פורסם 2006 במאי 1719 שנים ככה...יש לי מערת 5.1 ואני שומע בכל הרמקולים לפי הבדיקה...אני צריך לקנפג את הרמקולים...כך שהאחוריים יהיו יותר חזקים...כי הם יותר מרוחקים ממני מהקדמיים...אני משתמש בדרייבר של הלוח אם...הכרטיס קול הוא ALC 850...איך אני יכול להגיע להדגרה הזאת?...או מה אני עושה..?
פורסם 2006 במאי 1719 שנים לא נראה לי שיש את זה לרילטק אבל אני יודע שיש את זה לכרטיסים שיש להם thx approved הנה תמונה
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר וואלה? איפה? יש לי את הלייב 5.1 אבל אין לי אפשר לקבוע עוצמה של אחורייםדרך הדרייבר...
פורסם 2006 במאי 1819 שנים יש אפשרות לקבוע לו אם הסאונד יצא מקדימה יותר או מאחורה ואם יותר בימין או יותר בשמאלאבל של עוצמה לכל אחד בנפרד אין
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר יש אפשרות לקבוע לו אם הסאונד יצא מקדימה יותר או מאחורה ואם יותר בימין או יותר בשמאלאבל של עוצמה לכל אחד בנפרד איןנו....אז לא משנה...אני צריך משהו שעושה ככה...לא איכפת לי אם כל אחד בנפרד...אני רוצה שהאחוריים יוציאו יותר קול...
פורסם 2006 במאי 1819 שנים דרך אגבבדקתי גם בקשר לalc850 ואין בדרייברים של זה אופציה כזאתאם אתה מחפש תוכנות שיכולות לעשות את זה אני לא מכיר אז אני מצטער אבל אולי תוכל למצוא בwww.download.com
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר אולי אני ישים את הכרטיס קול הקודם שלי על המחשב ואני יגמור עניין?....מה אתם אומרים??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.