עבור לתוכן

זיכרון ויטואלי נמוך

Featured Replies

פורסם

שלום ,זו כניסה ראשונה שלי עם שאלה של מתחילים,אשמח אם מישהו יעזור

יש לי מצלמת pentax optio mx4 ותוכנת המרה acdsee 'תוכנת צריבה nero.לאחרונה אני מקבל הודעות שגיאה בזמן הצריבה:זיכרון וירטואלי קטן,איך אני מגדיל את הזיכרון הוירטואלי? הזיכרון בקשיח עומד על 2גיגה פנוי.

בתודה jango

פורסם

תנסה לפנות יותר מ2 ג'יגה

אולי זה יעזור

פורסם

תנסה לפנות יותר מ2 ג'יגה

אולי זה יעזור

קודם כל זאת לא שאלה לפה, זאת שאלה לתמיכה טכנית חחחח

זיכרון וירטואלי זה הזיכרון RAM שלך על הלוח אם, ואם חסר לך זיכרון בזמן צריבה, ואני מניח שאתה לא תשדרג עכשיו את המחשב בשביל להוסיף זיכרון ( אם אפשר בכלל להוסיף זיכרון על הלוח שלך ) פשוט תסגור את כל היישומים שפתוחים לפני שאתה צורב ( ז"א לפני שאתה לוחץ על הכפתור שאומר לתוכנה " לצאת לדרך ולצרוב " פשוט תסגור את האייסיקיו / מסנג'ר / אקספלורר / פיירפוקס / אימיול / כל תוכנה שרצה על המחשב שלך והיא לא אנטי וירוס או פיירוול ואז תתחיל לצרוב )

מקווה שעזרתי (:

פורסם

קודם כל זאת לא שאלה לפה, זאת שאלה לתמיכה טכנית חחחח

זיכרון וירטואלי זה הזיכרון RAM שלך על הלוח אם, ואם חסר לך זיכרון בזמן צריבה, ואני מניח שאתה לא תשדרג עכשיו את המחשב בשביל להוסיף זיכרון ( אם אפשר בכלל להוסיף זיכרון על הלוח שלך ) פשוט תסגור את כל היישומים שפתוחים לפני שאתה צורב ( ז"א לפני שאתה לוחץ על הכפתור שאומר לתוכנה " לצאת לדרך ולצרוב " פשוט תסגור את האייסיקיו / מסנג'ר / אקספלורר / פיירפוקס / אימיול / כל תוכנה שרצה על המחשב שלך והיא לא אנטי וירוס או פיירוול ואז תתחיל לצרוב )

מקווה שעזרתי (:

זיכון ווירטואלי זה בכלל לא RAM!!!

RAM הינו זיכרון פיזי בתוך המחשב

וזיכרון ווירטואלי כשמו הוא, מדומה זה זיכרון שיוצר WINDOWS על ההארד דיסק!!

הבעיה נובעת באפר גבוהה מידי של תוכנת הצריבה התוכנה שומרת חלק מהנתונים שהולכים להישלח אל הדיסק על הזיכרון המיידי (RAM) וכאשר הזיכרון הזה מלא או עמוס מידי WINDOWS מנטב את הנתונים לזיכרון הווירטואי שנקבע על ידי היחס למקום הפנוי על הדיסק הקשיח הראשי (לרוב C)

הבעיה נוצרת בעיקר במחשבים עם הארד דיסקים איתיים ומאוכלסים יתר על המידה בשילוב של זיכון פיזי נמוך (256MB ומטה).

צריך לזכור שהדרישה המינימלית של XP הינה 256MB מה שאומר שהוא יעבוד טוב כל עוד אין עליו שום תוכנות נוספות.

הזיכרון המינימאלי האמיתי הינו 512MB לפעולה חלקה - שגם עלול לא להספיק בתחזוקה ירודה של מחשב.

ההצעה שלי ניקוי של ההארד דיסק מכל הזבל הסרה של כמה שיותר תוכנות לא שימושיות וניקי הREGISTRY שיושב על הגרון של הRAM שלך

עם כל התוכנות שאי פעם התקנת.

פורסם

:bash::s07::bash:

RAM RAM RAM

סגור תוכניות ודברים שאתה לא צריך לפני צריבה

פורסם

LiranKo, בלי להעליב אבל הוא לא נראה לי אחד שמבין כ"כ במחשבים אז לא רציתי להתחיל לשגע אותו עם מושגים כמו הסוואפ ודומיו, גם להתחיל להסביר לו איך להריץ תוכנות שינקו את המחשב ויטפלו ברגי'סטרי ואפילו תוכנות איחוי נראה לי יותר מידי, כי אי אפשר ללמד בנאדם לתחזק מחשב כמו שצריך תוך 5 דקות...

הפיתרון האידיאלי בשבילו, במידה והוא לא ילמד איך לתחזק את המחשב זה פשוט לסגור את כל היישומים שרצים בזמן שהוא צורב וככה יירד עומס מהRAM..

כמה הערות קטנות :

א. בהתאם לחוקי הפורום אסור לצטט הודעות שמעליך ( מה שעשית הרגע... )

ב. זה לא הפורום לדבר עליו, זה פורום צילום דיגיטלי, לא פורום תמיכה טכנית למחשבים... אני מקווה שאחד המנהלים יראה את הת'רד ויעביר אותו..

המשך יום נעים,

יוסי.

פורסם

יוסי

תודה על הפרטים אני חדש פה בפורום אתה צודק שההודעה לא מתאימה אבל מכיוון שאני גם

משתתף בפורומים של תמיכה אז כבר עניתי...

ואגב אני מצאתי את עצמי עוזר לאנשים בפורום של WALLA לדוגמא שאין להם מושג מה הפרוש של המילה

מסך לתקן בעיות מורכבות שלב אחרי שלב.

אם תאמין הכל אפשרי...

חוץ מזה לפעמים אתה זורק פיסת מידע למישהו הוא תופס יוזמה ומחפש בGOOGLE עוד מידע ולומד המון (לדוגמא)

אז לכן דעתי האישית הינה שצריך לתת כמה שיותר מידע בעת תמיכה.

בכל אופן בואו נחזור לענייני צילום.. משהוא צילם את הזיקוקים? ;D

פורסם

חחחחחחח אני צילמתי אותם, עוד כמה שעות אני אפתח ת'רד (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים