פורסם 2006 במאי 1819 שנים יש לי שני הארדיסקים , אחד WIN והשני היה מותקן בו לינוקס אני רוצה לסדר את MBR של ההארדיסק השני , יש אפשרות לעשות את זה דרך WINDOWS ולא דרך הRECOVERY ?
פורסם 2006 במאי 1919 שנים תכניס את הדיסק של WIN ותעשה ממנו BOOT.fix MBRאין דרך אחרת עד כמה שאני יודע.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים יש לי שני הארדיסקים , אחד WIN והשני היה מותקן בו לינוקס אני רוצה לסדר את MBR של ההארדיסק השני , יש אפשרות לעשות את זה דרך WINDOWS ולא דרך הRECOVERY ?וMBR תוכל לנסות דרך הCMD .חיים , הMBR יותר נכון הBR , של WIN שונה משל לינוקס , לינוקס משתמש בLILO וכד' בעוד שהWIN מסיר אותם .
פורסם 2006 במאי 2119 שנים את הפקודה FIXMBR אי אפשר להריץ מWINDOWSאולי תוכנות כמו PartitionMagic או Acronis Disk Director יכולות לעשות את זהתוריד דמו ותנסה
פורסם 2006 במאי 2119 שנים יש 6008 תוכנות שעושות את זה .צריך להיות מאוד זהיר כמובן.זה האתר הכי חזק שראיתי בנושאhttp://www.geocities.com/thestarman3/asm/mbr/95BMEMBR.htmאו שתוריד MBRWizd.או שתשתמש ב ultimate boot CD שמכיל כלים לכך ...
פורסם 2006 במאי 2219 שנים תכניס את הדיסק של WIN ותעשה ממנו BOOT.fix MBRאין דרך אחרת עד כמה שאני יודע.כמובן שאתה חייב לציין שזה הדיסק השני ( של לינוקס ) .
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר אני עשיתי את זה בסוף דרך הקונסולה פשוט סיקרן אותי לדעת אם יש דרך לעשות מ WIN
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.