פורסם 2006 במאי 1419 שנים אני חושב ששמעתי שבשבדיה יש את הפס-רחב הכי גדול בעולם. משהו כמו 100MBPS בערך כמו שאנחנו היום משלמים על 1.5MB ושיש שם באמת IPTV. אם אני לא טועה זה היה דבוראק בTWIT שאמר את זה.
פורסם 2006 במאי 1519 שנים מחבר היום דיברתי עם הנציגת שירות שלצערי הידע שלה שואף לאפס - והיא לא ידעה על מה אני מדבר בכלל אמרתי לה UPLOAD והיא לא הבינה על מה אני מדבר בכלל והיא אחרי 10 דק' של מוזיקה אמרה לי שהיא תחזור אליי עוד יומיים ...
פורסם 2006 במאי 1519 שנים עריכה אה סורי... לא ראיתי שזה עמוד שישי כבר תשתית הכבלים סוף סוף משתמשת בכוחה ומציגה חלופה מאוד אטרקטיבית לבזק....
פורסם 2006 במאי 1519 שנים היום דיברתי עם הנציגת שירות שלצערי הידע שלה שואף לאפס - והיא לא ידעה על מה אני מדבר בכלל אמרתי לה UPLOAD והיא לא הבינה על מה אני מדבר בכלל והיא אחרי 10 דק' של מוזיקה אמרה לי שהיא תחזור אליי עוד יומיים ... מעניין.. יש אנשים שכן מבינים שמנסים להתקבל לעבודה הזאת ולא מקבלים אותם ואז באות מזכירות מטומטמות לשעבר וכן נותנים להן איזה מין שירות זה
פורסם 2006 במאי 1519 שנים ב-012 רוצים רוסים, כי זאת חברה של רוסים, ונציג לקוחות רוסי יכול לדבר שתי שפות. אז יש חיסכון בכוח אדם.ב-013 רוצים אנשים מכל הסוגים, אבל למחלקת שימור לקוחות הם מביאים רק כוסיות (עד כמה שאפשר להיות כוסית דרך הטלפון)ב-נזק בינלאומי הם רוצים צעירים ערסים, כאלה שמשחקים איתך משחקים כל פעם שרוצים להתנתק (רמז, תגידו להם שיש לכם בעיה אישית איתם)
פורסם 2006 במאי 1519 שנים ^^ זכרת לקחת את התרופות היום? :-\ מישהו יודע האם ברק רוצים התחייבות לשנה על המסלול הזה? מה המחיר לחיבור של 1.5 על 512??
פורסם 2006 במאי 1519 שנים נראה לי שאני יעבור לתשתית הכבלים, לפחות עד שנזק יזיזו את התחת שלהם ויקימו פה adsl2 או vdsl או מה שבא להם לא אכפת לי רק שיהיה משהו
פורסם 2006 במאי 1519 שנים מישהו יודע האם ברק רוצים התחייבות לשנה על המסלול הזה?מה המחיר לחיבור של 1.5 על 512??1. כן התחייבות לשנה.2. 115 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.