פורסם 2006 במאי 1719 שנים 4 תמונות מתוך 12 שאני אעלה לפה, ז"א שהת'רד הזה יעודכן עוד פעמיים לפחות התמונות צולמו אתמול בת"א, אלה התמונות הכי טובות מתוך כל מה שצילמתי. אשמח לתגובות, במטרה לבחור את התמונות הכי טובות מהסט הזה. אשמח לתגובות, בתודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
פורסם 2006 במאי 1719 שנים מחבר תודה רבה, אני אשמח לדעת איזו תמונה הכי אהבת מתוך ה4 האלה, ובכלל, כשאני אעלה לפה את הכל אני אשמח לדעת איזה הכי טובות לדעתך ולדעת כולם (:
פורסם 2006 במאי 1719 שנים הראשונה (שלדעתי קצת חבל שבחרת לחתוך אבל עדיין יצאה אחלה) וגם השלישית אם יש עוד אני אשמח לראות
פורסם 2006 במאי 1719 שנים מחבר וולטר? זה השם שלך במציאות או רק הכינוי? לא בחרתי לחתוך, זה קשה לצפות מראש איפה הזיקוק יתפוצץ ומה יהיה הגודל שלו, רוב הזמן דיי ניחשתי \= החיתוך פה פשוט יצא יפה אז בחרתי להעלות.. הנה עוד 4 :
פורסם 2006 במאי 1719 שנים עד עכשיו תמונות 1,6 הכי טובות לדעתי.1 נראית כמו אבסטרקט דיגיטאלי נחמד.6 יצאה עם גוונים יפים מאוד.
פורסם 2006 במאי 1719 שנים התוצאות מרהיבותאבל אני חושב שזיקוקים צריך לתפוס בזווית רחבה ולא כבודדיםמסכים איתך.יוסי מהסט השני אהבתי מאוד את התמונה השניה, את הסט הראשו לא אהבתי.צילמת על AUTO? כאילו שהמצלמה מצלמת 10 פריים רצוף ?
פורסם 2006 במאי 1719 שנים תמונות נהדרות - אם אתה לא מתנגד, אני חושב שהראשונה עוברת לשולחן העבדודה שלי ^^
פורסם 2006 במאי 1719 שנים מחבר eXploZion, צילמתי על M מלא, לפי מה שאני יודע יש לך פירוט מלא בEXIF של כל אחת ואחת מהתמונות תודה לכולם על התגובות, בשביל לחתום את זה אני אעלה עכשיו את ה4 האחרונות אני אודה לכם מאוד אם בכל תגובה מעכשיו כל אחד ירשום את 4 התמונות המועדפות עליו, יוסי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.