא עושה כלום

אבל שחייל פשוט מזיין חילת באותו דרגה ובהסכמה הוא ניכנס לשבועים לכלא (מכיר אחד כזה)

פורסם

המתרומם היחידי כאן הוא אתה. זה שבחור לא מוכן לרדת לרמה של ללכת לזונה כמו אחד שלא יכול למצוא זיון, זה לא הופך אותו למתרומם. אתה כנראה הולך לזונות אם אתה מדבר ככה על ידיד שלי ומה שהוא עשה, אני מוצאת לדיי נערץ, שלא כמוך, שרץ. וזה חוקי בכלל שתהיה לך מקלדת? :kopfpatsch:

פורסם

על זה אומרים שבצבא ההגיון נשאר בש.ג.

:cool2:

פורסם

מחוץ לש.ג.

פורסם

ולחשוב שאני מכיר מישהו שהתחתן עם הפקודה שלו...

כל העניין הזה יצא הרבה מעבר לכל פרופורציה אפשרית, נכון שאסור מגע, אבל ראבאק, יש גבול.

להכנס לקלבוש בגלל נשיקה על הלחי?

פורסם
  • מחבר

המתרומם היחידי כאן הוא אתה. זה שבחור לא מוכן לרדת לרמה של ללכת לזונה כמו אחד שלא יכול למצוא זיון, זה לא הופך אותו למתרומם. אתה כנראה הולך לזונות אם אתה מדבר ככה על ידיד שלי ומה שהוא עשה, אני מוצאת לדיי נערץ, שלא כמוך, שרץ. וזה חוקי בכלל שתהיה לך מקלדת? :kopfpatsch:

הי הי הי אני לא הולך לזונות וגם אם היתי הולך אז לא היתי אונס בחורות

ובארץ זה לאנוס

לי יש כיבשות לזין ;D

אני פשוט לא יכול להבין מישהו שהולך לזונה ומדבר איתה על פוליטיקה :screwy:

יש דברים הרבה יותר מענינים לדבר אליהם אם זונה ואפשר גם לקבל עצות לשיפור הביצועים

פורסם

תגיד, לזיין את השכל, נחשב אונס, לא? אז תפסיק.

ושאני חושב על זה, לדבר על פוליטיקה == לזיין את השכל, אז הוא לא היה כל כך רחוק :silly:

פורסם

ולחשוב שבתקופת הפלמ"ח היו בנות לוחמות ובלילות היה שמח...

היו זמנים... ;)

אפשר לחשוב שהיא נתנה לו lap dance. :nixweiss:

לגבי החייל שחברה שלו נישקה אותו על הלחי, הוא הסכים להישפט ע"י אותו קצין? אין אפשרות של ערעור? בג"ץ? :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים