פורסם 2006 במאי 1419 שנים ניראה לי זה מעבד טוב לי...תגיד איך עובדת היציאת TV-OUT בלוח הזה?כי בפאנל האחורי אין...זה מגיע בתור פאנל נוסף עם הלוחהDVI הוא על הלוח עצמו
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר מה DVI? מה אני צריך DVI אני צריך TV-OUTוליאור לא הבנתי מה זאת המילה הזאת שאתה אומר... ואין צורך לסבך יש לוחות עם יציאות כאלה
פורסם 2006 במאי 1419 שנים אגב יש מדריך שאומר איך לעשות בעצמך Bracket כזה של TVOUTהוא נמצא בשאלות הנפוצותBracket = הפאנל הנוסף הזה ששמים אותו ביציאות איפה שהכרטיסים (כרטיס מסך, קול וכו')
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר מה זה D-SUB? אל תסבחו אותי סתם...השאלה היא במידה והחיבור TV-OUT קיים על הלוח (הוא קיים? באיזו צורה? SVIDEO?)אני יקבל עם הלוח מתאם בין החיבור הזה ללוח ליציאת TV-OUT רגילה?
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר אגב... איך עובד מעבד 64 ביט במערכת הפעלה 32 ביט?יש איזשהן בעיות או שהוא עובד רגיל רק לא מגיע לניצול המקסימלי שלו?
פורסם 2006 במאי 1419 שנים D-SUB זה חיבור סטנדרטי של VGAעל הלוח יש חיבור סטנדרטי של TV-OUT(בנוסף לDVI ולD-SUB)החיבור של הTV-OUT בא בBRACKET נפרדמעבד 64 ביט כזה הוא בעל תאימות מושלמת לאחור, מריץ ישומי 32 ביט נהדר.פפוש, תקרא את החוקים, אסור לכתוב שתי הודעות ברצף
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר מצטער... אבל אתם מבינים שזה לא במטרה להקפיץ את הנושא...בכל מקרה לא שמתי לב לזה...אגב ליאור אמר לי לחפש תמדריך להכין בארקט כזה לבד... לא מצאתי אותו
פורסם 2006 במאי 1419 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=171213.0;attach=65023
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר חברה אני רוצה בכל זאת לנסות להוריד רמה... אתם יכולים לנסות לצמצם בלוח ובמעבד?מה האפשרויות שלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.