עבור לתוכן

עכשיו כולם: כולם כולם לחתום!! רישמית מעל ל120 אלף איש חתמו!!כולם להיכנס}}עודכן{{

Featured Replies

• תגובות 111
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא חותם מסיבה אחת פשוטה בגלל שזה לא תומך כמו שצריך בפיירפוקס. ואפילו אם זה היה תומך לא הייתי חותם :| מה לעשות אני בן אדם כזה.

פורסם

לא חותם מסיבה אחת פשוטה בגלל שזה לא תומך כמו שצריך בפיירפוקס. ואפילו אם זה היה תומך לא הייתי חותם :| מה לעשות אני בן אדם כזה.

כסף בטוח אז לא הבעייה שלך ו500 שקל בשבילך זה כלום

ולא נורא אתה לא זה שהולך לשנות אם זה יעלה כסף או לא בנתיים חתמו קרוב ל90 אלף וזה ב24 שעות פחות או יותר..

פורסם
:xyxthumbs: סבבה,גם אני חתמתי!
פורסם

אז בשביל מה אתה מגיב?

אתה חושב שזה מענין לנו את התחת שאתה לא הצבעת,והסיבות לכך שלא הצבעת?

פורסם

פשוט פתאטי.
פורסם

אז בשביל מה אתה מגיב?

אתה חושב שזה מענין לנו את התחת שאתה לא הצבעת,והסיבות לכך שלא הצבעת?

אני מגיב מאותה סיבה שעוד בערך 60 אנשים הגיבו בסגנון "ואי אני גבר חתמי ועוד 787549654 איתי!!!"

פורסם

עד כה חתמו 95,686 על העצומה

:o

זה עובר את ה -100K בטוח.

פורסם

אני מגיב מאותה סיבה שעוד בערך 60 אנשים הגיבו בסגנון "ואי אני גבר חתמי ועוד 787549654 איתי!!!"

ולעומת זאת אתה הרבה יותר טוב

אתה מגיב מסיבה שאתה רוצה לאמר "וואי תראו איזה גבר אני!!אני לא חותם!דווקא כי אני מיוחד ומאגניב ויש לי FIREFOX"

תעשה טובה ותפסיק להיות אינפנטיל ::)

אתה אולי טיפש [כי אחרי הכל לחתום על זה זה דבר טוב ומייצג משהו חשוב בארץ ולתרץ שאתה לא חותם כי אין תמיכה בפיירפוקס וזה פעולה מ-ז-ה קשה לפתוח את האקספלורר בשביל להצביע,ואם אתה לא מצביע כמחאה על זה שאין תמיכה בפיירפוקס-אז צר לי להודע לך-אבל אתה מגה חנון],אבל אל תעשה מעצמך משהו יותר גרוע מזה.

פורסם
  • מחבר

יאלה 100 אלף עוד מעט!!!!עוד עוד אנשים!!! יש כבר התקדמות בסוףף נראה בחינם!!!יאלה להצביע

פורסם

איך 100k ?

זה מה שרשום אצלי... "עד כה חתמו 96,949 על העצומה"

פורסם

הכוונה כמעט 100 אלף הצביעו

פורסם
אנו מודים לך על השתתפותך במאמץ לעצור את התשלום על המונדיאל.

על מנת שעצומה זאת תצליח שלח עצומה זו לחברייך. ביחד נעצור את הגזרה.

^^

LOL

פורסם
  • מחבר

אני לא יערוך את הכותרת כל 5 דקות...זה אמור לעבור את ה100 אלף תוך שעתיים שלוש...

פורסם

חבל ש-YNET לא עשו כזאת עצומה, החשיפה שלהם הרבה יותר גדולה.

אבל אני רואה שכתוצאה מהעצומה ש-ONE עשו כבר התחיל להזיז כמה גלגלי שיניים בכנסת :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים