עבור לתוכן

מה אנשים עושים בשביל רדאון 9700?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גם אני קונה עכשיו מחשב וגם אני יכול לקחת כזה מחשב עם הכרטיס שהוא קנה,

אבל להשים רדאון 9700 עם זיכרונות 266mhz?

כי עם זה פועל טוב אין לי בעייה לקחת את זה גם יש לי תקציב.

• תגובות 60
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני קונה עכשיו מחשב וגם אני יכול לקחת כזה מחשב עם הכרטיס שהוא קנה,

אבל להשים רדאון 9700 עם זיכרונות 266mhz?

כי עם זה פועל טוב אין לי בעייה לקחת את זה גם יש לי תקציב.

למה אתה מצטט את עצמך? ???

בכל מקרה אם הייתי בוחר באיזה חלק להשקיע הכי הרבה זה ללא ספק כרטיס מסך איכותי ביותר.

זה לא אומר שייתי מזלזל בלוח אם ומעבד, גם אותם הייתי מנסה לקנות כנה שיותר טובים, אבל במפרט

שהיה פה אני בהחלט לט רואה שום בעיה ביצועית.

פורסם

dino וכולם,

כשעוברים לזכרונות 333MHZ במעבדי AXP, השיפור כמעט אפסי- כי המעבד עדיין משתמש בזכרונות ב266 מה"צ.

המהירות גבוהה יותר רק כשדברים אחרים ניגשים לזכרון.

השיפור הוא לא יותר מ5%

פורסם

לדעתי הוא צודק בהחלט.

אם הוא לוקח מערכת עם נתונים כאלה עדיף לו כבר לקחת משהו כמו TI 4200 זה בהחלט יתאים.

אין צורך לבזבז כסף על כרטיס מסך אם המערכת לא כל כך חזקה.

שיהיה לו מערכת חזקה יותר אז שיקנה כרטיס מסך הכי או השני הכי טוב

פורסם

ושוב למשחקים ו90% מהדברים כמו עריכת וידאו אין צורך ביותר חזק רוצה הוכחה הינה:

http://www6.tomshardware.com/graphic/02q3/020819/radeon9700-25.html

שים לב להשפעה העצומה שיש לכרטיס לעומת ההשפעה של מהירות הזיכרונות/מעבד

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מזה באס ולמה כל הזמן זה 133 MHZ?

פורסם

ככה זה.

פורסם

ממש אין לך מושג על מה אתה מדבר,הא? >:(

AXP 1800 זה זילזול?

אתה ממש קשה הא? אמרתי שזה בזבוז, ואמרתי שאין שום בעיה טכנית לשים כזה כרטיס. עדיף להשקיע בלוח יותר טוב, ועוד זכרון, ולהוריד בכרטיס מסך, כי המעבד בסדר גמור. דיי כבר עם "יש מעבדי 3G ואתה משתמש באחד של 1533" חלאס, נמאס.

פורסם

ככה זה.

RIGHT ON!!! MISHA U DA MAN!

נחמד אתה ;D

דינוי, WTF ARE U TALKING ABOUT???? זו מערכת מצויינת וחזקה, ברור שלקנות P4 2.8 זה יותר טוב (אבל הרבה יותר יקר ולא משתלם). אני בכלל לא מבין מה אתה מנסה לטעון פה? ddr333 מול ddr266? אתה צוחק, נכון? ההבדל הוא אפסי לחלוטין.. אני קניתי ddr333 רק בגלל שאותו זכרון ddr266 עלה איזה 60 ש"ח פחות ולכן קניתי את היותר מהיר...

העובדה היא, שפתחת את הנושא הזה בלי הרבה מושג על מה אתה מדבר... ::)

רדאון 9700 על מערכת כזו זה אופטימלי. ולא לכל האנשים יש כסף גם ללוח מפלצתי יקר ומעבד היא יקר בשוק. במקום זה אנשים משקיעים במה שהכי חשוב למשחקים וזה כרטיס מסך...

פורסם

אני מסתכל כאן ונשאר המום, AXP1800 וזכרון א]פילו של PC2100 זה מחשב בסיסי חזק וטוב מאד, מחשב שיבטיח כי החולייה החלשה לא תהייה המעבד או הזכרון, ועל מחשב כזה מאד מתאים לשים ראדון 9700 עסיסי לביצועי משחקים טובים... אמנם לוח מעבד וזכרונות מהירים יותר בשילוב עם TI4600 יהיו מהירים כמעט אותו הדבר אבל בחשבון הסופי הדבר יצא יקר יותר, לפחות בינתיים...

פורסם

זו בדיוק הטענה שלי, amd1800 + ddr266 זה top of the line כרגע ואין טעם להשקיע במעבד יותר חזק, אלא בכרטיס מסך יותר חזק (דוגמת הרדאון).

פורסם

זה לא הכי הכי, אבל זה הרבה יותר ממכובד... ;) וזה מה שקובע בסוף, המעבד או הזכרונות לא יהוו כאן צוואר בקבוק כלשהו, זה מה שחשוב כאן... אגב, דווקא לאחרונה יש משחקים שכם אוהבים מאד כוח מעבד, אם זה יהיה UT2003, או מאפייה שהבדלי מהירויות מעבד קריטיים מאד...

פורסם
  • מחבר

שאלה:

עם אני עוד 19 ימים בערך קונה מחשב, ואני רוצה מחשב מבוסס AMD, ואני יודע בכל מקרה ששנה הבאה אני ישדרג את המעבד,

אז ה-ATHLON 1800 יספיק לשנה הקרובה?

פורסם

בהחלט.

פורסם
  • מחבר

ושווה לי לשלם עוד 500ש"ח ולקחת במקום TI4600, רדאון 9700 של ג'יגהבייט?

(שמעתי גם שיש איתו קצת בעיות, זה נכון?, אמרו לי שחלק מהמשחקים לא עולים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים