פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים ממ.. יש לך את המשאבה, שמעבירה מים ממיכל מים כלשהו ( קופסת פלסטיק למשל ) דרך צינורות המחוברים לגוף קירור אטום וחלול ( לדוגמא מלבן נחושת עם 2 חורים עגולים ב 2 קצוות שיושב על המעבד ) ומעבירים בתוכו מים אשר מקררים את הגוף, ומשמה המים חוזרים למקור המים דרך צינורות, וככה במחזוריות אני מקווה שהסברתי טוב מספיק. עריכה - אה כן, ויש את הרדיאטור כמובן, מה שלגמרי שכחתי
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים אבל אם לא יהיה גוף קירור אשר יקרר את המים אז מה הקטע? אחרי כמה סיבובם/מחזורים של המים המים יתחממו חייב להיות איזה רדיאטור שמקרר אותם ...
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים מישהו פה הציע מערכת קירור מים ללא רדיאטור? אני רק שכחתי את המרכיב הזה בטעות ;D, קורה, ערכתי מיד והוספתי (אפשר לשכוח עוד דברים שאחותך הקטנה דופקת לך מגדל לגו ענקי מקוביות ענק בראש ואתה מדמם , לא נכנס לזה..)
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים אני ממש מצטער ... לא ראיתי את העריכה כמו שאמרתה קורא ואנשים שוחכים וקורא אנשים לא שמים לב ;D מצטער עוד פעם ...
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים סרט שווה אלף מיליםhttp://www6.tomshardware.com/howto/02q3/020701/watercooling-03.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.