עבור לתוכן

האם הספק 300W ART שמגיע עם הHEC 6A19 יחזיק לי מפרט סביר עם 930D?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

המפרט מבוסס אינטל 930D ורציתי לדעת אם הספק הנ"ל יחזיק לי טוב את המפרט:

להלן:

אינטל 930D

לוח אם של ג'יג'ה בייט 8i945 pg rh

זכרון 1 GB של PQI במהירות 667 MHZ

דיסק קשיח 160GB SATAII

כרטיס מסך ATI RADEON X1600PRO

כמובן כונן CD, צורב CD, פלופי

2 מאווררים במארז

כמו שאמרתי ה6A19..

אודה לכם,

תודה רבה

קובי

• תגובות 36
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאוד גבולי

מומלץ משהו יותר עסיסי

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת גבולי?

יהיו לי נפילות מתח ובלגנים עם המחשב?

או שזה יחזיק טוב זאת אומרת שהמחשב יפעל כמו שצריך כמובן בלי OC ובטיח.

הכל נשאר כמו שהגיע.

הבעיה שלי שבגלל הLCD דחפתי ודחסתי הכל לתוך התקציב ומה שנשאר היה להתפשר על הספ"ק הנל שמגיע עם המארז.

(שהבנתי שהוא לא רע דרך אגב)

התוספת לספק 400W TRT בערך 200 שקל אבל אין בידי את הכסף הנ"ל ואני כבר חייב להזמין את המחשב.

:\

פורסם

אין סיבה שלא יחזיק

למרות שבאמת מדובר על עניין גבולי, סה"כ הצריכה של המעבד ושל הכרטיס מסך היא 15A מתוך ה-16A.

ההמלצה שלי:

אם מדובר על מחשב חדש להשקיע עוד קצת לספק טוב

אם מדובר על מחשב קיים לבדוק עם ה-Hec (במקרה והוא נמצא אצלך כבר) ואם יש הודעה על חוסר בחשמל אז לשדרג

פורסם
  • מחבר

המחשב עדיין לא נקנה,

הבנתי מהחנות שהגרסא עם ה400W TRT עולה 140 שקל יותר

ז"א 440 שקל בסה"כ למארז.

אני מניח שזו השקעה שווה אם הצריכה היא 15 מתוך 16 כולה

בקשר ל400, מישהו יודע כמה הוא מוציא ב12V?

פורסם

18A ומעלה

תלוי בדגם

פורסם

שלום לכולם,

המפרט מבוסס אינטל 930D ורציתי לדעת אם הספק הנ"ל יחזיק לי טוב את המפרט:

להלן:

אינטל 930D

לוח אם של ג'יג'ה בייט 8i945 pg rh

זכרון 1 GB של PQI במהירות 667 MHZ

דיסק קשיח 160GB SATAII

כרטיס מסך ATI RADEON X1600PRO

כמובן כונן CD, צורב CD, פלופי

2 מאווררים במארז

כמו שאמרתי ה6A19..

אודה לכם,

תודה רבה

קובי

חד משמעית לא!

זה יהיה מקור לתקלות, ולקריסות בלתי מסוברות בזמן עומס...

HEC 400 מינימום...

פורסם

אתם כולם כאן חוץ מליאור אומרים הרבה מאוד דברים באוויר וזה יפה - אבל העובדה היא שהX1600PRO לא לוקח הרבה חשמל וכמה שהמעבד כן לוקח עדיין הספק הזה יחזיק את המערכת כמו גדול...

לי יש את הספק הזה ומחזיק לי מערכת שגוזלת יותר חשמל(2 הארדיסקים - מעבד על 2600MHZ וכרטיס 9800PRO(גוזל חשמל לא קטן) ועוד ועוד ועוד)

פורסם

אתם כולם כאן חוץ מליאור אומרים הרבה מאוד דברים באוויר וזה יפה - אבל העובדה היא שהX1600PRO לא לוקח הרבה חשמל וכמה שהמעבד כן לוקח עדיין הספק הזה יחזיק את המערכת כמו גדול...

לי יש את הספק הזה ומחזיק לי מערכת שגוזלת יותר חשמל(2 הארדיסקים - מעבד על 2600MHZ וכרטיס 9800PRO(גוזל חשמל לא קטן) ועוד ועוד ועוד)

מאוד מאושר שזה המערכת שיש לך, אבל המערכת שלך גוזלת פחות... 920, זה תנור,PCE...

הבן אדם קונה מחשב חדש ולא עושה ניסויים, גם ליאור לא אמר לקנות את ה300...

פורסם

אז בוא אני אגיד לך - כן - המערכת שלי צורכת יותר - הכרטיס שלי באוברקלוק לא קטן ופולט חום יותר אפילו מה920\930 ושני הארדיסקים צורכים המון חשמל(הארדיסק זה אחד החלקים שלוקחים הכי הרבה חשמל במחשב) והמעבד שלי על 2600MHZ לוקח חשמל כמו FX-55(שכידוע לוקח לא מעט חשמל)

הכרטיס שלי חשוב לציין לוקח יותר חשמל מהX1600PRO(גם בסטוק וגם באוברקלוק) אז תפסיקו לז**ן תשכל בקשר לספקים שלא יחזיקו מחשבים כי הספק הזה חזק וW זה לא מה שמשנה...

פורסם

אז בוא אני אגיד לך - כן - המערכת שלי צורכת יותר - הכרטיס שלי באוברקלוק לא קטן ופולט חום יותר אפילו מה920\930 ושני הארדיסקים צורכים המון חשמל(הארדיסק זה אחד החלקים שלוקחים הכי הרבה חשמל במחשב) והמעבד שלי על 2600MHZ לוקח חשמל כמו FX-55(שכידוע לוקח לא מעט חשמל)

הכרטיס שלי חשוב לציין לוקח יותר חשמל מהX1600PRO(גם בסטוק וגם באוברקלוק) אז תפסיקו לז**ן תשכל בקשר לספקים שלא יחזיקו מחשבים כי הספק הזה חזק וW זה לא מה שמשנה...

לא יודע כמה המערכת שלך צורכת- וזה גם ממש לא מעניין.

המטרה כאן בפורום לעזור ולא לעסוק בספיקולציות, השקעה של 130 ש"ח במקה זה הם השקע שצריך לעשות.

פורסם

stingeR צודק למעט בדבר אחד

כונן קשיח לוקח 10W (אם להיות מדויק 10.2W), שרובו מה-12V, מה שאומר שהוא דיי זניח, שני דיסקים קשיחים לוקחים 1.2A מה-12V, ועוד 1.2A מה-5V, זניח לכל דיעה

D920/D930 צורכים יחסית מעט בשביל Pentium D, הוא צורך עד 95W, זה אומר 8A (עיגלתי כלפי מעלה טיפה) מה-12V

לכרטיס מסך נשאר 6.8A מה-12V, שזה 80W, יותר ממספיק גם אם היה מדובר ב-X1800 ולא X1600

פורסם

סמפרון, גם באוברקלוק, לא צורך חשמל כמו 930

פורסם

אני בכל זאת הייתי שם יותר כסף בספק. ספק גבולי, גם אם יחזיק, יתחמם וירעיש ועדיף לעבוד עם מרווח בטחון.

פורסם

דווקא הפוך

בעומס יותר גבוה ספק יהיה יותר יעיל ולכן גם יותר שקט

(יותר יעיל = פחות חום, פחות חום = מתח יותר נמוך למאוורר, מתח יותר נמוך למאוורר = יותר שקט, המאווררים נשלטים ע"י בקר טמפ')

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים