עבור לתוכן

האם הספק 300W ART שמגיע עם הHEC 6A19 יחזיק לי מפרט סביר עם 930D?

Featured Replies

פורסם

אינך מתכוון יעיל יותר יחסית? אתה רוצה להגיד לי שספק שמושך 5 אמפר יהיה יותר חם מאותו ספק ב 15?

• תגובות 36
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה שהספק יותר קרוב לגבול שלו הוא מתאמץ יותר ולכן מתחמם יותר

פורסם

אינך מתכוון יעיל יותר יחסית? אתה רוצה להגיד לי שספק שמושך 5 אמפר יהיה יותר חם מאותו ספק ב 15?

בוודאי שיעיל יותר יחסית, אתה לא יכול להשוות 5A ו-15A

אבל בין 15A ו-16A ה-16A יהיה קר יותר.

כמה שהספק יותר קרוב לגבול שלו הוא מתאמץ יותר ולכן מתחמם יותר

הגיוני, אבל לא.

ככל שהוא יותר קרוב לגבול שלו הוא יעיל יותר, היעילות הכי גבוהה היא בסביבות 85%-90% מהגבול שלו ויורדת טיפה מעל זה.

ככל שהוא יעיל יותר הוא יפלוט פחות חום, ולכן הוא יהיה שקט יותר

פורסם

זה לא נכון

ככל שהיעילות שלו עולה הוא מושך פחות חשמל מהקיר ביחס למה שהוא צריך

אבל עדיין, ספק שמושך 300W מהקיר יהיה חם יותר (ולכן רועש יותר) מספק שמושך 200W מהקיר

גם אם ב300W הוא עובד ביעילות גבוהה יותר מ200W

טוב, זה לא ממש קשור :-X

פורסם

ליאור, זה לא מה שהנסיון שלי הראה לי. ספק קרוב לגבול= מתחמם. ספק מתחמם ומגיע לטמפרטורה קריטית (בד"כ אזור 70 מעלות) = שואב אבק.

פורסם

צריכת החשמל עולה יותר מהר מהיעילות

פורסם

היעילות במצב TYPICAL בד"כ גבוהה ממצב LOAD

http://www.silentpcreview.com/article28-page2.html

One of the nasty side effects is the fan noise of the high airflow required to keep the PSU adequately cooled when delivering maximum power. High speed fans generally make more noise than slower ones even when they are slowed by undervolting

פורסם

ליאור, זה לא מה שהנסיון שלי הראה לי. ספק קרוב לגבול= מתחמם. ספק מתחמם ומגיע לטמפרטורה קריטית (בד"כ אזור 70 מעלות) = שואב אבק.

תבדוק מערכת שצורכת 16A ומערכת שצורכת 15A או 14A על ספק שיש לו 18A (לא Peak)

ב-16A הוא יהיה יותר שקט

היעילות במצב TYPICAL בד"כ גבוהה ממצב LOAD

http://www.silentpcreview.com/article28-page2.html

כבר אמרתי שהיעילות הכי טובה היא באיזור ה-85%-90%?

ומעל זה היא יורדת?

פורסם
Even so, Is Higher Power Better?

Without getting into technical details, the nature of a switching power supply is that it delivers as much power as is demanded by the components. This means that when installed in a PC whose components require 200W, a 400W PSU and a 250W PSU will each deliver 200W. Does this mean the 400W is coasting while the 250W is struggling? Not if they are both rated honestly and if they have the same efficiency. If one has lower efficiency than the other, then it will consume more AC to deliver the same power to the components, and in the process, generate more heat within itself. As long as there is adequate power, higher efficiency is the key to cooler, quieter PSU operation.

The main benefit of higher power PSUs is when the airflow in the PSU is deliberately set very low in order to minimize noise. This usually means the PSU components will run hotter. If all other things are equal, a higher rated PSU may be a better choice in such an application because its parts are generally rated for higher current and heat than a lower rated model.

פורסם

הם חיים באוטופיה עם ה-Test Bed שלהם וגרפים מלאים של יעילות בעומסים שונים

פורסם

הם חיים באוטופיה עם ה-Test Bed שלהם וגרפים מלאים של יעילות בעומסים שונים

למה?

לא אתה זה שאמרת שבנושא של ספרים הם הסמכות בשבילך? (אולי אני מתבלבל עם מישהו אחר)

צריכת החשמל עולה יותר מהר מהיעילות

מה זה אומר?

פורסם

למה?

לא אתה זה שאמרת שבנושא של ספרים הם הסמכות בשבילך? (אולי אני מתבלבל עם מישהו אחר)

הם אחת הסמכויות בשבילי (יחד עם המנהלים של HardForum וכו')

אגב זה בדיוק תואם את טענתי:

בהינתן אותו ספק כוח (יעילות שווה, הספק מקסימלי שווה)

צריך לשאוף להגדיל את צריכת החשמל לאיזור שבו היעילות היא בשיאה (כמו שאמרתי, לרוב זה באיזור 85%-90% מההספק המקסימלי המתמשך)

מה זה אומר?

אם הבנתי נכון, אז נועם מתכוון לכך שהיעילות כפונקציה של הספק היא גרף מתון

אז אם הבנתי נכון זה היה בתגובה לכך שכתבתי שצריכה של 16A תתבטא בפחות רעש מאשר צריכה של 14A-15A בספק של 18A.

פורסם

בהחלט אפשר להגיד שהספק שלי שקט עד חרישי ועובד מצויין!

גם לפני זה עם הATHLON XP שעבד על סביבות ה70-75W באוברקלוק עדיין הספק החזיק כמו גדול..

הכרטיס שלי לוקח יותר מ6600GT ובערך כמו X1800GTO.

פורסם

חברה דבר ראשון תודה רבה לכולם. :yelclap:

דבר שני, שורה תחתונה

אני יוכל לקחת את הHEC 300 A-RT בלב שלם,

ולדעת שבלי אוברקלוק בשום פנים ואופן למעבד(אולי לכרטיס מסך אבל רק על ידי תוכנה בלי להעלות מתחים)

הספק יחזיק לי את המפרט הזה בכיף? יספק לי מתחים יציבים?

השינוי היחידי שביצעתי זה לרדת מזכרון 667 ל533 בגלל חוסר תקציב.

(ז"א שאין מצב שאני מוסיף עוד 150 שקל בשביל ה400W לצערי הרב :bash: )

תודה רבה.

:)

דרך אגב, זה אותו משתמש, ARCANIDE ואני..

פורסם

לא תהיה לך בעיה להריץ את המפרט

לגבי אוברקלוק הייתי חושב פעמיים עם ספק כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים