פורסם 2006 במאי 1619 שנים שלום לכולםיש לי בדירה כבלים אנלוגי רציתי לדעת האם HOT יעשו בעיות אם אעביר ממיר אחד דיגיטלי מבית הורי לדירה שלי האם הם בכלל הם יכולים לדעתתודה
פורסם 2006 במאי 1619 שנים השאלה אם הוא יעבודאצל הוריך יש אנלוגי נכון?ואצלך דיגיטלי אז אתה רוצה לקחת ממיר דיגיטלי ולחבר אותו בדירה שלהם?אני לא ממש בטוח אם זה יעבוד..אם זה יעבוד תעדכן..
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר השאלה היא לא אם הממיר יעבוד או לאהממיר עובדהשאלה היא האם הכלבים אמורים לדעת שהעברתי אותושעה אחרי שהתקנתי אותו הגיעה נציגה מטעמם ודפקה על הדלת השערות אפשריות :1.זיהו העברת מקום ( למרות שמדובר בשני רחובות בין הבתים)2.יצר עומס ושכנים התלוננו על בעיות בכבלים3.מקרי לחלוטיןמה אתם חושבים ? יודעים ?יעזור אם משהו שהתנסה פעם בהתקנות מטעם הכבלים יחווה את דעתותודה לכולם
פורסם 2006 במאי 1619 שנים כמו שכבר אמרתילי הם לא עשו בעיות ,ואני העברתי את זה עיר לעיר אחרת ולא לרחוב אחר בעיר.לדעתי הם לא יכולים לעלות על זה.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מה זה דפקה בדלת אל תכניס אותה וזהולדעתי הם רואים אצליהם שהתחברת ..כמו שרואים באינטרנט אם אתה מחובר..בכל מקרה תעביר ואל תכניס אותם הביתה ;D
פורסם 2006 במאי 1719 שנים הם יזההו אם העברתאת הממיר אפילו כמה רחובות אבל כל זאת אם יחפשו דווקא אותךכל ממיר דיגיטל שהוא מחובר הוא מופיעעל הרשת ויש לו IDבעיר יש להם נקודות מרכזיה ואם עברתלנקודה אחרת יזוהה
פורסם 2006 במאי 1719 שנים למה לא?אתה הרי קנית את הממיר. אי אפשר להשתשמש בזה איפה שאתה רוצה?אתה לא קונה אותו,אתה משכיר אותו.הוא רכוש שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.