פורסם 2006 במאי 1519 שנים תודה ^התקשרתי עכשיו לHOT בשביל להצטרף למסלול הזה (1.5MBit\512KBit) אבל הם אמרו שזה מבצע ממש חדש ושאין להם פרטים, הם גם אמרו שהמבצע יהיה רק עם 012 ו015 (?) ויעלה 115 ש"ח.
פורסם 2006 במאי 1519 שנים ^^015 זה אינטרנט זהב...אני בברק גם אבל אני ב ADSL... זה סיפור מהתחת בשבילי עכשיו לעבור לכלבים... צריך להחליף מודם, להעביר לחדר פה תשתית (רק אצלי אין =\), להחזיר תמודם שהשאלתי, ובנוסף, אני לא מתלהב מהרעיון של IP קבוע... שבזק יזיזו תתחת השמן והמלא בכסף שלהם, פעם אחת, לקראת הלקוחות!!!! אוי כמה שאני שונא מונופולים....
פורסם 2006 במאי 1519 שנים קראתי פה בפורום שמישהו אמר שבזק הניחה תשתיות ADSL2+ (מהירויות של 20MBit DL ו5MBit UL לפי מה שאני יודע) בהרבה מקומות בארץ, למישהו יש מידע בעניין?
פורסם 2006 במאי 1519 שנים קראתי פה בפורום שמישהו אמר שבזק הניחה תשתיות ADSL2+ (מהירויות של 20MBit DL ו5MBit UL לפי מה שאני יודע) בהרבה מקומות בארץ, למישהו יש מידע בעניין?הניחה או לא הניחה, השאלה מתי זה ייכנס לתוקף.רק שתדעו שבגלל שבזק מונופול, הממשלה עוצרת את בזקמלפרגן ללקוחות שלה בהרבה מבצעים שבזק מסוגלת לתת.בכוונה עוצרים את בזק, דווקא בגלל שהיא מונופול בכדילתת פוש לכבלים...אבל מה לעשות שכבלים זאת תשתית יותרגרועה מADSL? (לפחות כאן בארץ).
פורסם 2006 במאי 1519 שנים אוקי אני ב012 ויש לי התחייבות לעוד איזה חודש וחצי...אם אני מתקשר אליהם יש'מצב שהם יתנו לי לשדרג את החבילה שלי? (לא איכפת לי להתחייב לחצי שנה...גמ'ככה אני לא מתכוון להחליף 512Kb...)
פורסם 2006 במאי 1519 שנים קראתי פה בפורום שמישהו אמר שבזק הניחה תשתיות ADSL2+ (מהירויות של 20MBit DL ו5MBit UL לפי מה שאני יודע) בהרבה מקומות בארץ, למישהו יש מידע בעניין?כן. בזק משדרגת (או אולי כבר סיימה) את כל מרגזיות ה ADSL שלה לתמיכה ב ADSL 2. לגבי מתי זה יצא (או אולי מוטב לשאול האם מסיבות שפורטו כאן ובעבר - הפסד כסף על עסקים וכדומה) - מי יודע?
פורסם 2006 במאי 1519 שנים בזק כבר פרסו את המרכזיות החדשות או לפחות הן בתהליכים על זהבגלל זה כל מי שהיה לו מודם alcatel 510 נשלח אליו דיסק שדרוג.אין צורך לשים לב לזה, זה לא אמור לפגוע באף אחד ולא ישנה כלום
פורסם 2006 במאי 1719 שנים עידכון : המבצע של ברק כרוך בהתחייבות למבצע עצמו ולא לחברהזונותמה, ואם בעוד חודש הם יציעו את אותו חיבור במחיר מוזל תהיה חייב להמשיך לשלם את המחיר הנוכחי?
פורסם 2006 במאי 1719 שנים מחבר מה, ואם בעוד חודש הם יציעו את אותו חיבור במחיר מוזל תהיה חייב להמשיך לשלם את המחיר הנוכחי?בדיוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.