עבור לתוכן

אני מעונין במצלמת וידאו דיגיטלית מתוצרת אחרת המקבילה לסוני hc32 שהומלצה קודם

Featured Replies

פורסם

גם אני מעוניין ברכישת מצלמת וידאו ברמה טובה למדי המיועדת גם לצילום סטילס (רצוי על כרטיס) באשכול קודם הומלצה הסוני HC32 האם יש עוד מצלמות מתוצרת אחרת (חברות איכותיות כמו קנון או פנסוניק) ברמה כזו שעושות את העבודה משום שסוני בהרבה מקרים יקרה יותר אני עומד לצאת לחו"ל ואודה מראש על התשובות.

פורסם

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

כ 2500 ש"ח

פורסם

מה אתה חושב על ה-Canon MV830?

פורסם
  • מחבר

חשבתי יותר על panasonic nvgs 75 שנראה כי נותנת יותר בעד ההוצאה הכספית (ב zap מופיעה החל מ 2,995)

פורסם

אתה אמרת לי כ-2500 אז התחשבתי.. :bash: אתה יכול להסתדר עם תמונות סטילס של 0.3 מגה? זה קצת נמוך.. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

א. תודה על ההתחשבות ועל העזרה בכלל, אני באמת לא רוצה לחרוג כי צריך לקנות מן הסתם גם אביזרים נלווים.

ב. אם יש הבדל מהותי בין האיכויות של 3 המצלמות (ה sony hc 32e, ה canon mv 830i וה panasonic nvgs 75) אז אולי כדאי להשקיע עוד קצת ? לא יודע אני לא מבין בזה ולכן אני מנסה להתייעץ פה עם אנשי הפורום.

אז מה עושים באמת אני מתלבט. :nixweiss:

ג. באמת 3 מגה זה לא מי יודע מה איכותי אבל מצלמות וידאו ברמה הזו לא מספקות סטילס ברמה גבוהה יותר אז בינתיים אני מסתפק בזה עד הטיול הבא... ואז אשקיע אולי גם במצלמת סטילס , כרגע אני לא יכול לקנות גם וגם.

פורסם

נראה לי שהקנון נותנת תמורה יותר טובה.. תעשה השוואה אחד ליד השני ותראה מה אתה מעדיף.. :smile1:

פורסם
  • מחבר

או. קיי. אני אבדוק שוב ואענה לך לאחר הבדיקה המחודשת. אגב, ראיתי שיש דגם מתקדם יותר בהפרש מחיר קטן ה mv 850i, מה דעתך?

פורסם

יש לנו HC30 ואל תתקרב לסטילס שלה אפילו...זה משהו זוועתי ביותר VGA קודם כל עם המון רעשים בתמונה וצבעים דוחים!!! גם אחותי התלבטה אז שהיא קנתה מניו יורק היא חשבה להוסיף עוד $100 ולקנות HC40 עם עוד איזה כמה מגה פיקסלים אבל בסוף התחרטה ועשתה בצדק!!היא קנתה בנפרד מצלמת סטילס של סוני אומנם בלטה וישנה יחסית 3.2MP אבל בכל זאת מוציאה תמונות טובות יותר מכמה צעצועים שמתהדרים בדקות ויופי(עלתה 180$).. למרות זאת המצלמה HC30 טובה במה שהיא אמורה להיות טובה:בוידאו..ואכן זאת רכישה מומלצת בוידאו אך בתור מצלמה לסטילס?זוועה..ד.א אני לא יודע איך זה בדגמים מתקדמים יותר אך לפי דעתי תמיד תקבל תמורה יותר גבוהה עם מצלמה ייעודית מאשר לשלם עוד מאות שקלים על על כל עלייה של MP's נוספים במסרטה.

פורסם
  • מחבר

תודה על האזהרה אך אני מעונין באפשרות הסטילס רק בינתיים עד שאקנה מצלמה דיגיטלית. כגיבוי, כתוספת לוידאו לא כפונקציה עיקרית בכל אופן תודה רק חידדת לי עד כמה לא כדאי להסתמך על זה כפיתרון לסטילס.

אשמח אם יש עוד אנשים עם נסיון שיכולים להתייחס לשלושת למצלמות הוידאו שהוזכרו קודם.

פורסם

טוב רק צילמתי תמונות שתראה השוואה:dsc002577bz.jpg זה מהHC30

ממש בושה אני לא יודע למה זה ככה..יותר גרוע ממצלמה של סלולרי :bash:

זה מהמצלמה הרגילה:dsc013813lp.jpg

פורסם
  • מחבר

:o אין ספק שזה מזעזע.

או. קיי. מישהו יודע על משהו קצת יותר איכותי במצלמות וידאו שהוזכרו?

פורסם

מה הבעיה שלך עם המצלמה שאמרתי לך מקודם.. חוץ מזה למה אתה פותח כמנה דיונים? תפתח דיון אחד ותרכז בו את כל השאלות שלך..

פורסם

מה עם HC23?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים