פורסם 2006 במאי 1419 שנים קודם כל אתה חדש וכבר יש לך שתי אזהרות ופתחת שתי תרדם עם אותה שאלה בנוסח שונה וזה יכול להיות מכמה סיבות א.אתה אידיוט ב.עוד לא הגעת לגיל שבו אתה יודע בן כמה אתה בנוגע לביצוע האוברקלוק אתה שואל את השאלה הלא נכונה... אתה צריך לישאול "האם אני יודע ליקרוא?" אז כן תפעיל קצת את הראש ליפני שאתה פותח תרדים סתמיים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175503.0 תקרא תדפדף פה בפורום ואז תשאל מה שלא הבנת!
פורסם 2006 במאי 1519 שנים מחבר שמע שמע טוב אף אחד לא יאיים עלי לחסום אותי אם בפורום הזה צריך להיות מלאך ועל כל דבר מדקדקים אז זה סתם פורום ואגב בפורום הזהקראתי את הכללים ןאחד מהכללים זה לא לפגוע ולא לקלל לא שאני נפגע מימך כן?! אני לא יודע מי אתה אחראי לא אחראיב לא שאלתי את השאלה הזאת בשום מקום (איך עושים אוברקלוק)אז אל תתן סתם הערות אומנם אני חדש בפורום אבל לא חדש בפורומים אחרים ג יש לי אזהרה 1 לא 2 לפי מה שראיתי
פורסם 2006 במאי 1519 שנים אני יודע חמוד זאת הופכת להיות שניה שלך! אני לא מתכוון ליפגוע בך אבל קצת הגיון לא יזיק!
פורסם 2006 במאי 1519 שנים מחבר ברור שיש הרבה טמבלים הנה למשל אתה .אני רואה שבפורום הזה יש אנשים שעוזרים ובאמת עוזרים ויש כאלה שמנג'זים כל היוםלדעתי אתה לא מבין בגרוש במחשבים והדבר היחיד שאתה מבין בו זה לבלבל תשכל חבל שיש אנשים כמוך שמשעמום עונים אני היתי מיעץ למהל להטיס את המשועממים כמוך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.