פורסם 2006 במאי 1919 שנים ב. יש גם אנשים שהצביעו לכהנה. זה עדיין לא אומר שמותר לו לכהן כח"כ. אתה יודע שהוא היה חבר כנסת, נכון? אני מחכה ליום הזה. זו תהיה הפעם הראשונה שליברמן ישתמש באקדח שלו בכנסת חחח...
פורסם 2006 במאי 1919 שנים אתה יודע שהוא היה חבר כנסת, נכון?אל תזלזל בי מוראני דיברתי יותר בכיוון של זה שפסלו אותו
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר איזה שררה וכוח שניתן לניצול עומד מאחורי התפקיד של סגן יו"ר הכנסת?פעם ראשונה, פעם שניה, פעם שלישית. נשמע מוכר? :-X
פורסם 2006 במאי 1919 שנים כן, כבר שמעתי את השטות של להעיף מהמליאה בתהליך מקוצר (ממך כמובן)אפילו הוא לא מספיק אידיוט כדי לעשות את זה
פורסם 2006 במאי 1919 שנים כן שמעתי את השטויות האלה שפרץ יהיה שר ביטחוןאפילו אולמרט לא מספיק אדיוט בשביל זה*לצורכי הבהרה - אני לא משווה את אולמרט לטיבי.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מה שהורג אותי זה שאחד התפקדיים של יו"ר הכנסת וסגניו זה להגן על חסינותה של הכנסתאיך לעזאזל אפשר להגן על חסינות הכנסת כשאתה יוצא נגדה ותומך במי שרוצה להשמיד אותה?
פורסם 2006 במאי 1919 שנים לכו תשחקו טולקיןותקראו קצת Deus Exקיבלת אזהרה על ספאם.אחרי 3 אזהרה תורחק/ תושתק.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר כן, כבר שמעתי את השטות של להעיף מהמליאה בתהליך מקוצר (ממך כמובן)אפילו הוא לא מספיק אידיוט כדי לעשות את זהלפני כמה ימים בלבד סגן אחר (חרדי אחד - אני לא זוכר מי) הרחיק מהמליאה בהליך מזורז את לימור לבנת. אני לא ממש זוכר את פרטי המקרה, אבל היתה סערה קטנה בדבר זה שהוא השתמש בסמכותו לרעה.אתה באמת חושב שטיבי לא ישתמש בסמכותו לרעה בצורה הרבה יותר נרחבת?חוץ מזה, אני לא מדבר רק על שימוש לרעה בסמכות, אלא על פריצת הסכר.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים כן, אני באמת חושב שהוא לא ישתמש בסמכותו לרעה בצורה נרחבתרגע...בהתחלה אתה אמרת שאתה לא מאמין שהוא בכלל ישתמש בסמכויות שלו לרעהעכשיו אתה אומר שהוא כן ישתמש בהם לרעה, פשוט לא בצורה נרחבתמעניין מה תגיד מחר
פורסם 2006 במאי 1919 שנים זאת בדיוק הבעיהשאתה לא חושבחוצמיזה שלא ממש מדובר פה על הסמכויות שלו אלא יותר על הלגיטימציה שהוא קיבל, מקבל וימשיך לקבל לצערי
פורסם 2006 במאי 1919 שנים זאת בדיוק הבעיהשאתה לא חושבאין, אתה פשוט גאון"תפסת אותי"בסה"כ חזרתי על הדברים שלומזה הבנת שאני לא חושב.חוצמיזה שלא ממש מדובר פה על הסמכויות שלו אלא יותר על הלגיטימציה שהוא קיבל, מקבל וימשיך לקבל לצעריאיזה לגיטימציה הוא יקבל מזה?בוא, תאיר את עיני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.