עבור לתוכן

נושא שמטריד את כולנו: מה עושים עם שידוריי המונדיאל?

Featured Replies

פורסם

טוב יופי בידור זה ככה בידור זה ככה

הויכוח לא צריך להיות על בידור הויכוח זה למה צריך לשלם לחברה פרטית שהמונדיאל הוא ציבורי

הויכוח יותר דומה ללמה המדינה מוכרת את החופים לאנשים פרטים שהוא אמור להיות שיך לציבור

הפוליטיזונות בישראל הרבה פעמים אומרים מישפטים כמו אנחנו לא איזה ארץ בדרום אמריקה

אבל עד כמה שאני יודע אף ארץ בדרום אמריקה לא לוקחת כסף על שידורי מונדיאל

המונדיאל אינו ציבורי.

• תגובות 95
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המונדיאל אינו ציבורי.

אז איך אתה מגדיר תחרות של ניבחרות לאומיות שמיתחרות על גביע עולמי?

פורסם

אני מגדיר את זה כתחרות שממומנת ומאורגנת על ידי אירגון פיפה, שיכולה לעשות עם זכויות השידור מה שהיא רוצה.

פורסם

מה עושים איתם? קונים אותם

תפסיקו להיות אוכלי חינם.

פורסם

לא יהיו חסרי אתרי Streaming של המונדיאל.

לשלם :pissed: :pissed: :pissed:. פשוט להקדיש כמה זמן בגוגל ואפשר למצוא המון אתרים שישדרו את המשחק דרך האינטרנט. ואז להעביר לטלויזיה. האיכות לא תיהיה בשמיים אבל זה עדיף מאשר לתת כסף לנבלות האלו.

ומישהו יכול להסביר לי למה לעזעזל יש לנו את ערוץ 5+? שאם אני לא טועה עולה 25 שקל כל חודש. ערוץ כזה לא משדר את המונידאל?!!? :s07:

פורסם

סתם משהוא מעניין אותי בכל העסק הזה,

לאף אחד אין צלחת לווין פרטית?

לנו בבית,

בלי קשר,

אין יס או הוט, אנחנו מחוברים לצלחת לווין פרטית עם מאות ערוצים, בHDTV וDOLBY DIGITAL בלי לשלם כלום חוץ מהתשלום החד פעמי.

אני ממש לא צופה בכדורגל, אבא שלי כן, כשהמונדיאל יתחיל חברים יבואו אלינו לצפות במונדיאל ב50" HDTV (-:

ד"א,

זה יוצא הרבה יותר משתלם, אתה קונה פעם אחת את הצלחת ומשם אין דמי מנוי ולמי שלא צריך תרגום זה אידיאלי.

כל סדרה שאתה לא יודע איפה למצוא פשוט מוריד כמו PRISON BREAK....

וגם האיכות פנומנלית

פורסם

וכמה ערוצים יש לך בעברית + אנגלית? 5?

פורסם

באנגלית יש המון, העיברית פחות מעניין אותי מאחר ואני גם ככה לא צופה בהם,

אנחנו קולטים ערוץ 10 ו22 (לא דרך הלוויין), וחוצמזה ישן המון ערוצים של ארה"ב מעולים שאנחנו קולטים.

אצלנו אישית יש גם YES בחדרים ואפשרות להעביר בין YES ללווין בסלון.

פורסם

חבר שלי,נגמר לו החוזה עם יס,והוא אמר להם שהוא לא מרוצה והוא רוצה לעבור להוט,הם כמובן שכנעו אותו להשאר,וכמובן שמההתחלה הוא רצה להוציא מהם את המונדיאל בחינם,והוא קיבל את המונדיאל בחינם.

רק חבל,שהחוזה שלי עם יס,הוא לעוד שנה.

יש עכשיו כמה מבצעים למונדיאל בחינם,תחפשו.

פורסם

Sifo Jen. אתה יכול לתת עוד פרטים על הצלחת לווין שיש לך?

כמו איזה ערוצים אתה קולט? ABC? FOX ושאר תחנות כאלו? יש לך רשימה שמראה איזה ערוצים יקלטו עם הצלחת

ומה המחיר של אנטנה כזאת כולל עבודה כולל הכל?

פורסם

סתם משהוא מעניין אותי בכל העסק הזה,

לאף אחד אין צלחת לווין פרטית?

לנו בבית,

בלי קשר,

אין יס או הוט, אנחנו מחוברים לצלחת לווין פרטית עם מאות ערוצים, בHDTV וDOLBY DIGITAL בלי לשלם כלום חוץ מהתשלום החד פעמי.

אני ממש לא צופה בכדורגל, אבא שלי כן, כשהמונדיאל יתחיל חברים יבואו אלינו לצפות במונדיאל ב50" HDTV (-:

ד"א,

זה יוצא הרבה יותר משתלם, אתה קונה פעם אחת את הצלחת ומשם אין דמי מנוי ולמי שלא צריך תרגום זה אידיאלי.

כל סדרה שאתה לא יודע איפה למצוא פשוט מוריד כמו PRISON BREAK....

וגם האיכות פנומנלית

יש 350 ערוצים רק שבערך 200 מהם זה פורנו ו 100 זה ממדינות ערב.

פורסם

אין שום מדינה בעולם שמונדיאל עולה כסף.בכלל

שום מדינה אפילו לא אחת..רק בחלק מהמדינות באירופה יש אבל שם יש ערוץ ציבורי בחינם שמשדר עם פרסומות ועוד ערוץ במשו כמו 30 יורו שמשדר הכול עם תוכניות וכו

תבינו באיזה מצב אנחנו נמצאים..בעייה שמכבי יותר מעניינת כמובן שמעו גמר יורוליג שאין אפילו איזכור אחד שלו בכול העולם יותר מעניין

למה אני מכניס את זה?כי אחרי שהערוץ הראשון קנה את כול הזכויות של היורוליג אז לא נשאר כסף למונדיאל..

ולא אירן טוגו לא מעניין אותי אבל ארגנטינה הולנד כן ואגנליה שבדיה כן ועוד המון משחקים שלא ישודרו

ביזיון שלא קיים בשום מדינה אחרת בעולם

פורסם

כל הסיפור שזה לא בחינם זה כי לא רצו לתת לכבלים לשדר פרסומות במהלך המשחקים...לדעתי זאת טעות

פורסם

המשחקים ישודרו בערוץ ירדן

אבל הוט ויס יחשיכו את הערוץ ולא תוכלו לראות אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים