עבור לתוכן

מעוניין במצלמה , דמוי SLR . תקציב 2000 וקצת.

Featured Replies

פורסם

כן , אבל העובדה ששניהם 640 על 480 , ו 30 FPS לא אומרת בהכרח שהם בדיוק אותו דבר מבחינת וידאו.

בכל מקרה , אני רוצה כבר לסגור על מצלמה , אני כנראה אלך על הקנון , כי עדיין לא שמעתי עליה דברים רעים או חסרונות.

יש לה בינתים הכל , זום 12 , מייצב , מסך 1.8 מסתובב (1.8 בהחלט מספיק לי , במיוחד שאני מעדיף להשתמש בעינית)

גם מבחינת וידאו , היא מצויינת.

ומה שהכי השפיע עליי אני חושב ,זה הביקורות של המשתמשים , בכל מקום שנכנסתי , היו לה ציונים ממש טובים

ולא רק שהממוצע היה גבוה , היו לה הרבה יותר אנשים שנתנו ציון מכל מצלמה מקבילה אחרת.

ככה שהיא המועמדת מספר אחד אצלי כרגע.

למרות שגם ה S7000 דיי אהבתי. (יש לה זום ידני אגב ? )

אז חבר'ה , בואו תעזרו לי לסגור על מצלמה שכבר בי מים הקרובים אני אוכל לרכוש אותה...

S2 is \ S7000 \ P850 \ S5600

הפוג'י S5600. עדיפה על הקנון באיכות התמונה לטעמי... ובצורה ניכרת. יכולת יותר גבוהה בתנאי צילום קשים. ואמינה ביותר, עם פחות חלקים נעים (העדשה פתוחה תמיד, הדלקה בין רגע).

פורסם

אני הייתי אומר ללכת על הקודאק אבל אני עכשיו מתנסה עם הS2 ומה לומר-גם היא טובה

פורסם

ל S2 יש זום ידני?

איך רמת הוידאו במצלמות האלה? ביחס אחת לשניה.

עריכה : אני כרגע מתלבט בין ה fuji 5600 (בעיקר בגלל הזום הידני)

לבין הסוני H1 ( כי זה סוני?)

לבין הקנון S2 (קראתי שהיא דיי טובה)

לסוני או לקנון יש זום ידני?

מצד אחד לסוני יש מסך יותר גדול , אבל לקנון יש וידאו יותר איכותי , ולפו'גי יש זום ידני.

אוף , תעזרו לי...

בסוני H1 צריך לחכות 9 שניות בין צילום לצילום אם מפעילים פלאש,לדעתי זה דבר שלא מתקבל

על הדעת.

פורסם

וכמה בS5600?

פורסם

dpreview לא בדקו אותה. imaging-resource.com דווקא כן, אבל הם לא בודקים זמן טעינה עבור פלאש בעוצמה שמתאימה למרחק מסויים, אלא הפלאשה מלאה. זה לא מדד מועיל במיוחד, כי הוא לא מייצג ברוב המקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים