פורסם 2006 במאי 1819 שנים עובד שבא עם חיוך בבוקר ולא לחוץ על למהר לעשות סידורים ולהספיק לחדר כושר וכו' פשוט שווה הרבה יותר מעובד עצבני שרץ כל היום אחרי תנאים טובים יותר וסידורים. זה בערך התורה הגדולה. הקטע של הצלחת המעופפת באמת קצת מפגר. כאילו מה הקטע?? LOL זה לא ממש כיף לשחק במשרד בזה בכל מקרה, מי יתן ואכן נגיע לעבוד במקום שכזה. בוא נחשב רגע.... אם אתה עובד בארץ ואפילו בכנסת אין רבע מהתנאים האלה נעשה 1+1 אין סיכוי
פורסם 2006 במאי 1819 שנים לחכים יש איזה 30 ימי חופש בשנה.יש להם חד"כ.יש להם משרדים מכובדים (נכון שלא נראה מצועצע וחדשני כמו המשרדים של גוגל)יש להם תקציב ל"קשר עם הבוחר"תנאי פנסיה אדיריםועוד בערך 1000 דברים. אל תדאג להם. תאמין לי שהתנאים טובים מבגוגל.וכמובן שאין להם שעות עבודה מוגדרות.ואני ממש לא בטוח שבארץ אין חברות עם תנאים כאלה.
פורסם 2006 במאי 1819 שנים לחכים יש איזה 30 ימי חופש בשנה. יש להם חד"כ. י איך אתה יכול להסביר את שאול יהלום?
פורסם 2006 במאי 1819 שנים יש כאלה שפשוט מעדיפים לאכול את הקוראסונים שמביאים להם למשרד כל בוקר...ד"א, הוא כבר לא ח"כ.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים גם במיקרוסופט זה ככה...ויצא לי לבקר במטבח של מיקרוסופט ישראל ברעננה פעם אחת.. אולי זה לא באותה רמה כמו של גוגל אבל היו שם הרבה אוכל/מכונות שתיה/מקררים...
פורסם 2006 במאי 1919 שנים גם בסיסקו ישראל זה ככה אומנם פחות יפה אבל גם אותו דבר פחות או יותר יש להם מטבח חופשי חדר כושר בר חדר אורחים חדר אוכל חדר מוזיקה וחדר שלם עם מלא מטענים כדיי להטעין את הלאפטופים שלהם
פורסם 2006 במאי 1919 שנים הינה ציטוט שלקוח מהספר "פרנויה":המנהל אומר לאחד העובדים המצליחים שלו (שהוא חדש גם) למה הכל שם כולכך מפואר.."תפאנק אותם מאוד ועם לא ישימו לב שאתה מעביד אותם בפרך"
פורסם 2006 במאי 1919 שנים לדעתי, זה ממש כיף לעבוד במקום כזה. סביבת העבודה מאוד נעימה לעין ונוחה. זה יותר כיף לעבוד במקום כזה מאשר בחדר ענק עם עשרות עמדות מחשב אפרוריות.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים במיקרוסופת שבארה"ב זה פשוט גן עדן שםחדרי כושרמגרשי משחק(טניס \ סקווטץ' \ פוטבול)פארק פנימי חלום לעבוד בדבר כזה
פורסם 2006 במאי 1919 שנים תיראו לי יש דודה שעובדת בהי טק וגיס שעובד בזההבעיה שאולי יש פינוקים אבל ביגלל הלוחות זמנים וביגלל שכל העובדים לחוצים שלא יפטרו אותם אם הם יפשלו בזמניםרוב העובדים לחוצים ועובדים כמו חמורים כיביכול לא לאבד תתנאים והכסף המצוינים אבל שמסכמים שכר לשעה ומה רוב העובדים באמת עושים זה לא כל כך נהדרמה שכן יצא לי להכיר איזה גאון בתחום שפתח חברת אבטחת מידע עצמיתוהוא גם הרויח טוב וגם לא עבד קשה מידי
פורסם 2006 במאי 1919 שנים הינה ציטוט שלקוח מהספר "פרנויה":המנהל אומר לאחד העובדים המצליחים שלו (שהוא חדש גם) למה הכל שם כולכך מפואר.."תפאנק אותם מאוד ועם לא ישימו לב שאתה מעביד אותם בפרך"אם אתה לא שם לב לזה שאתה עובד בפרך, זה לא מציק לך יותר מדי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.