עבור לתוכן

מה אנשים עושים בשביל רדאון 9700?

Featured Replies

פורסם

ועוד איך שווה! :D

• תגובות 60
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ומה עם הבעיות שאמרו שיש לכרטיס של GIGABYTE?

פורסם

איזה בדיוק בעיות שמעתם שם?

פורסם
  • מחבר

שלכרטיס של gigabyte יש בעיות עם מכוונים אותו על AGP X8, (למרות שזה בנתיים לא אכפת כי אין שום הבדל, אבל זה לא אמור להיות

ככה).

אמרו גם שיש משחקים שמסרבים לעלות עם הכרטיס הזה.

ושזה לא הרדאון 9700 הכי טוב שיש.

פורסם

זה אולי לא הראדון 9700 הכי טוב שניתן למצוא כיום אבל הוא בהחלט מכובד ומאפשר לקחת את הכרטיס הזה כבר עכשיו הבייתה ולא לחכות למתחרים... ;)

פורסם

שלכרטיס של gigabyte יש בעיות עם מכוונים אותו על AGP X8, (למרות שזה בנתיים לא אכפת כי אין שום הבדל, אבל זה לא אמור להיות

ככה).

אמרו גם שיש משחקים שמסרבים לעלות עם הכרטיס הזה.

ושזה לא הרדאון 9700 הכי טוב שיש.

את זה אמרו על כל הכרטיסים,גם של ATI והרקולס.

פורסם

dino להגיד שמעבד 1.53Ghz חלש רק מכיוון שיצא מעבד 3Ghz זה השוואה מטומטמת.

זה כמו להגיד שמנוע 500 כוח סוס הוא חלש כי יש מנוע 800 כח סוס. שניהם חזקים! שניהם מספקים יותר ממה שרוב המשתמשים דורשים - וה 800 כח סוס עלול לעלות פי שניים - אני לא הייתי קונה אותו.

כל המעבדים שמיוצרים היום על ידי AMD ו אינטל הרבה יותר חזקים מהדרישות של רוב הישומים - ולהשקיע פי שנים ושלוש במעבד יותר מהיר זה פשוט טמטום עבור המשתמש הממוצע.

משחקים זה אחרת כי ההתקדמות שלהם מדהימה והאפשרויות שניתן היום להפעיל כמו FSAA * X וכו' באמת דורשות כרטיסים חזקים יותר - אם אתה מוכן לשלם את המחיר סבבה. אם אתה לא - אתה באמת תצטרך לוותר על חלק מהאופציות. כך לא המצב במעבדים - כולם חזקים דיו כדי להפעיל התוכנות הכי טובעניות שבהם משתמש אדם ממוצע בקצב הרבה יותר מסביר...

פורסם

למרות ש-UT2003 למשל כן מקבל סירוס לא קטן אפילו ממעבדי 1200 מגה הרץ שונים וזו עובדה, ולא שאני לא איתך... פשוט גם מאפייה הולכת בכיוון הזה, שמעבד חזק כן יכול להביא הבדל לא קטן של פריימים...

פורסם

ההבדל בין 9700 של החברות שיש עד עכשיו (ATI וGIGABYTE) הוא ממש ממש לא גדול, ולי יש מעבד XP 2000 וזכרונות 266MHZ

ואני יכול להריץ את UT 2003 על 1280X1024 עם 4XAA ו4XAF בלי להרגיש בכלל!

ולא, כל המשחקים שהרצתי איתו עד עכשיו לא נתקלו אפילו בבעיה אחת

פורסם

שאלה:

עם אני עוד 19 ימים בערך קונה מחשב, ואני רוצה מחשב מבוסס AMD, ואני יודע בכל מקרה ששנה הבאה אני ישדרג את המעבד,

אז ה-ATHLON 1800 יספיק לשנה הקרובה?

זה יספיק לך אפילו גם לשנתיים-שלוש הבאות.

פורסם

לרדאון 9700 יש מספר בעיות, לדעתי לא כדאי לקנות את הכרטיס החדש חדש ביותר...

כי זה טכנולוגיה חדשה עדיף לקנות TI 4600 או מהסידרה, בהחלט כדאי, תמיד יש בעיות עם טכנולוגיה ודברים חדשים. תלך על בטוח וזול יותר.

לא שווה לבזבז עוד 500 שקל בשביל הבדל זעיר בהחלט

פורסם

מישהו פה חש שהרדאון שלו חלש? המחשב שלי לא מסוגל יותר מ30 פרימרים במאפיה (במקומות פתוחים כמו עיר...)

או שזה אצל כולם?

פורסם

לרדאון 9700 יש מספר בעיות, לדעתי לא כדאי לקנות את הכרטיס החדש חדש ביותר...

כי זה טכנולוגיה חדשה עדיף לקנות TI 4600 או מהסידרה, בהחלט כדאי, תמיד יש בעיות עם טכנולוגיה ודברים חדשים. תלך על בטוח וזול יותר.

לא שווה לבזבז עוד 500 שקל בשביל הבדל זעיר בהחלט

תגיד לי אתה קורא מה שאתה כותב?

הבדל זעיר?! 9700 עובר את ה 4600 בכ 250%... אתה אומר לי שכרטיס אשר נותן ב 250% יותר ביצועים לא שווה הוצאה של 500 ש"ח יותר?!

בפעם הבאה אבקש ממך לא להגיב בנושאים שאינך מבין בהם למטרת חסכון עצביי! :veryangry:

פורסם

למרות ש-UT2003 למשל כן מקבל סירוס לא קטן אפילו ממעבדי 1200 מגה הרץ שונים וזו עובדה, ולא שאני לא איתך... פשוט גם מאפייה הולכת בכיוון הזה, שמעבד חזק כן יכול להביא הבדל לא קטן של פריימים...

זה בסדר - המעבדים החלשים ביותר שמיוצרים היום (שים לב - לא זמינים בשוק - אלא עדיין ביצור סדרתי) הם Athlon XP 1600+ בצד של AMD ואם אני לא טועה אז סלרון פנטיום 4 1800Mhz בצד של אינטל.

פורסם

הפסיקו לייצר AthlonXP 1600+ ו-AthlonXP 1500+ .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים