עבור לתוכן

שאלה בנוגע לאוברקלוקינג

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם לא מזמן הרכבתי לאחותי מחשב פנטיום 3 המחשב משמש אותה רק לאי סי קיו ככה שהוא מספיק. לאחורנה התחלתי לתעניין בנושא האוברקלוקינג והחלטתי לנסות לעשות על המחשב הזה חפרתי קצת בביוס וראיתי שכדי לשנות את הבאס והמכפלה בלוח של המחשב זה על ידי גימפור של גמפרים מסוימים על הלוח הבנתי את כול הקטע של הגימפור והתחלתי לנסות כול מני נסיונות. המחשב עובד במצב הרגיל שלו על באס 66 ומכפלה 11(בלי אובר קלוק) ניסיתי לשנות המכפלה וראיתי שהיא לא משתנה לא משנה איזה מכפלה אני שם(הבנתי שהמכפלות במעבדי אינטל חסומות תקנו אותי אם אני טועה).כשעלתי את הבאס יש לי ישר קפיצה לבאס של100 (אין בין 66 ל100 משהו אחר) ברגע שאני משנה את הבאס ל100 אז המחשב נדלק ומראה שהמעבד עובד על 1100 הרץ(במקור 733)וכשווינדאוס עולה המחשב לא מגיב. אני לא יכול לראות את הטמ"פ בביוס רק שווינדאוס עולה וכמו שצינתי אחרי הביצוע של האוברקלוק הווינדאוס לא עולה אז אני לא יכול לדעת איזה טמ"פ יושב המעבד. המעבד יושב על טמ"פ במצב רגיל של 24 בערך אז לא נראה לי שזה בעית טמ"פ. חשבתי אולי שצריך לעלות את המתח של המעבד אבל לא מצאתי אפשרות כזאת בביוס. יש מצב אולי שאפשר לעלות את המתח בצורה ידנית או משהו כזה. תודה לעוזרים

כמו כן מדובר על מעבד אינטל סלרון 733 ולוח אם של BIOSTAR דגם 6198

שכחתי גם לאוסיף הספק הוא 300W אם יש לזה קשר בכלל

פורסם
  • מחבר

חברה משהו פה יכול בבקשה לפחות לענות לי אם באמת המעבדים של אינטל הם נעולי מכפלה ואם כן אז יש אולי דרך לפתוח אותם?

פורסם

:locked: עקב:

1. כותרת לא תקנית ע"פ חוקי הפורום - קרא והפנם חוקים אלו להיתנהגות כשרה באתר.

2. הקפצה.

3. search.gif בפורום לפני פתיחת תראד עונה על הרבה שאלות.

המשך יום טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים