פורסם 2006 במאי 1819 שנים אני פתאום לא מצליח לכתוב בעברית לא יודע איך זה קרה.. עשיתי סתם RESTART ואחרי זה לא הצלחתי לכתוב שוב בעברית..מה אני יכול לעשות?? ואני מצטער אם זה לא קשור לפה אני לא יודע בדיוק לאיפה זה קשור אני מאמין שזה קשור לווינדוס
פורסם 2006 במאי 1819 שנים עיין בזהhttp://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=42
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר מה זאת אומרת לא מצליח? עברית לא מופיעה לך בסרגל השפות? ALT+SHIFT לא עוזר? יש שם HE אבל זה לא עושה לי עברית ALT+SHIFT לא עובד ועכשיו אני כותב את ההודעה דרך המחשב אחר
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר שאני עושה CAPS LOCK זה לא הופך את זה לעבריתהסמן הזה רק משנה כיוון אבל זה לא משנה את השפה לעברית...יש לך מושג מה הבעיה?
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר with caps lock-SDASD1ASDASDASDASDSAwithout-dfsdklafjsdalkfjsdalfnl asdsmall one
פורסם 2006 במאי 1819 שנים אתה אומר שאף על פי שלמטה רשום לך HE, זה רושם באנגלית??זה בכל התוכנות ככה? גם בוורד?
פורסם 2006 במאי 1819 שנים אולי זה יעזור -ב control panel > regional and language options , בלשוניות של regional options ו advanced תוודא שמסומן לך hebrew
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר יששששש הצלחתי :xyxthumbs: הייתי צריך ללכת ל-regional and language options ואז הלכתי ל-LANGUAGES ואז DETAILS ואז בלשונית שם זה היה ENGLISH -ENGISH שיניתי את זה ל-HEBREW-HEBREW וחזרה לי העברית אבל מה שמעניין אותי לדעת איך זה קרה בדיוק כי לא נגעתי בזה.אבל שיהיה. :-\ תודה לכולם :yelclap: :yelclap:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.