עבור לתוכן

הכתבה ב"עובדה" על האתיופים

Featured Replies

פורסם

מישהו עוד ראה?

בערך הכתבה שהכי זיעזה אותי בחיי.

בתיקצור: עשו כתבה על האתיופים ומצבם הקשה ומדוע הם מדרדרים לפשע במיוחד במועדונים, הם עברו במספר מועדונים שבכל מועדון הביאו להם תירוץ אחר למה הם אינם יכולים להיכנס איליו, מועדון אחד הסכים רק בגלל המצלמות להכניסם.

ראיינו שם לאור הכתבה כולה, אתיופי אחד בכינויו ג'ינג'י שסיפר את דעתו למה ההדרדרות לפשע ממשיכה וממשיכה. לדעתו התסכול והכעס על אי קבלתם בחברה כשווים פשוט גורמת לצורך של הוצאת עצבים רצינית שמתבטאת בפשע, דקירות וכדומה. בלילה בו צילמו 3 אנשים נידקרו בסביבת אותם המועדונים של האתיופים.

הם קבעו עם ג'ינגי ליום שני, אני מעריך שהם צילמו ביום חמישי\שישי בגלל המסיבות ולכן כ-3-4 ימים לאחר מכן, הם נכנסו לבניין בו הוא גר דפקו בדלת כמה פעמים ותשובה לא היתה, לפני זה שאלו אותו אם הוא מתכוון להבריז והוא נתן את מילתו שלא יבריז.

הם ראו כי בחלון הבית עמד אתיופי נוסף אשר במעצר בית, בסופו של דבר הוא סיפר להם כי "גינגי" שם קץ לחייו וראו את הלוויתו של ג'ינג'י וכל משפחתו המובילה אותו אל הסוף המר.

האם אתם חושבים שיש דרך למנוע את ההדרדרות ולשפר את מצבם?

פורסם

אמרו שהשכן של ג'ינג'י התאבד לא ג'ינג'י

הם אמרו שג'ינג'י ברח בגלל זה וכנראה שהוא לא היה במצב רוח להתראיין

אני בטוח שאם יכניסו אותם למועדונים של לבנים הם גם שם יעשו בעיות וידקרו אנשים

הם לא לומדים בבתי ספר כל הזמן מסתובבים בחוץ מעשנים ושותים אז מובן שהפשע באוכלוסיה שלהם עולה

והם גם חושבים שהם כמו ה"ניגרים" בארצות הברית אפילו בהתחלה הם אמרו שיש להם כנופיה שקוראים לה B.I.G

רובם לא כולם אבל רובם הם פושעים צעירים שמסתובבים עם נשק בחוץ ומסוכן להיות לידם!!

בנתניה יש המון מקרים של כנופיות של אתיופים שבאים אל אנשים גונבים מהם את רכושם היו מקרים שאנשים גם ניכנסו לבית חולים בגללם

פורסם
  • מחבר

אז מה הם ישארו תמיד עבריינים...

אין מה לעשות?

פורסם

כלא

לתפוס את "ראשי הכנופיות " שלהם כשהם מוכרים סמים גונבים מרביצים וכו'

ואז כשהמנהיגים יהיו בכלא אולי ה"חיילים" יתחילו לעבוד ולהפסיק עם כל הסמים והאלכוהול

וישגו משהו בחיים שלהם

פורסם

יכול להיות שבאמת המצב של האתיופים קצת יותר קשה אבל בכל זאת הם לא הראשונים ולא האחרונים שנתקלו בקשיים במדינה הזאת

וכל הקטע של להפיל את כל האחריות על המדינה ועל הגזענות וכל שאר הדברים פסול כי בסופו של דבר האחריות לגבי חייהם מונחת על כתפייהם

פורסם

עבריינים קטנים..

פששש רק היום בכתבה הבנתי באמת איזה פשע יש לנו בארץ..

כל אחד משחק אותה איזה גנגסטר עד שמישהו יותר גדול מהם יבואו יוריד להם כאפה ויישבו בשקט

פורסם

כאילו למה ציפיתם מחבורת בבונים שלקחו אותם מאפריקה? :nixweiss: חשבתם שהם ילכו ללמוד רפואה ופיזיקה גרעינית? ויתנדבו במרכזים לצעיריים :-\

פורסם

ומה עם המצב של הרוסים? אותם קיבלו ומקבלים באהבה? תמיד האתיופים מסכנים, תמיד מעל 50% הנחה מקבלים בתשלומים ותמיד הם המסכנים, הרוסים לא צריכים דברים כאלה, הם הרי לבנים? בגלל זה אנחנו לא מקבלים דברים שכאלה? הנחות שכאלו?

האתיופים ברברים והתירוץ של התסכול לא עובד, אני בחיים לא נדעתי בסכין למטרות תקיפה ולא הגנה, בשביל זה הולכים לקראטה לדעת להגן על עצמך ע"י הגוף.

בקיצור, בולשיט.

פורסם

כלא

לתפוס את "ראשי הכנופיות " שלהם כשהם מוכרים סמים גונבים מרביצים וכו'

ואז כשהמנהיגים יהיו בכלא אולי ה"חיילים" יתחילו לעבוד ולהפסיק עם כל הסמים והאלכוהול

וישגו משהו בחיים שלהם

גאוני

תילחם בסימפטומים ותתעלם מהמחלה

הרי כבר מזמן ידוע שהכל מתחיל בחינוך

והחינוך מתחיל כשמוסדות לימודיים מסכימים לקבל אתיופים במקום לזרוק אותם לרחוב

פורסם

זה נורא כיף להיות פוליטיקל קורקט ולדבר על כמה הם מסכנים בקטע של המועדונים.

בירושלים אין כלכך הרבה אתיופים, ככה שהסלקציה עובדת על מזרחים\ערסים.

אבל תאמין לי שאתה לא רוצה ללכת למסיבה שמכניסים לשם טרבל מייקר.

פורסם

גזענות תמיד הייתה ותמיד תהיה זה חלק מהטבע האנושי , זה לא מצדיק אז זה אבל.

הכל מתחיל ומגמר בחינוך צריך לחנך גם את הישראלים "הצברים" ואת האתיופים...

זה תהליך ארוך אבל , תראו מה קרה בארצות הברית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים