פורסם 2006 במאי 1519 שנים אני רוצה לעשות את זה כדי שהתאפשר לי לתת מתח גבוה יותר למעבד בגלל פשלה של asus בעדכון החדש של הביוס שלהםאני לא יכול לעלות מתח יותר 1.55 עכשיו ראיתי לפי המדריך הזה שלasushttp://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-usשממש לא הבנתי אותו איך הלעדכן אחורה אם אפשר על ידי הזזת ג'מפאר להחזיר את הביוס לגרסה הרשאונית שלו??חיפשתי בחוברת של asus לא מצאתי שם שום דבר חוץ לאפס את התאריך ו שעה
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר אתה בטוח שאין דרך להחיזר את הביוס אחורה על ידי הזזת גמפ'ר אני יחכה שאני ימצא מישהו להדפיס לי את זה כדי שלא יקרה פדיחות ישכח משהוכי קראתי שזה יכול להיות מסוכן וזה יכול להשבית לי את הלוח האם זה נכון?
פורסם 2006 במאי 1619 שנים במקרים שבהם נקטעת הצריבת ביוס באמצע זה הורג את הלוחבמקרים שאתה שם ביוס לא נכון זה לרוב הורג את הלוחע"י הזזת ג'אמפר אתה מאפס את ההגדרות, לא מחזיר ביוס ישןאתה גם לא יכול להשתמש ב-Asus Update כדי לעדכן ביוס אחורה
פורסם 2006 במאי 1619 שנים למה לא שמרת את הביוס הישן על דיסקט למקרה שתצטרך לשחזר אותו, זה הא-ב של עדכוני ביוס בד"כ גם התוכנה שואלת אותך האם אתה רוצה לשמור עותק שלו.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים זה לא כזה נורא לעדכן ביוס דרך דוס, עשיתי את זה הרבה פעמים, צריך פשוט לשים לב טוב למה שעושים, הרבה סבלנות וללכת לפי ההוראות מנסיוני עם לוחות של אסוס אמנם לפנטיום 3 - עדכון הביוס אצלהם לא כל כך מסובך.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים link=topic=181767.msg1570355#msg1570355 date=1147802998]ואי אני בחשש אם לעשות את זה לא בלי שימות לי הלוח בצדקלדעתי האישית זאת טעות לעדכן אחורה רק בשביל תוספת מתחים
פורסם 2006 במאי 1719 שנים מחבר מסכים איתך אני לא הולך לעשות עידכון אחורה אני יחכה שהם ישימו לב לזה ויוציאו עוד עידכוןבנתים אני מצ'פר את המחשב שלי מבחינת קירורמצאתי בלוח פגם בכרטיס קול של הלוח לא עובד אם אני יתן להם את הלוח שלי קוב הסיכוים שהם יחליפו אותו נכון?ואז אני לא יצתרך לעשות עדכון אחורה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.