עבור לתוכן

מתנה ליומהולדת 18 (שהייתה לפני 3 חודש חח) ועדיין לא בחרתי מתנה

Featured Replies

פורסם

מה לפי דעתכם כדאי לבקש? עד עכשיו רציתי טלויזית פלזמה\lcd של 28-30 אינץ' לחדר..אבל לא יודע אני חושב שזה סתם יקר מדיי ובהתחלה מתלהבים ואחר זה זה כבר נדוש ומשעמם (כמו שהיה לי עם המסך lcd),יש למישהו רעיון למשהו מעניין לבקש ליומהולדת?

• תגובות 69
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה כסף?

אל תשכח שבגלל שיש איחור של 3 חודשים יש ריבית ;)

פורסם
  • מחבר

חחחח אהבתי :xyxthumbs:

לא יודע תכלס זה יומהולדת 18 אז אפשר קצת ל"התפרע" אבל לא יותר מדיי....משו כמו עד 8000 גגג!!

ומי שהביא את הרעיון של המכוניות...לא מדבר אליי....חוויה חד פעמית אני רוצה משהו שימושי (כמו הטלויזית פלזמה שהצאתי) אבל אני לא יודע אני מתלבטטט למה אני לא יודע אם שווה לקנות טלויזיה כזאת,כי בתכלס זה יקר לאללה וגם יש לי הרגשה שזה ימאס לי אחרי קצת זמן

פורסם

טלויזיה + WII? 8)

פורסם
  • מחבר

לא שווה...עד שיצא צי'פ אם יצא בכלל...

וגם אני לא ממש בקטע של קונסולות

פורסם

מה בדבר טיול ג'יפים\4X4 בארץ?

צניחה חופשית?

יש לך כיוון מסוים למה שאתה רוצה?

פורסם
  • מחבר

ואיי צניחה חופשייתתתת כמה זה עולה???

פורסם

אני חושב שבארץ זה עולה כ 6-8 אלף, בחול הבנתי שזול יותר.

פורסם

יכולה להיות חוויה לא רגילה.

שווה לבדוק,

http://www.paradive.co.il

http://www.skykef.co.il

בנוגע למחיר - צניחת טנדם תעלה לך 1000-1300 ש"ח.

6-8 אלף זה מחיר של קורס.

פורסם

אני מציע לך לא לקנות כל מיני דברים גדולים כמו טלויזיה, מכיוון שאתה עוד כמה חודשים מתגייס, ולא תוכל להשתמש בהם. עד שתשתחרר, הכל יהייה ישן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)) אני יתעניין...אבל בכל זאת אני חושב שאני מעדיף משהו שהוא לא חוויה חד פעמית כמו צניחה חופשית סיבובים עם מכוניות וכאלה...אלה משהו שימושי ומיוחד שלא ימאס לי ממנו כל כך מהר....

אולי אפשר לעשות צניחה חופשית+עוד משהו כי הצניחה זה 1300 שקל ואני חושב שיכולו לקנות לי עוד משהו בנוסף

פורסם
  • מחבר

אני מציע לך לא לקנות כל מיני דברים גדולים כמו טלויזיה, מכיוון שאתה עוד כמה חודשים מתגייס, ולא תוכל להשתמש בהם. עד שתשתחרר, הכל יהייה ישן.

כן אבל אני בן יחיד ואני לא יהיה קרבי וגם יכול להיות שקרוב לבית..אז אני מינימום חוזר פעם בשבוע הבייתה ככה שאין ממש בעייה עם זה..

פורסם

לא יודע איזה ציוד יש לך בחדר אבל אני יזרוק הצעה.

אתה יכול לקנות טלוויזיה 29 או 34 שטוחה, לא פלזמה או LCD כי הכסף ישרף סתם וגם לא מקרן אחורי שגם הוא ישרוף את כל הכסף וגם ממש באיכות נוראית.

שים מערכת קולנוע ביתית (DVD, רסיבר, רמקולים 5.1/6.1/7.1 תלוי בגודל החדר).

ומקרר קטן ומשרדי שנכנס לשם בקבוק ליטר וחצי.

וככה תתפנק לך בחדר הקט והאיכותי שלך בכל זמן שתהיה שם :)

פורסם
  • מחבר

למה לקנות dvd אם אני יכול לחבר את המחשב לטלוזיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים