פורסם 2006 במאי 1519 שנים קניתי מחשב חדש עד מעבדAMD ATHLON XP 3800+ X2הטמפרטורה של המעבד במנוחה- 37 מעלות.הטמפרטורה המקסימלית של המעבד במאמץ ( לא בדקתי עם תוכנה ייעודית פשוט הפעלתי סימולטור טיסנים ומסוקים, ניסיתי לצרוב ולהעביר כמות גדולה של נתונים באותו זמן וכו'...) היא 45 מעלות.ראוי לציין שהמאוורר של המעבד לא מרעיש כלל, אחד מהשקטים שראיתי האמת...אני לא מתכנן אוברקולקינג בקרוב לפחות, כנראה רק בעתיד.האם בנתונים הנוכחיים של הטמפרטורות ב IDLE ובמאמץ כדאי להחליף קירור? כלומר אקבל שיפור ביצועים, הארכת חיי המעבד או כל ייתרון אחר שיצדיק החלפת מערכת קירור?תודה!
פורסם 2006 במאי 1519 שנים הטמפ טובות....אני לא הייתי מחליף קירור.עם קירור טוב חדש תגיע אולי ל-32 ככה במנוחה.לא שווה..
פורסם 2006 במאי 1619 שנים תלוי לאיזה רמה של OC כלומר אם תעלה למעבד שלך 300-400 מג"צ אני דיי בטוח שהקירור שלך יחזיק אותו בטמפ' סבירות (גבוהות אבל לא בקו האדום) ואם אתה רוצה ללכת על OC גבוהה יותר 600 מג"צ ומעלה אני חושב שכן תצתרך להחליף קירור מקריאה באתר ובאינטרנט באתרים שונים הTT BT ממולץ בחום הייתי מרכיב אותו אצלי אבל אין לי מקום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.