פורסם 2006 במאי 1919 שנים איזה לגיטימציה הוא יקבל מזה?בוא, תאיר את עינימזה משנה אתה גם ככה לא תאמין ליאבל אל תדאג אני אזכור להבליט את הדיון הזה כשהוא יתמנה לשר
פורסם 2006 במאי 1919 שנים למיטב ידיעתי זה היה דוד טל שהרחיק את לימור לבנת (ככה צריך לעשות לה)והוא בכלל מקדימה
פורסם 2006 במאי 1919 שנים אממממ אני זוכר אותו כי נפגשתי איתו פעםמתישהו אחרי שעזב את עם 1 (שהפכה למפלגת אדם בודד) ולפני שהגיע לקדימה
פורסם 2006 במאי 2019 שנים קודם כל הם צריכים להיות בממשלה.. עד עכשיו שום מפלגה ערבית לא הייתה בממשלהעד השנה שום ח"כ ערבי לא הגיע לוועדת החוץ והביטחון והנה זה קרה לנו אל מול העיניים
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מחבר למיטב ידיעתי זה היה דוד טל שהרחיק את לימור לבנת (ככה צריך לעשות לה)והוא בכלל מקדימהזה לא ממש משנה מאיזה מפלגה הוא. עמרי פשוט טען שזה סתם תפקיד חסר חשיבות ואין סיכוי שינצלו את הסמכות שהוא נותן לרעה, אז רציתי רק להביא דוגמה לכך שהתפקיד הזה נותן כוח בידי מי שמחזיק בו, ניתן לנצל את הכוח הזה לרעה, ואף ניצלו אותו לרעה (אני בטוח שלא רק פעם אחת).עד השנה שום ח"כ ערבי לא הגיע לוועדת החוץ והביטחון והנה זה קרה לנו אל מול העינייםאני חושב שהוא נפסל מועדת חוץ וביטחון, לא?עם זאת, עצם העובדה שערבי (לא סתם ערבי - ערבי שנפגש עם סוכן זר) היה בכלל מועמד לועדת חוץ וביטחון אמורה להדליק נורה אדומה מהבהבת.
פורסם 2006 במאי 2019 שנים assassino, זהר עם הדיבור הנגוע שלך. אני מביע את מחשבותי אתם שונאים ערבים אני דתיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.