עבור לתוכן

לאחר שיחה עם נציגת 013 מחר יוצא מבצע חדש כנגד 012 &#

Featured Replies

פורסם

115 כולל תשתית וספק

• תגובות 101
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תודה ^

התקשרתי עכשיו לHOT בשביל להצטרף למסלול הזה (1.5MBit\512KBit) אבל הם אמרו שזה מבצע ממש חדש ושאין להם פרטים, הם גם אמרו שהמבצע יהיה רק עם 012 ו015 (?) ויעלה 115 ש"ח.

פורסם

^^

015 זה אינטרנט זהב...

אני בברק גם אבל אני ב ADSL... זה סיפור מהתחת בשבילי עכשיו לעבור לכלבים... צריך להחליף מודם, להעביר לחדר פה תשתית (רק אצלי אין =\), להחזיר תמודם שהשאלתי, ובנוסף, אני לא מתלהב מהרעיון של IP קבוע...

שבזק יזיזו תתחת השמן והמלא בכסף שלהם, פעם אחת, לקראת הלקוחות!!!! אוי כמה שאני שונא מונופולים....

פורסם

קראתי פה בפורום שמישהו אמר שבזק הניחה תשתיות ADSL2+ (מהירויות של 20MBit DL ו5MBit UL לפי מה שאני יודע) בהרבה מקומות בארץ, למישהו יש מידע בעניין?

פורסם

למה לא? אחרת איך יש בארץ חוות שרתים? כנראה זה רק לעסקים

פורסם

קראתי פה בפורום שמישהו אמר שבזק הניחה תשתיות ADSL2+ (מהירויות של 20MBit DL ו5MBit UL לפי מה שאני יודע) בהרבה מקומות בארץ, למישהו יש מידע בעניין?

הניחה או לא הניחה, השאלה מתי זה ייכנס לתוקף.

רק שתדעו שבגלל שבזק מונופול, הממשלה עוצרת את בזק

מלפרגן ללקוחות שלה בהרבה מבצעים שבזק מסוגלת לתת.

בכוונה עוצרים את בזק, דווקא בגלל שהיא מונופול בכדי

לתת פוש לכבלים...אבל מה לעשות שכבלים זאת תשתית יותר

גרועה מADSL? (לפחות כאן בארץ).

פורסם

אוקי אני ב012 ויש לי התחייבות לעוד איזה חודש וחצי...אם אני מתקשר אליהם יש'מצב שהם יתנו לי לשדרג את החבילה שלי? (לא איכפת לי להתחייב לחצי שנה...גמ'ככה אני לא מתכוון להחליף 512Kb...)

פורסם

כן. בזק משדרגת (או אולי כבר סיימה) את כל מרגזיות ה ADSL שלה לתמיכה ב ADSL 2. לגבי מתי זה יצא (או אולי מוטב לשאול האם מסיבות שפורטו כאן ובעבר - הפסד כסף על עסקים וכדומה) - מי יודע?

פורסם

בזק כבר פרסו את המרכזיות החדשות או לפחות הן בתהליכים על זה

בגלל זה כל מי שהיה לו מודם alcatel 510 נשלח אליו דיסק שדרוג.

אין צורך לשים לב לזה, זה לא אמור לפגוע באף אחד ולא ישנה כלום

פורסם
  • מחבר

עידכון : המבצע של ברק כרוך בהתחייבות למבצע עצמו ולא לחברה

זונות

פורסם

לכמה זמן הם מחייבים?

פורסם
  • מחבר

שנה

פורסם

איזה מבצע בדיוק יש לברק?

פורסם

עידכון : המבצע של ברק כרוך בהתחייבות למבצע עצמו ולא לחברה

זונות

מה, ואם בעוד חודש הם יציעו את אותו חיבור במחיר מוזל תהיה חייב להמשיך לשלם את המחיר הנוכחי?

פורסם
  • מחבר

מה, ואם בעוד חודש הם יציעו את אותו חיבור במחיר מוזל תהיה חייב להמשיך לשלם את המחיר הנוכחי?

בדיוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים