פורסם 2006 במאי 1619 שנים אני חייב כבר לדעת, מה ההבדל בין מעבד אופטרון למעבד X2 רגיל?חיפשתי חיפשתי ולא מצאתיהתבלבלתי, בהתחלה רשמתי D...
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר אם זה רק זה, אז למה הם עולים הרבה יקר ולמה ראיתי מעבד אופטרון ב-17 אלף שקל?
פורסם 2006 במאי 1619 שנים האופטרונים ב17 אלף, כ"כ יקרים כי הם יכולים לעבוד עם המון מעבדים בו זמנית. נגיד סדרה 8XX יכולה עם 8 מעבדים וזה בעצם מה שמייקר, הHTT ב"משוכלל" שלהם.והאלה שאנחנו דיברנו עליהם הם לסוקט 939 (סדרה 1XX) והם שונים, הם כמו ה-X2 רק עם בקר שונה.זהו בערך.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים האופטרונים ב17 אלף, כ"כ יקרים כי הם יכולים לעבוד עם המון מעבדים בו זמנית. נגיד סדרה 8XX יכולה עם 8 מעבדים וזה בעצם מה שמייקר, הHTT ב"משוכלל" שלהם.והאלה שאנחנו דיברנו עליהם הם לסוקט 939 (סדרה 1XX) והם שונים, הם כמו ה-X2 רק עם בקר שונה.זהו בערך.כל המעבדים בסוקט 939 הם אותו דבר. הדבר יחיד שמבדיל בין אופטרון לX2 בעל אותה כמות קאש זה בדיקות יותר נוקשות שהמעבד עובר אצל AMD, לכן בדר"כ המעבדים האלה מגיעים למהירויות יותר גבוהות מאת'לונים רגילים. אותו בקר זכרון וכו', רק שיש הטוענים שהבקר יותר טוב, וזה ייתכן, כנראה בגלל הבדיקות היותר נוקשות...
פורסם 2006 במאי 1619 שנים האמת שזה מה שהתכוונתי.הבקר פיזית הוא אותו אחד, פשוט עבר יותר בדיקות ויכול לעבוד ביותר. זה למה הוא "יותר טוב".
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר אתה רוצה להגיד לי שחברות שרוצות להתקין שרת עם 8 מעבדים צריכות לשלם על כל אחד 17 אלף שקל?
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר בדרך תגידו לי מה אתם חושבים על המעבד הבא ולאיזה אופטרון זה משתווה:http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=P1-166MMX&affiliate=zap
פורסם 2006 במאי 1619 שנים בדרך תגידו לי מה אתם חושבים על המעבד הבא ולאיזה אופטרון זה משתווה:http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=P1-166MMX&affiliate=zapמה אתה מסתלבט?
פורסם 2006 במאי 1619 שנים כן היא תצטרך לשלם כ"כ הרבה, אבל בארץ כמו ש-Amilo אמר.כעיקרון אני לא חושב שיש יותר מדי חברות בארץ שצריכרות כזה כוח עיבוד.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים פיזית הבקרים הם אותם בקרים כל עוד מדובר על אותו Rev.זה כמו זכרונות במהירות מעל DDR400, הם סה"כ עוברים בדיקות יותר מעמיקות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.