פורסם 2006 במאי 1519 שנים מחיר עד 500 פלוס מינוס מחברה טובה.אני חשבתי אולי מאילו תגידו מה דעתכם.http://www.gada.co.il/show_products.asp?main_cat=11&sub_cat1=&sub_cat2=&sub_cat3=&last_cat=main_cat&cat_id=11
פורסם 2006 במאי 1519 שנים מחבר יש אולי הצעות על חברות אחרות ???קראתי בזאפ שהדגם הזה סבבהhttp://www.gada.co.il/show_details.asp?prod_id=72&from=show_products.asp&main_cat=11&sub_cat1=&sub_cat2=&sub_cat3=&last_cat=main_cat&cat_id=11
פורסם 2006 במאי 1519 שנים אם אתה הולך על אלה לך על 8038.. הוא הכי טוב שמה..יש שם משהו שאפשר להגדיר כטוב?הכל שם זבל ג'נריאף אחד מהנגנים האלה לא יכול להיקרא טובהביקורות בזאפ זה של אנשים שבניגוד לכל מי שבפורום הזה לא בינים בנגנים ככה שאל תסתמך על זה..הוא נגן שיתאים לאלה שרוצים נגן כמו שיש לכולם ולא משהו איכותיתחליט לבד מה אתה מעדיף...
פורסם 2006 במאי 1519 שנים מחבר לא הבנתי מה שהצעתי עדיף???ומה דעתך על Iriver ?ואני מחפש נגן שיתמוך בעברית.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים יש שם משהו שאפשר להגדיר כטוב? הכל שם זבל ג'נרי אף אחד מהנגנים האלה לא יכול להיקרא טוב הביקורות בזאפ זה של אנשים שבניגוד לכל מי שבפורום הזה לא בינים בנגנים ככה שאל תסתמך על זה.. הוא נגן שיתאים לאלה שרוצים נגן כמו שיש לכולם ולא משהו איכותי תחליט לבד מה אתה מעדיף... כנראה לא קראת טוב... הכי טוב שמה!!!
פורסם 2006 במאי 1619 שנים אנטולי אמר פעם "או שאני קונה דבר טוב או לא קונה בכלל ! "שמע לי תחסוך קצת ותקנה נגן ברמה אני הייתי ממליץ לך על sandisk sansa e250 שעולה 1100 ש"חאם אני לא טועה.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים אם אתה הולך על אלה לך על 8038.. הוא הכי טוב שמה.. יש שם משהו שאפשר להגדיר כטוב? הכל שם זבל ג'נרי אף אחד מהנגנים האלה לא יכול להיקרא טוב הביקורות בזאפ זה של אנשים שבניגוד לכל מי שבפורום הזה לא בינים בנגנים ככה שאל תסתמך על זה.. הוא נגן שיתאים לאלה שרוצים נגן כמו שיש לכולם ולא משהו איכותי תחליט לבד מה אתה מעדיף... כנראה לא קראת טוב... הכי טוב שמה!!! הוא קרא מספיק טוב כדי לדעת שאין שם טוב יש שם פחות גרוע.... אני לא חושב שהסן-דיסק תומך ווידאו...
פורסם 2006 במאי 1619 שנים 1100 זה יותר מפי 2 מהתקציב שלו ככה שזה יותר מדי...אבל C150 יתאים לו...ואני קראתי את ה"שמה!!!" שלך (אין מילה כזאת דרך אגב) והתכוונתי להגיד שאפילו בכל השמה האלה אין משהו טוב הכל זבל... כולם שווים
פורסם 2006 במאי 1619 שנים הסנדיסק סדרה e200 מראה וידאו וגם תמונות רק צריך לעשות המרה של הקבצים עם תוכנה שמסופקת עם הנגן. לפי דעתי עדיף להתאמץ קצת ולקנות את ה e250 אם יש אפשרות , אלא אם כן מחפשים נגן "סוס עבודה" ונאמן אז בהחלט אפשר לקנות נגנים זולים יותר מסנדיסק או איריבר איאודיו קריאטיב שהוכיחו את עצמם כחברות ברמה גבוהה אבל לא כדאי בהחלט מחברות שלא בעלות שם עולמי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.