פורסם 2006 במאי 1519 שנים מחבר אני מנסה להתקין והוא לא מביא לי להתקיןאני עושה לפי המדריך הזה..http://support.nana.co.il/Article/?ArticleID=78750&sid=62כשאני מסמן את הוי ה1 אני מקבל את ההודעה הזאת.. אני רוצה להוסיף עברית למחשב..
פורסם 2006 במאי 1519 שנים מחבר אבל זה לא קורה אחרי ההודעה הזאת הוא מוריד את הוי לבד...מה אני יכול לעשות כדי להוסיף עברית למחשב?ככה אני רואה את זה במדיה פלייר..[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 1519 שנים מחבר מקורי.אני לא רואה שום ניסיון גם של המחשב לקרוא את הדיסק כשאני לוחץ V אני ישר מקבל את ההודעה הזאת ויורד לי הVהמחשב לא מנסה לגשת לדיסק בכלל..
פורסם 2006 במאי 1519 שנים תפעיל את המחשב מחדש (אם לא ניסית את זה) ותעבוד לפי המדריך עוד פעם.בכל מקרה אחרי פעולה כזאת של התקנת שפות צריך לאתחל את המחשב.
פורסם 2006 במאי 1719 שנים מה זה אומר?מה הכותרת הזאת אומרת? אתה לא משתמש חדש ואני בטוח שיצא לך להתקל כבר בהערה כמו זאת... שנה בבקשה את הכותרת או שהנושא יינעל.כמו- כן, כדי ליצור Screen Shot של החלון הפעיל בלבד ולא כל המסך, אתה יכול להחזיק את Alt לחוץ כשאתה לוחץ על Print Screen.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.