עבור לתוכן

מחפש נגן 20 GB תקציב: 1400

Featured Replies

פורסם

יש את הX5 ב150 שקל יותר מהתקציב המתוכנן שלך.

מומלץ מאוד.

אם באמת חשובה לך רק מוסיקה(וחבל כי אתה מפסיד הרבה פיטצ'רים במחיר דומה) יש גם את הג'ימני X202

• תגובות 70
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע אחי אתה נשמע לא רציני ונראה לי שאתה מפרפר אותנו על פארש

ותפסיק להשתמש באייקון הזה :bash:

ותן ריספקט פה לאנשים אנשים פה עוזרים

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאתם מסנים לעזור ואני מעריך את זה.. תגיד אלקטריק בום אתה יכול לתת לי לינק למקום שמוכרים בו את הנגן הזה?

פורסם

השאלה שלי הופנתה לBDB ::)

[ltr]no idea. I think it's probably EU...[/ltr]

פורסם

אין שום סיבה לקחת את הXS202

הוא יותר יקר ופחות טוב מהH10

בקשר לX5

זה לא 150 שקל

מאיפה אתם מביאים את המחירים האלה?

הוא עולה 1500 זה רק עוד 100 שקל:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=369941

פורסם

כנראה שאתה לא יודע לקרוא

קודם כל דיברתי על הX5L

ואמרתי גם שזה רק 100 הפרש מהתקציב שלו ולא 10 כמו שמישהו אמר והתקציב שלו זה 1400 ומה שנתת עולה 1740 שזה 340 יותר מהתקציב שלו ולא 100-150

פורסם
  • מחבר

כנראה שאתה לא יודע לקרוא

קודם כל דיברתי על הX5L

ואמרתי גם שזה רק 100 הפרש מהתקציב שלו ולא 10 כמו שמישהו אמר והתקציב שלו זה 1400 ומה שנתת עולה 1740 שזה 340 יותר מהתקציב שלו ולא 100-150

זה מה שאני מנסה להסביר... תודה D-M-X!!

פורסם

אתה אומר את זה ברצינות או בציניות?

פורסם
  • מחבר

אני מדבר ברצינות..

חברה תקשיבו במהלך הסופשבוע התקציב עלה ל-1500 ובמחיר הזה יש את ה-M:Robe 500 של Olympus..אפשר לדעת מה אתם חושבים עליו?. אני אישית שמעתי בו והוא אחלהההה! ויש לו גם מצלמה דיגיטלית ומסך מגע!

פורסם

הוא לא מציג סרטים.המצלמה שלו פחות טובה מהרבה מצלמות שבטלפונים של היום.מכוער.איכות שמע לא מהמשובחות.

יש לך X5 ב-1500, מה עוד אתה יכול לבקש?

פורסם
  • מחבר

הוא באמת בול בתקציב עכשיו..

אבל תראה.. מניסיון אישי שלי עם האולימפוס המצלמה שלו ממש טובה.. נכון שיש מצלמות של 1.3 מגה פיקסל על פלאפון אבל האיכות הזאת מצוינת על המסך.. זה שווה ערך ל-0.3 בקושי במחשב...האיכות שמע שלו טובה! ואני לא צריך סרטים..חוץ מזה.. איך אפשר לראות סרטים במסך כזה קטן?..בנוסף יש לאולימפוס מסך מגע שזה בשביל מצוין.. לא צריך כפתורים.. אתה עדיין חושה שהX5 יותר טוב?.

פורסם

Electric Boom ו- D-M-X, אתם אחלה :xyxthumbs: הצעות טובות.

אליאב, אין לך יותר מדי על מה להתלבט, iAudio X5 20GB זאת האפשרות הכי טובה ב-1500 שקלים.

תתחדש.

וטיפ קטן: כל נגן שלא בא מהחברות הבאות: Creative, Cowon iAudio, Apple iPod, iRiver, Mpio, Archos, iBead, mobiBLU, Rio, Sandisk, Sony, Samsung לא שווה אפילו הסתכלות. דבר ראשון לפני שקונים נגן, זה לבדוק האם הוא מיוצר ע"י אחת מהחברות האלו.

Rio = כבר לא קיימת, ולכן לא ממש רלוונטית.

sony = המוצרים שלה לא ממש טובים, ולרובם ביקורות רעות.

* 95% מהחברות שהם לא החברות הנ"ל, הם חברות מדבקה/ג'נריות. ה-5% הנותרות הם כן חברות אמיתיות, אבל שקונות נגנים ג'נרים מאיזה מפעל בסין, ומוכרות אותם עם המותג שלהן.

ד"א יש ביקורת בעברית (היחידה שמצאתי בעברית) על ה-X5\L באתר The Gadgets Place: http://www.tgp-il.net/Reviews/iAudioX5.php.

בהצלחה לך.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון התרשמתי מהביקורת.. ביקורת איכותית הייתי אומר!

עכשיו אני אומר שכנראה ה-X5 הוא הנגן בשבילי..תודה רבה אחי!! :xyxthumbs:

פורסם

* 95% מהחברות שהם לא החברות הנ"ל, הם חברות מדבקה/ג'נריות. ה-5% הנותרות הם כן חברות אמיתיות, אבל שקונות נגנים ג'נרים מאיזה מפעל בסין, ומוכרות אותם עם המותג שלהן.

סתם לידע.

95 אחוז מהחברות שהם לא מהחברות האלה הם חברות ג'נריות בארץ רק. תסתכלו באתרים אחרים בחו"ל ותראו שיש מלא חברות שאנשים בכלל לא שמעו עליהם והנגנים שלהם ממש איכותיים.

שכחת את סמסונג גם. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים