פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים סיימתי את המוד הראשון והלא-מקיף שלי. המוד כולל מאוורר 80 מ"מ בצד המארז, צביעת הדל של הדיסקים והדלת של הדיסק בכחול. אם אני אצליח להוריד את כל הדלת אני אצבע..למישהו יש רעיונות איך? הנה התמונות. המאוורר: מקדימה כשהדלת פתוחה ורואים את הסי די רום הצבוע (מצטער שזה הפוך..): מקדימה כשהדלת סגורה ורואים את הצביעה הקטנה בכחול (שוב, מצטער שזה הפוך): זה המחשב כשהדלת פתוחה, תראו כמה הכל צפוץ בפנים.. זה הכרטיס מסך שלי (Leadtek G4 TI 4200 128 MB) מחובר, רואים בערך את הגוף קירור..(צ'יפסט של ביה) וזה הבאנדל שקיבלתי עם הכרטיס שקניתי לא מזמן (הלידטק): תגובות ;D
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים החור למאורר דיי מדויק ... יש קצת (הרבה!) בלגן בחוטים .... הצבעיה שלך .... במה צבעתה ? ועוד משהו אתה לא מתאר לעצמך איך היתי צריך לסובב את הראש בשביל להבין מה יש בתמונוץ ;D
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים מחבר החור מדוייק הודות ליד המדהימה של אבא שלי (וגם שלי : ;D תאר לך מה היה לפני שסידרתי תחוטים עם האזיקונים..בהמשך כבל עגול לפלופי. ספרי צבע כחולת 3 שכבות. נ.ב שקית מים חמים על הצוואר ותהייה כמו חדש ;D
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים מה הקטע של הפח הענקי הזה שנמצא בערך באיזור של כל החיבורים מאחורה (USB,PRINTER,MOUSE..) עד לאיזור הצ'יפסט\מעבד ומעלה ? תוריד אותו, ותסדר קצת את הכבלים
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי דעתי הפח הענקי הוא חלק מהמארז של ibm שלמעשה הוא מתקן שבו יושב הספקלא?
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים עוד משהו, חובב פוקימון? ;D מה זה הסטיקר של פוקימון שמה ברקע על המיטה? מה זה? דיי דומה לקוף המתאגרף ההוא ..
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים מחבר עוד משהו, חובב פוקימון? ;D מה זה הסטיקר של פוקימון שמה ברקע על המיטה? מה זה? דיי דומה לקוף המתאגרף ההוא .. צולם על המיטה בחדר של אחותי. בת 10.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.