עבור לתוכן

הווינדוס קורס-נמאס כבר, מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

אוקיי לי כבר נמאס, אפשר לחשוב שאני בתור אחד שלא מבין גדול במחשבים יכול לפתור את זה.אני צריך שמישהו יבוא יגיד לי, זאת הבעיה זה מה שצריך לעשות.

לאחר ששחררתי קיטור הנה הבעיה

צריך לציין שכל הדרייברים והDIRECTX הם הכי מעודכנים שיש. ושלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי שאין בעיה בחומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר.

כאמור שלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי ת'פרמט את כל המחיצות(כי בעיקרון עשיתי פירמוט רק למחיצה של מערכת ההפעלה.)

עשיתי, לא עזר הבעיה נמשכת

בכללי התוכנות קורסות, יש לי ריסטרטים , מסכים כחולים ואפילו מסך צבעוני כזה שאני מקבל לפעמים בזמן שימוש במדיה פלייר.

אני צופה בסרט בום!!! מופיעה הודעה שהמדיה פלייר נתקל בבעיה והוא חייב להיסגר(כן יש לי את המקודדים הנחוצים). אותו דבר לפיירפוקס ומשחקים שאני מפעיל שפשוט מפסיקים לפעול וחוזרים לווינדוס.

ניסיתי להפעיל את המדיה פלייר לבד ללא תוכנה אחרת ברקע חוץ מAVG אנטי וירוס(אולי יכול להיות שהאנטי וירוס גורם לזה כמו נורטון אנטי וירוס) וזה היה בסדר ברגע שהפעלתי תוכנית נוספת הבעיות חזרו(אבל זה לא בטוח במאה אחוז)

לפעמים אחרי ריסטרט פתאומי המחשב ניתקע אחרי שניה, וכאשר ניתקתי את המודם ועשיתי ריסט ידני הווינדוס עלה שוב אז חשבתי שזה בגלל המודם הדפוק או הדרייברים שלא חתומים דיגיטלית.מסתבר שזה לא המודם כי ניתקתי את המודם מהמחשב ועדיין יש בעיות

לפעמים יש הודעות שגיאה כמו יש בעיה עם RUNDLL32 והוא חייב להיסגר או עם EXPLORER.EXE.

כבר חצי שנה אני סובל ומחשב בקושי בן 7 חודשים

גל עזרה תקובל בברכה

ואם אתם חושבים שסתם זיינתי לכם בשכל או שזה לא קשור לפורום פשוט תגידו

פורסם

יתכן שזו בעיית זכרונות. אם יש לך יותר מסלוט אחד, אז תפעיל את המחשב רק עם אחד, ואחר כך אם אחר, ותראה אם הבעיה חוזרת.

אם יש לך רק סלוט אחד, אז או שתשיג עוד אחד, או שתעשה סריקה עם MEMTEST.

פורסם

קודם כל- לקטר זה לא דבר רע... אז תמשיך להוציא את העצבים :pissed:

עכשיו לבעיה-

אם אתה אומר שפירמטת את המחשב והבעיה עדיין קיימת אני די בטוח שהבעיה היא חומרתית.

הייתה לי בעיה זהה לשלך ובסופו של דבר אחד הזכרונות שהיו מותקנים במחשב היה פגום. המחשב עבד מעולה עם אחד.

אז כמו ש- konst88 המליץ סריקה עם MemTest תהיה טובה או Windows memory diagnostics של מייקרוסופט.

אם זה לא עוזר-

אתה יכול להעיזר בדיון הבא מפורום חומרה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0

בהצלחה ותמשיך לעדכן... ;)

פורסם

אוקיי, אז ככה, מהו המפרט של המחשב?, איזה זיכרונות, האם מישהו נגע לך במחשב ועשה לך אוברקלוק או שהכניס לך איזה משהו למחשב?

איזה אנטיוירוס יש לך?, האם הוא מעודכן?

האם יש לך מערכת הפעלה מקורית?

הכי טוב שתעשה מה שזה שמעליי אמר לך, אם זה לא עוזר תעשה פירמוט טוטאלי, לא רק למחיצת הווינדוס, אבל אם אתה לא רוצה לנקוט באמצעים דרסטיים אז תביא לנו כמה קבצי מינידאמפ שנמצאים בספריה של ווינדוס תת-סיפריה minidump , תקבץ את הקבצים האחרונים ותשים כאן, לפי דעתי הם ייתנו לנו תמונת מצב של מה שקורה לך

בהצלחה

פורסם

אתה מחבר אוצו לפלאג אין של המסנג'ר?. מי שאתה מדבר איתו רואה במסנג'ר איזה שיר אתה שומע?

פורסם

אתה מחבר אוצו לפלאג אין של המסנג'ר?. מי שאתה מדבר איתו רואה במסנג'ר איזה שיר אתה שומע?

מה הקשר בדיוק?, איך המסנג'ר קשור לבעיה?

פורסם

יכול להיות שהמעבד שלך פגום ועושה שגיאות תחת עומס יש תוכנות שבודקות את זה

תבדוק גם את הטמפרטורה של המעבד בעומס ובidle

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל מי שענה

אני רוצה לציין שאני לא יכול להתעסק ברמה של חומרה כמו לפרק ת'מחשב IT'S BEYOND ME

אבל אני אבצע את מה שהצעתם בקשר לבדיקה של הזיכרונות(למרות שאמרו לי שהם נבדקו ונמצאו תקינים) פשוט לא בא כבר להסתכל על המחשב

עידכון בנוגע לבעיות שלי

אני מקבל הודעת מסך כחול IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ולפעמים גם DRIVER לפני כל זה

הבנתי שזהאת הועת שגיאה כללית שיכולה להצביע על מגוון רב של בעיות

גיליתי שהביוס שלי לא מעודכן.האם עידכון הביוס יכול לפתור לי את הבעיה.

המפרט שלי:

מעבד-AMD+3000

זיכרונות TWINMOS 512 כפול שתיים\

כרטיס מסך-GIGABYT 6600GT PCI-E

לוח אם-ABIT AN8 ULTRA

פורסם

תוריד את הדריברים הכי מעודכנים לכל רכיבי החומרה. במיוחד ללוח אם וכרטיס מסך.

פורסם

ד"א סחתן על המפרט, הוא כמו שלי :xyxthumbs: :xyxthumbs:

בקשר לביוס או לעידכוני קושחה שונים זה בהחלט לא יכול להזיק, תיכנס לאתר הבית של abit ושל gigabyte ותראה מה אתה יכול להוריד הכי מעודכן

בהצלחה

פורסם

או שלפחות תעלה את הקבצי דאמפ לכאן.... כנס ל

c:\windows\minidump

תכווץ משם את 5 הקבצים האחרונים בראר ותעלה לכאן, ננסה לפענח אותם עבורך

פורסם
  • מחבר

הנה קבצי הMINIDUMP

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים