פורסם 2006 במאי 1419 שנים שמעתי שהלוח עם השני מעבדים מומלץ לקניה השאלה שלי האם הוא יותר מומלץ מamd?שכולם אומרים ששווא יותר מהאינטל?
פורסם 2006 במאי 1419 שנים זה לא שני מעבדים אלא כפול ליבהזה שונה קצתה-AMD עדיף, אבל יקר יותר, משמעותית.על איזה מעבד אתה מדבר בדיוק? איזה דגם?
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר שמע האמת באינטל אני לא כולכך מבין. באי אם די אני מתכון atlon 64 bit בוא נומר ככה יש לי 1000 ש"ח למעבד מה כדי לי לקנות?אינטל או אי אם די ואיזה סוג?השאלה האם יש לך הצעה על סוג יותר טובה מאתלון או בכלל מעבד אינטל אולי יותר טוב
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר בכל מקום ששאלתי amd או intel אז אמרו לי שהאי אם די גם יותר טוב וגם יותר זול ואתה אמרת לי שהאיי אם די יותר טוב אבל יקר יותר משמעותית אני לא מבין מה המחירים של האי אם די עלו ?
פורסם 2006 במאי 1419 שנים אוברקלוק זה להמהיר את המעבד בפוועל זה לתת לו יותר מתח כדי שהמהירות שלו תעלה
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר שני שאלות א.> זה לא יכול לשרוף את המעבד ב.> אם אני יקנה זה לא יהא מסובך לעשות את זה?
פורסם 2006 במאי 1419 שנים אני מציע שתתחיל להירגעותקרא את החוקים מהראסור לכתוב שתי תגובות ברצף (שלא לדבר על 6)התגובות המיותרות נמחקו
פורסם 2006 במאי 1419 שנים אני מבין שאין לך חשק לקרוא את החוקים.נוספה לך אזהרה ראשונה מתוך שלושבאזהרה השלישית תורחק מהפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.