פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי בעייה כזאת:בNetwork Connections יש לי שני דברים, Local Area Connection וLocal Area Connection2הראשון תמיד עם X אדום עליו וכתוב בקטן NETWORK CABLE UNPLUGGED.ועל השני זה מתחיל אותו דבר ואז כל פעם משתנה לENABLED וחוזר בחזרה לUNPLUGGED, עד שאחרי כמה שניות או דקות זה מתחבר ועובד מצויין...עכשיו שאני מסתכל נוסף משהו שנקרא:Local Area Connection 2 ב- NOAZ-1 שנמצא תחת INTERNET GATEWAYוזה עדיין עובד טוב...אני בתבל ו012, למישהו יש פיתרון???
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים מחבר אמממ, אחד למודם כבלים ואחד כדי לחבר למחשב אחר?ועכשיו, למישהו יש פתרון או לא?
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים כנראה כשהמחשב עולה ואתה מנסה להתחבר אז המודם שלך מתקשר עם הספק וכנראה חלק מתקשורת זאת זה ה TimeOut הקטן שהזכרת...לי אישית אין ניסיון עם מודם כבלים, אבל עם זה עובד לך אז מה הבעיה?
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים כמו שזה שלפנייך אמר כנראה שיש לך בעיה בחיבור שמחבר בין הכרטיס רשת למודם והמחשב הייתה לי אותה הבעייה בחברה אחרת אבל לא קשור לחברה זה קשור לחיבורים ...
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים השאלה העיקרית היא הפתרון "לאיזה בעיה " ?1.אם חיבור אחד תמיד עם X אדום ככל הנראה זה החיבור לרשת במחשב השני ואם הוא עם X אדום סימן שיש בעיה בהגדרה למחשב השני או לדעתי חיבור שגוי של כבל הרשת בין שני המחשבים.2.באשר לשני ככל הנראה יש איזו הגדרה של TIMEOUT שמסתיים וחוזר על עצמו או שפרק הזמן שכרטיס הרשת מסתנכרן עם מודם הכבלים מוקדם מדי ולכן השעיה בת מס' שניות - אבל אם כך המצב לא נראה לי שצריכה להיות בעיה לחיות עם זה.אם מחובר מודם כבלים לראשון וחיבור רשת למחשב שני אני מניח שאתה יודע שאתה יכול ליצור שיתוף אינטרנט על מנת שהמחשב השני יגלוש באותה מידה רק שאז חיבור הרשת ביון שני המחשבים צריך להיות תקין. מעבר לכך ספק אינטרנט שלך לא יתן לך תמיכה בטלפון בנושא שיתוף למחשבים אחרים מסיבות מובנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.