עבור לתוכן

PDA ב400$ מארה"ב כולל ציוד נוסף, פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

לא יודע איפה לדחוף את זה, אז כאן נראה לי סביר.

אז ככה:

אני צריך PDA. לא כל כך חשוב לי אם זה פאלם או פוקט פיסי. שימושים עיקריים: יישומים רפואיים. יש מלא לשתי הפלטפורמות.

זה לא אומר שהמכשיר הזה לא יהיה צעצוע מאוד יקר, ויריץ סרטים, יהיה נגן מוזיקה, ומשחקים מפגרים יותר או פחות.

מפשפושים ברחבי האינטרנט, עושה רושם שהדגם הכי משתלם הוא הX51V של DELL. מעבד 624MHZ, מסך ענק באיכות מעולה, 256MB זכרון מובנה, 64MB RAM, חריצי הרחבה, בלוטות', WI-FI, כרטיסי הרחבה, ועוד כל מיני תכונות שימושיות פחות או יותר.

קראתי עליו ביקורות מעולות.

תאכלס המכשיר הזה יכול להריץ QUAKE 3 לפי המפרט :o הפנטיום 200MHZ העתיק שלי עם הVOODOO 3 לPCI יכל, למה שזה לא :x.

ב400$ שהוקצבו לי, אני יכול לקנות את המכשיר הזה, עם סוללה נוספת של 2200MAH (המכשיר מגיע עם סוללה של 1100) ושלושה מטענים, מנשא אלומיניום, וכרטיס SD 1GB.

השאלה היא - יש דגם אחר עם תמורה טובה יותר? מחיר טוב יותר?

ולמה לכל הרוחות אין כאן פורום ניידים (שיכלול סלולאריים PDA וניידים שלא ממש נכנסים לפורום מפרטים)?

פורסם

זה מתאים לחומרה אחרת וציוד היקפי...

פורסם

אילו תוכנות אתה צריך? כי אבא שלי, שגם רופא במקרה, בחר בPALMOS מכיוון שמגוון התוכנות החינמיות בתחום שהוא עוסק בו גדול יותר... (והתוכנות המקבילות לPPC או איך שלא קוראים לזה היום, עולות מאות דולרים ולא כמה בודדים, לצורך העיניין).

פורסם
  • מחבר

אולי זה לא שייך לפורום, לא חד משמעי.

מדובר פה על מפרט של סוג של מחשב, בכל זאת. הכל סמנטיקה.

לשיקולו של אינטגרל או ביודום, אני אבין אם הם יחליטו להעביר את זה.

איזה תוכנות?

תאכלס יש טקסטבוקס שלמים לPDA, אני בעיקר מעוניין ב-harrison's principals of internal medicine. יש תוכנה שנקראת 5 minute diagnosis, יש תוכנות של קרוסראקטיביות בין תרופות שונות, יש מחשבונים רפואיים בלי סוף (שאין לי מושג איך קוראים להם), וכו' וכו'.

יואב, תמיד ידעתי שיש לך גנים טובים, lol.

פורסם

ה X51v הוא מכשיר מדהים.

בתור אחד שיש לו כזה, אני יכול להעיד על כך שהוא בהחלט שווה כל שקל.

קל וחומר שהמחיר הזול באתר DELL שולל כל אלטרנטיבה הקיימת בשוק.

שים לב למחירים באתר DELL - לרוב יש הוזלה מסויימת דרך קניה במחלקת SMALL BUSINESS

בנוסף קיימת הנחה נוספת על מחירי האביזרים במחלקה זו ! שים לב.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על הפידבק.

היות והדודה מאמריקה קונה לי את המכשיר דרך EBAY, במחירי BUY IT NOW בלי לקחת יותר מדי סיכונים, המחיר כולל כרטיס 1GB, כולל נרתיק אלומיניום, וכולל סוללה של 2200mAh עם 3 סוגי מטענים, צריך להיות סביב 400$, שזה 1800 שקלים... היות והמכשיר עצמו ללא כל ציוד עולה 2800 שקלים במחיר הכי נמוך בזאפ, אני חושב שאני יוצא ברווח מכל הסיפור.

מה גם, אני סטודנט לרפואה שזקוק ליישומים רפואיים (דיאגנוזאורוס, מדקאלק, 5MCC, טקסטבוקס), והמכשיר לא לשימוש עסקי, אז קרוב לוודאי שאני לא זכאי להנחה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים