פורסם 2006 במאי 1819 שנים תראו תמיד שאני מביא את העכבר Coperhead אחרי כמה זמן שאני משחק והכל סבבהפתאום הוא לא טוב הוא כל שניה נתקע נדלק נכבהבקיצור הבנתי שהחיבור בין הכבל usb לעכבר שבור וכשאני משחק איתו אני רואה את העכבר מהבהבאת העכבר אח שלי קנה לי מחו"ל וזה פעם שניה שזה קורה בפעם הראשונה הוא שלח חדש ושוב הינה אותה הבעיהקיצר מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה.?יש מעבדות בארץ שיככולות לסדר?אין לי ביטוח או אחריות כי זה בא מחו"לכפרה עלייכם אני מתבאס תמיד עכבר שעולה ככה ומתקלקל משטויות
פורסם 2006 במאי 1819 שנים תוציא כבר את העכבר מהUSB.. (תרתי משמע ) סתם.. אולי החיבור USB שאתה משתמש בו לא בסדר? תנסה בחיבורי USB אחרים (יש יותר מאחד).
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר אבל אתה לא מבין אני יודע מה הבעיה זה לא משנה הUSB כשאני משחק עם הכבל אני רואה את העכבר נדלק או נכבההבעיה היא בחיבור בין הכבל לעכבר ולא בין ה USB לכבל
פורסם 2006 במאי 1819 שנים אם זה ככה, אז הברירות שלך הן:לעשות עבודה ערבית ולחתוך את הכבל USB ואז לחבר אותו לחיבור USB (כבל USB) אחר.או לנסות לקבל אחריות בחו"ל איפה שקנית.
פורסם 2006 במאי 1819 שנים שלח את זה לאיזה חנות מחשבים בארץ או דבר עם היבואן של Razer בארץ יארגנו לך משהומה שכן זה יעלה לך כסף ולא בטוח ישתלם , אבל שווה לנסות...
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר אני ינסה לחפש איזה מקוםמה שכן אני לא יכול לחתוך את הכבל כי זה בחיבור לעכבר עצמו אז צריך לפתוח שם אבל איןתודהמישהו יודע איפה יש חנות עם יבואן של ראיזר
פורסם 2006 במאי 1819 שנים הכל נשמע טוב ויפה אבל זה פעמיים אותה בעיה בדיוק זה כנראה המחשב ולא העכבר, מניסיון גם אם אתה בטוח במיליון אחוזשזה העכבר הבעיה לא חייבת לביות בו, מהסיבה הפשוטה שהסיכוי שתקבל שניי עכברים אמינים (לא מתעסקים פה עם חברה שמייצרת זבלה)אם אותה תקלה הוא אפסי!תבדוק את העכבר במחשב אחר, אולי ה USB שלך מספק יותר מדיי מתח ושזה מגיע למנגנון העכבר זה קצת משגע אותו והתזוזות שלךכמובן משנות את צריכת הזרם מה שגורם לניתוקים...ד"א מה שכבר קרא(מקווה שלא), ה USB שלך כבר דפק את העכבר, קרא לי עם שני מחשבי כף יד שהחליפו לי ובסוף התברר שהבעיה ב USBמזל שהם לא קלטו את זה
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר לא אחי אני לא חושב שהבעיה היא אצלי במחשב ב USB זה בכלל לא הגיוניאני אומר לך כשאני משחק עם הכבל שצמוד לעכבר אני רואה שזה הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.