עבור לתוכן

נגן לתקציב נמוך

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות נגן חדש, אבל אין לי הון לזה... בוא נגיד בערך 500 שקל אבל אני מוכן לזוז למעלה למטה...

הייתי רוצה נפח של 1G ומעלה אבל גם אסתפק ב512MB, לא פחות.

גודל, לא ממש חשוב לי, אבל שיכנס בכיס בנוחות.

אולי אפשר לשאול במילים אחרות, מה הנגן הכי זול שמומלץ לקנות.. קצת כמו למשל למי שמבין פה קצת בכרטיסי מסך.. אם אתה גיימר לא תקנה פחות מX1600PRO.

אני מקווה שהבנתם את ההקבלה המוזרה הזו..

תודה.

פורסם

הכי טוב שתוכל לקנות זה IAUDIO G3 של 512 MB

פורסם
  • מחבר

גם אני גולש טיפה מעל ל500? בוא נגיד , 600? בוא נעשה ככה...

בתקציב של 400-650 שקל, איזה אופציות יש לי?

פורסם

הכי מומלץ הוא של SANDISK

הSANSA.

הביאו פה קישור לגרסה של ה 2GB, מיותר כי זה גם עובר את המחיר וגם כי יש לו חריץ להרחבה (=שדרוג בעתיד).

לדעתי הוא הכי כדאי היום, ראיתי שיש עליו גם ביקורות טובות מאוד ברשת.

אני מליץ על הE130 512MB

אם אתה מעדיף יותר שטח ולוותר על האופצייה לשדרג תקנה את ה 1GB M240

אלה כל הדגמים.

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205772

פורסם

ועוד משהו בסאנסה:מקבלים איתו את האוזניות הכי טובות שאפשר לקבל עם נגן!! יותר מIAUDIO מאייפוד ומכולם!!מומלץ

פורסם

שים לב שבגרסאות הזולות (M) אין רדיו אם אתה מזמין מאירופה\בארץ את המכשיר.

ב"יקרות"יותר יש (E).

פורסם

overload, אתה מדבר על סדרה שונה לחלוטין של סנדיסק. הסדרה החדשה, E200, ואתה הצעת משהו מהסדרה הישנה.

פורסם

ועוד משהו בסאנסה:מקבלים איתו את האוזניות הכי טובות שאפשר לקבל עם נגן!! יותר מIAUDIO מאייפוד ומכולם!!מומלץ

אתה מדבר שטויות

IAUDIO M3/L מגיע (או יותר נכון הגיע) עם MX550

H10 מגיע עם MX400

H3X0 מגיע עם MX300

עם מה מגיע סאנדיסק שזה כל כך איכותי שזה יותר טוב מאלה?

פורסם

אהה מצטער אני מדבר לא על אוזניות של סנהייזר אני מדבר על אוזניות מאותה חברה של הנגן..וכן חוץ מזה מסנסה מקבלים אוזניות In ear שיותר טובות לדעתי מכפתור בעיקר בגלל הבאס וגם האטימה שלהן טובה..ושמעתי את האוזניות איאודיו האלה שמקבלים עם הU2 הן היו גרועות בלי טיפת באס יחסית לאוזניות של הסנסה ועזוב שגם לא התלהבתי מהסואנד של הU2 ולדעתי הסנסה E140 נותן תמורה יותר טובה מבחינת סאונד והוא עולה 460!!והאיאודיו 690!!וגם אי אפשר לסבול את האוזניות שלו :pissed: אז גם אתה קונה נגן ב690 וגם צריך להשקיע עליו אוזניות טובות,סתם ביזבוז. ואני עוד לא דיברתי אפילו על החלפת אוזניות לסנסה!! אני ממש מרוצה מהאוזניות של הסנסה אני בכיף יכול להישאר איתן עד שאני יחליט להחליף למשו יותר טוב :xyxthumbs:

פורסם

אהה מצטער אני מדבר לא על אוזניות של סנהייזר אני מדבר על אוזניות מאותה חברה של הנגן..וכן חוץ מזה מסנסה מקבלים אוזניות In ear שיותר טובות לדעתי מכפתור בעיקר בגלל הבאס וגם האטימה שלהן טובה..ושמעתי את האוזניות איאודיו האלה שמקבלים עם הU2 הן היו גרועות בלי טיפת באס יחסית לאוזניות של הסנסה ועזוב שגם לא התלהבתי מהסואנד של הU2 ולדעתי הסנסה E140 נותן תמורה יותר טובה מבחינת סאונד והוא עולה 460!!והאיאודיו 690!!וגם אי אפשר לסבול את האוזניות שלו :pissed: אז גם אתה קונה נגן ב690 וגם צריך להשקיע עליו אוזניות טובות,סתם ביזבוז. ואני עוד לא דיברתי אפילו על החלפת אוזניות לסנסה!! אני ממש מרוצה מהאוזניות של הסנסה אני בכיף יכול להישאר איתן עד שאני יחליט להחליף למשו יותר טוב :xyxthumbs:

שמע כמה שזה אין איר במחיר שאתה משלם על הנגן של סאנדיסק אני לא מצפה לאוזניות משהו כמו הקריאטיב ep630 שלי שאותם רכשתי לפני חצי שנה ובינתיים אין לי טענות.....

למשל הקריאטיב הזה ששמתי לינק שלו בדיון הזה הוא בא עם אוזניות ep480 של קריאטיב שהם גם אוזניות טובות ביותר.

אז לא תמיד צריך להחליף אוזניות כמו שאתה טוען...

פורסם

שמע כמה שזה אין איר במחיר שאתה משלם על הנגן של סאנדיסק אני לא מצפה לאוזניות משהו כמו הקריאטיב ep630 שלי שאותם רכשתי לפני חצי שנה ובינתיים אין לי טענות.....

למשל הקריאטיב הזה ששמתי לינק שלו בדיון הזה הוא בא עם אוזניות ep480 של קריאטיב שהם גם אוזניות טובות ביותר.

אז לא תמיד צריך להחליף אוזניות כמו שאתה טוען...

לא הבנתי כל כך מה אמרת...

מן הסתם הקרייאטיב האלו יותר טובות..הן עולות לבד 200 שקל..אני טוען שהאין איר שמקבלים עם הסנסה מספקות תמורה טובה יחסית למה שמקבלים על נגנים אחרים...

פורסם

לא בהכרח הכל תלוי בבן אדם איך הוא אוהב לשמוע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים