עבור לתוכן

עכשיו כולם: כולם כולם לחתום!! רישמית מעל ל120 אלף איש חתמו!!כולם להיכנס}}עודכן{{

Featured Replies

פורסם

ברור,כמו לממן את כספי הרשות.

אולי תעשה לכולנו טובה ותילך תפגין נגד הגדר.נמאס כבר.לא נראה לך אל תגיב.

פעם אחרונה שבדקתי אני לא שואל אותך אם להגיב או לא... ולמי שלא יודע השוק בישראל הוא שוק חופשי משמע דברים מתומחרים לפי היצע וביקוש וכל אחד יכול לקבוע מחיר כלשהו למוצר שלו. אין שום סיבה שהמדינה תתערב ותוציא כסף על שידורי מונדיאל לאזרחים כאשר אפשר להקצות את הכסף לנערים בסיכון, לאנשים נזקקים ורעבים, לסל התרופות וכו'.

• תגובות 111
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אף אחד לא הכריח אותך לחתום

העצומה הזאת צריכה לבוא לטובתך אז על מה התלונות?

פורסם
  • מחבר

שמע כדורגל היום זה יותר מדת....מה אתה חושב שאנשים שחיים תמרופות ונערים בסיכון לא יזמינו תמונדיאל??? היום כל אחד שהוא מכור לזה יזמין אין מה לעשות אז למה שזה לא יהיה בחינם??וכבר 60 אלף!!!! מדהים!

פורסם

העברתי לכל הרשימה שלי ב אי סי קיו ועכשיו אני מאושר

פורסם

תמיד מחייך. אמרת...השוק בישראל הוא שוק חופשי . פשוט היצחקת אותי בישראל יש הון שילטון. ותכניס את זה טוב טוב לראש. ואם חשבת שראש הממשלה שולט פה טעות בידך. מי ששולט פה זה אנשים כמו דנקנר שיותר מחצי מדינה שייכת לו. בזכות הון שילטון אנשים הללו הפכו ליהיות טייקונים. והם למעשה יכולים להמליך מלכים. ולהיפך להוריד מלכים לאשפתות. שאם לא כן לא היו מונופולים בארץ הזאת.

פורסם

"תמיד מחייך" - פעם ב4 שנים,פעם ב4 שנים!,יש מונדיאל אז גם זה בתשלום?אפילו שאתה לא אוהד כדורגל או כאלה שלא אוהבים כדורגל,הרבה מהמדינה אוהבים כדורגל,ופעם ב4 שנים יש מונדיאל,כדורגל ברמה עולמית,נבחרות הכי טובות,שחקנים הכי טובים.

התשלום גבוה מדי,לכן יש את העצומה הזאת.

לדעתי המדינה צריכה לממן את שידורי המונדיאל לכל ישראל,אנחנו לא צריכים להיות שונים מאף אחד.

הבעיה,עכשיו היא עם צ'רלטון,הזכויות שלהם והם יכולים לעשות מה שהם רוצים ולא חייבים להקשיב לאף אחד,ונראה מה יזוז עם העצומה הזאת,נקווה שיזוז משהו.

פורסם

Neo..

זה מדבר על מגבר!! לא אנטנה.. :lol::bash:

פורסם

למה אף אחד לא חשב על זה לפני שמכרו לצרלטון את הזכויות? למה אתם נזכרים עכשיו? בעיה שלכם פעם הבא תיזכרו לפני שהדברים כבר יצאו אל הפועל...

פורסם

כן,הציבור אשם בזה ששום גוף גדול לא מנע את ההשתלטות של צ'רלטון על שידורי הספורט בארץ :s07:

פורסם

אנחנו נוכל לנצח אותם אם לא נזמין את המונדיאל

אם יזמינו 100 איש אז הם יקבלו בראש

פשוט אל תזמינו וזהו... תנו לONE לעשות את העבודה..

http://www.one.co.il/Cat/Articles/Article.aspx?id=76494&tableid=104

בנתיים זה הולך אחלה!

פורסם

חתימתי ועוד 77,000 אנשים חתמו איתי

פורסם

המחיר שעלינו לשלם בשביל לצפות במונדיאל הוא שערורייתי...אין שום סיבה שבעולם שבגללה עלינו לשלם על מנת לראות כדורגל בטלויזיה [ואני מדגיש-בטלויזיה!!],המחיר אינו תואם את מתן השירותים,ובהחלט שזה לא משתלם,לא הוגן,ואף גובל בפשע.

במדינה שלנו כיום,בה הכלכלה אינה החלק החזק ביותר,תשלום שכזה יכול להיות קריטי עבור אנשים מסוימים,מדובר בפגיעה לא רק מבחינה כלכלית-מי שאינו משלם אינו יכול לראות את המונדיאל...תופעה שכזו לא קיימת בשום מקום בעולם,ורק בארץ,מדינת היהודים,הסטריאוטיפ היהודי עובד.

אני פונה בזאת לממשלת ישראל-תעשו משהו בנידון,לא יכול להיות דבר שערורייתי שכזה,ותוכיחו אחת ולתמיד,שלא הכל במדינה הזו זה שחיחטות ובצע כסף,גם הספורט,וגם ההנאה שממנו הם חלק מהחיים,ולפעמים נראה שאותם חובבי מרשרשים מנסים להשכיח מאתנו את זה.

חתמתי :xyxthumbs:

פורסם

המחיר שעלינו לשלם בשביל לצפות במונדיאל הוא שערורייתי...אין שום סיבה שבעולם שבגללה עלינו לשלם על מנת לראות כדורגל בטלויזיה [ואני מדגיש-בטלויזיה!!],המחיר אינו תואם את מתן השירותים,ובהחלט שזה לא משתלם,לא הוגן,ואף גובל בפשע.

במדינה שלנו כיום,בה הכלכלה אינה החלק החזק ביותר,תשלום שכזה יכול להיות קריטי עבור אנשים מסוימים,מדובר בפגיעה לא רק מבחינה כלכלית-מי שאינו משלם אינו יכול לראות את המונדיאל...תופעה שכזו לא קיימת בשום מקום בעולם,ורק בארץ,מדינת היהודים,הסטריאוטיפ היהודי עובד.

אני פונה בזאת לממשלת ישראל-תעשו משהו בנידון,לא יכול להיות דבר שערורייתי שכזה,ותוכיחו אחת ולתמיד,שלא הכל במדינה הזו זה שחיחטות ובצע כסף,גם הספורט,וגם ההנאה שממנו הם חלק מהחיים,ולפעמים נראה שאותם חובבי מרשרשים מנסים להשכיח מאתנו את זה.

חתמתי :xyxthumbs:

לצערי יש אנשים חסרי חוט שידרה או חסרי לב שמשלמים על שידורי הליגה בשבת

ולא גורמים לצרלשטן ליפשוט רגל או להבין שבארץ הם לא יעשו כסף

אז המצב נימשך

בסוף עוד יהיה תשלום אפילו על טניס שולחן :kopfpatsch:

מה שמעציב יותר זה שיש אנשים שמשלמים על 5+ שזה עוד ערוץ מעצבן שהרג את ערוץ 5

ואפילו הם לא יקבלו תמונדיאל :bash:

פורסם

זה לא יעזור...

גם אני שונא כדורגל

וגם... זה לא יהיה בEUROSPORT? או שאתם רוצים תשדיר עברית...

פורסם

80 אלף חתמו כבר יאללה בלאגן

זה לא יעזור...

גם אני שונא כדורגל

וגם... זה לא יהיה בEUROSPORT? או שאתם רוצים תשדיר עברית...

נראה לך שזאת הבעייה הששדרן?

לא יהיה ביורוספורט..

כלומר לישראלים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים