פורסם 2006 במאי 1819 שנים שלום,לפני בערך שבוע המחשב שבחתימה שלי נהרס.גלשתי באינטרנט ופתאום הוא נתקע, עשיתי ריסט והכל נשמע כרגיל רק שהמסך לא נדלק, הנורה נשארה צהובה.בדקתי עוד מסך ואותו דבר.החלפתי HD ולא עזר, הוצאתי את הסוללה ולא עזר.המחשב עצמו כן נדלק, המאווררים פועלים, הנורות בלוח אם עובדות וה HD משמיע רגע.בכל מקרה, אין לי משוג מה הבעיה, אני חושב נשרף המעבד:<מי שיכול לעזור לי אני אשמח.נ.באני עכשיו על סלרון 633 שעבר OC ל 733, תנחמו אותי:<הוא לא היה ב OC.
פורסם 2006 במאי 1819 שנים אם אין תגובה במסך זה יכול להיות הרבה דברים .תבדוק כרטיס מסך , לא אמורה להיות בעיה לשלוף אותו מהמחשב הנוכחי .אם עדיין לא - זכרונות , כל אחד בנפרד .לא לשלול בעיה בלוח האם .
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר אין לי כ''מ אחר.. הGF שיש במחשב הזה לא מתאים..ואיך אני בודק בעיות בלוח אם?
פורסם 2006 במאי 1819 שנים תשמע תעשה ככה תנתק את הכרטיס מסך ותעבוד עם הכרטיס מסך המובנה אם הכול מתקתק אז הכול תקיןיעני הכרטיס מסך דפוק..
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר gigabyte GA-K8NS Nforce 3 250 chipsetולא, אין צפצופים, אם היו הייתי מסיק שיש בעייה בזכרונות.
פורסם 2006 במאי 1819 שנים לדעתי דווקא יש בעיה בכרטיס מסך ולא בלוח הכרטיס מסך כמעט תמיד עולה לפני הביוס ואם יש בעיה כול שהיא אז הביוס לא יעלה בכלל והכול יתקע ישר על ההתחלה.....תנסה להביא ממישו כרטיס אחר רק לבדיקה מקסימום קח אותו לטכנאי ותבקש שיבדוק לך רק כרטיס אחר לא יתקן לא כלוםבהצלחה
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר בעע.. יהיה קשה.:<בכל מקרה נשאל על הדרך כבר:ראיתי בשקטוט שמקבלים עם הלוח שיש ג'אמפר לאיפוס ביוס, יש לו 2 פינים, איך אני מאפס אותו?
פורסם 2006 במאי 1819 שנים לי זה קרה עשרות פעמים, תנסה פשוט להוציא את הכרטיס מסך ואחרי זה להכניס אותו ולבדוק שהוא מחוזק למקום... לדעתי זה אמור לסדר את הבעיה
פורסם 2006 במאי 2319 שנים Garbil - תשנה בבקשה את הכותרת לאחת יותר אינפורמטיבית ותקנית בהתאם לחוקי הפורום.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.