פורסם 2006 במאי 2019 שנים כמו שהיה בווינצ'סטר לא?שהוא לא מזהה טמפ' נמוכות מ0 ומשדר שגיאה משהו כזה לא?בFX-60 יש את זה??איזה בושה!איך הם משחררים מעבד שעולה 1000 דולר במצב כזה!!!הרי הרוב הכמעט מוחל שקונה אותו הם OCרים קיצונייםאף אחד לא יקנה אותו בשביל לשים אותו סטוק!!!
פורסם 2006 במאי 2019 שנים קהל היעד של ה FX הוא בהחלט לא OCers................ קהל היעד של המעבדים האלה הוא השוק המקצועי שדורש כח עיבוד מקסימלי ויציב (אונ', חברות גדולות). LOL מה זה איך הם לא מתביישים? מי החליט שהמעבד הזה קיים בשביל להצמיד לו קירור גז?
פורסם 2006 במאי 2019 שנים חברי XS הם אלו שהחליטו את זה.בכולופן המעבד הזה עושה תחת קירור גז 3 ומשהו GHZ בכיף. (נדמה לי 3.4-3.6 עשו איתו לא זכור לי בדיוק)
פורסם 2006 במאי 2019 שנים קהל היעד של ה FX הוא בהחלט לא OCers................ קהל היעד של המעבדים האלה הוא השוק המקצועי שדורש כח עיבוד מקסימלי ויציב (אונ', חברות גדולות). LOL מה זה איך הם לא מתביישים? מי החליט שהמעבד הזה קיים בשביל להצמיד לו קירור גז? בכלל לא מדויק יש מעבדים לא פחות חזקים מהFX בהרבה פחות כסף!!!
פורסם 2006 במאי 2019 שנים "הסמלון" אני לא מסכים איתך המעבדים האלה הם בעיקר לאוברקלוקרים אונברסיטות וכאלה משתמשים בזיאונים או אופטרוניםאו בכלל מעבדי על של IBM וכל מיני מעבדים מיוחדים...
פורסם 2006 במאי 2019 שנים אני היחיד שלומד באוניברסיטה עם מעבדי וניס 3000 ??אולי אתה מתכוון לאוניברסיטאות כמו GT,MIT,UM HARVARD וכו'....
פורסם 2006 במאי 2119 שנים קהל היעד של ה FX הוא בהחלט לא OCers................ קהל היעד של המעבדים האלה הוא השוק המקצועי שדורש כח עיבוד מקסימלי ויציב (אונ', חברות גדולות). LOL מה זה איך הם לא מתביישים? מי החליט שהמעבד הזה קיים בשביל להצמיד לו קירור גז? לא יודע תשאל אותו
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אז קהל היעד של ה FX הוא 10000 אנשים בעולם?אני לא חושב שיש כ"כ הרבה מעבדים כאלה בעולם.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אני לא חושב שיש כ"כ הרבה מעבדים כאלה בעולם.ברור שזה קהל הרבה יותר גדול .שזה אנישים "חובבי חומרה " שאיך שמקבלים תמשכורת ישר ממירים אותה לFX או EE .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.