עבור לתוכן

רק בישראל - היועץ של צורר ישראל מתמנה לסגן יו"ר כנסת ישראל

Featured Replies

פורסם

אתה רואה למה אני מתכוון כשאני אומר שאתם מגזימים?

היטלר, איראן, פצצות גרעיניות

בחיית רבק, בסה"כ מדובר בג'וב מסריח וחסר חשיבות

תלמדו לקחת דברים בפרופורציות

• תגובות 152
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יו"ר הסתדרות היום

שר הביטחון מחר

סתם ג'וב מסריח?? ::)

פורסם

חתיכת אידיוט

מה אתה משווה את פרץ לטיבי?

פורסם
  • מחבר

The greatest trick the Palestinians ever pulled was convincing the world that they were innocent, and POOF, just like that, Israel was gone.

פורסם

מי השווה את פרץ לטיבי? מה זה רגשי הנחיתות האלה ?

תסביר לי מה זה?

יו"ר הסתדרות היום

שר הביטחון מחר

סתם ג'וב מסריח?? ::)

אני אגיד לך מה זה

דמגוגיה מהסוג הנמוך ביותר

The greatest trick the Palestinians ever pulled was convincing the world that they were innocent, and POOF, just like that, Israel was gone.

אהבתי :)

פורסם

בסה"כ יתנו לו לדפוק בפטיש ולהגיד "חבר הכנסת X אני קורא אותך לסדר"

אני מחכה ליום הזה. זו תהיה הפעם הראשונה שליברמן ישתמש באקדח שלו בכנסת :smile1:

פורסם
  • מחבר

ההשוואה לפרץ היא שאמרו שהוא סתם איש לא מזיק עם שפם. אותו איש לא מזיק עם שפם היה יו"ר ההסתדרות והחזיק את כל המשק בביצים. בלי שאף אחד שם לב הוא פתאום נעשה ממנהיג של מפלגה קטנה וחסרת חשיבות עם שני מנדטים למנהיג מפלגת העבודה, ובצעד אווילי ולא מובן של ראש הממשלה, הוא הגיע למשרת שר הביטחון. סתם לידע כללי, בכירים רבים בצבא ובמערכת הביטחון הביעו דאגה רבה והלם של ממש מההבנה והידע הבסיסי בלבד שעמיר פרץ מגלה בנושאי ביטחון. לדברי קצינים בכירים, הפער בין ההבנה והידע של פרץ למציאות בשטח משולה לתהום שאינה ניתנת לגישור.

עמרי, אתה אומר שמדובר בסתם תפקיד חסר חשיבות, אבל עזוב את זה שהוא ערבי. מדובר ביועץ לשעבר של ערפאת, שאפשר לומר במלים מאוד עדינות כי טובת מדינת ישראל לא עומדת בראש מעיניו. אם אתה מוכן לקבל מינוי כזה, שעד כמה שהוא אולי חסר חשיבות עדיין מדובר במשרה שבחובה שררה וכוח שניתן לניצול, אז יהיה לך מאוד קל לקבל ולהביר מינויים עתידיים בכירים יותר. תקדים אחד יוצר מהר מאוד הרבה תקדימים חדשים.

פורסם

ההשוואה לפרץ היא שאמרו שהוא סתם איש לא מזיק עם שפם. אותו איש לא מזיק עם שפם היה יו"ר ההסתדרות והחזיק את כל המשק בביצים. בלי שאף אחד שם לב הוא פתאום נעשה ממנהיג של מפלגה קטנה וחסרת חשיבות עם שני מנדטים למנהיג מפלגת העבודה, ובצעד אווילי ולא מובן של ראש הממשלה, הוא הגיע למשרת שר הביטחון. סתם לידע כללי, בכירים רבים בצבא ובמערכת הביטחון הביעו דאגה רבה והלם של ממש מההבנה והידע הבסיסי בלבד שעמיר פרץ מגלה בנושאי ביטחון. לדברי קצינים בכירים, הפער בין ההבנה והידע של פרץ למציאות בשטח משולה לתהום שאינה ניתנת לגישור.

פרץ הוא בחירה לגיטימית לכל תפקיד, טיבי לא

קראתי הרבה עיתונים מאז שהוא התחיל בתפקיד, דווקא מאוד מרוצים מהצורת מחשבה השונה שלו

(לא העיתונאים, צמרת מערכת הבטחון)

עמרי, אתה אומר שמדובר בסתם תפקיד חסר חשיבות, אבל עזוב את זה שהוא ערבי. מדובר ביועץ לשעבר של ערפאת, שאפשר לומר במלים מאוד עדינות כי טובת מדינת ישראל לא עומדת בראש מעיניו. אם אתה מוכן לקבל מינוי כזה, שעד כמה שהוא אולי חסר חשיבות עדיין מדובר במשרה שבחובה שררה וכוח שניתן לניצול, אז יהיה לך מאוד קל לקבל ולהביר מינויים עתידיים בכירים יותר. תקדים אחד יוצר מהר מאוד הרבה תקדימים חדשים.

איזה שררה וכוח שניתן לניצול עומד מאחורי התפקיד של סגן יו"ר הכנסת?

פורסם

אתם פשוט לא קולטים....

זה לא המינוי של יו"ר הכנסת, זו העובדה שמינו ערבי שמעוניין בהשמדת השלטון היהודי הריבוני במדינת ישראל ושהיה יועץ ועוזר לערפאת לתפקיד ייצוגי

שבו הוא אמור לייצג ולשרת את מדינת ישראל (ע"ע המדינה היהודית).

הנקודה היא שברגע שנותנים לזה לקרות פעם אחת, זה יהפוך לנורמה. בקום המדינה לא היו חושבים אפילו על החזרת שטחים בקנה המידה שה"התכנסות" מעלה על סדר היום... לא לציין שהיום המצב ה"רגיל" הוא קידום ערבים על פני יהודים לצורך "שוויון".

פורסם

חתיכת אידיוט

אדיוט תקרא לחברים שלך

זה שאתה מטומטם ונאיבי זאת לא הבעיה שלי

אם לא הבנת את האנלוגיה לבד, זאת בעיה שלך

פורסם

התבלבלת במילה, לא אנלוגיה אלא דמגוגיה

וכן, מי שרואה בפרץ סיכון לישראל הוא אידיוט מבחינתי

פורסם

אתה רואה שאתה טיפש ולא הבנת את האנלוגיה

אף אחד לא אמר שפרץ הוא סכנה למדינה

טיבי הוא הסכנה למדינה.

ההשוואה לפרץ נעשתה בשביל לתאר את תהליך ההתקדמות מג'וב "מסריח" וחסר חשיבות לאחד הג'ובים החשובים ביותר במדינת ישראל(פה אני מדבר על פרץ למקרה שלא הבנת)

זה מתחיל בח"כ, ממשיך בסגן יו"ר הכנסת ולפני שאתה יודע מה קורה הוא יהיה שר בקבינט הבטחוני(ופה אני מדבר על טיבי למקרה ששוב לא הבנת)

שים לב לשתי ההדגשות.

האנלוגיה הייתה בנוגע לתהליך ההתקדמות

פורסם

ואפילו מינוי "זוטר" כזה לא היה אמור להתקיים לגבי אדם שעזר לערפאת.

לתאר את תהליך ההתקדמות מג'וב "מסריח"
פורסם

לא אני הטיפש פה

תראה מה כתבתי מקודם

פרץ הוא לגיטימי לכל תפקיד ולכן גם ההתקדמות שלו היא לגיטימית

טיבי לא והוא בסה"כ קיבל ג'וב חסר חשיבות אבל אתם פשוט אוהבים להגזים

לכן הדמגוגיה (סליחה, אנלוגיה) שלך לא קשורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים