פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחזק מונדיאל זה לא תחרות של קבוצות בבעלות פרטית יש אבדל גדול בין ליקנות זכויות על ליגה לבין על דבר ציבוריזכויות השידור הן של FIFA. FIFA יצרה מכרז והזוכה לשידורים בישראל היא צ'רלטון.לFIFA מותר לעשות מה שהיא רוצה עם השידורים, ואני אחזור ואומר שכל ההצעות שלכם על מה מותר מה אסור טיפה מגוכחות כי FIFA כבר טיפלה בזה ומאליפות אירופה ב2008 (וכנראה גם ליגת האלופות בעונה הקרובה) רק גוף משדר יוכל לרכוש את הזכויות.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים oba3k צ'רלטון היא גוף משדר למיטב ידעתימה כל כך קשה להבין? עולה כסף ליצור את השידור, מישהו צריך לשלם את זהאם יגמר האויר בעולם, ותהיה בחרה שתייצר אויר, אתה תאלץ לשלם
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר FIFA כבר טיפלה בזה ומאליפות אירופה ב2008 (וכנראה גם ליגת האלופות בעונה הקרובה) רק גוף משדר יוכל לרכוש את הזכויות.מה זה עוזר לנו עכשיו?אם יגמר האויר בעולם, ותהיה בחרה שתייצר אויר, אתה תאלץ לשלםברור, אבל אם אותה חברה תחליט גם שהיא המונופול ולאף חברה אחרת אסור לייצר אוויר, אז אני אתקומםחוצמיזה שאם ייגמר האוויר בעולם אני אצפה שמדינת ישראל תקנה בשביל אזרחיה את האוויר ולא תפלה בין אנשים שיש להם כסף לאוויר ואנשים שאין להם
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר ידעתי שתגיד את זה אבל אם אתה משווה את האולימפיאדה לגלגל המזל אז אני יכול להשוות את המונדיאל לאוויר
פורסם 2006 במאי 1419 שנים האולימפיאדה וגלגל המזל שניהם צורות בידוראם שניהם ימחקו מחר האנושות, איכשהו, תמשיךככה גם עם המונדיאלאם מחר בבוקר תקום ולא יהיה אויר, נראה לי שזה יפריע לך קצת יותר
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר אם אתה מוציא את כל ההנאה מהחיים ומשאיר רק את ההישרדות, אתה לא משאיר שום טעם או סיבה לחיות ובכך בעצם חיסלת את האנושות(אבל זה כבר לדיון אחר לחלוטין)
פורסם 2006 במאי 1419 שנים זה נתון לויכוח, בידור הוא לא צורך הישרדותיאנשים הרי שרדו תקופות "חשוכות" בהיסטוריה בהם לא היה טלויזיה, או רדיו, או כל צורת בידור אחרת
פורסם 2006 במאי 1419 שנים טוב יופי בידור זה ככה בידור זה ככה הויכוח לא צריך להיות על בידור הויכוח זה למה צריך לשלם לחברה פרטית שהמונדיאל הוא ציבוריהויכוח יותר דומה ללמה המדינה מוכרת את החופים לאנשים פרטים שהוא אמור להיות שיך לציבור הפוליטיזונות בישראל הרבה פעמים אומרים מישפטים כמו אנחנו לא איזה ארץ בדרום אמריקה אבל עד כמה שאני יודע אף ארץ בדרום אמריקה לא לוקחת כסף על שידורי מונדיאל
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר גם על זה כבר התווכחנו קודם וזמן תה פשוט אמר ש"אפשר לחשוב" ו "אף אחד לא מת מזה"
פורסם 2006 במאי 1419 שנים אם ההשרדות עצמה לא מספיקה לך אז תשלם על התוספות (כמו שאם לא מספיקה לי טלווזיה 21" אז אני אשלם על 25")
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר אין לי בעייה לשלם על תוספותסך הכל אני מאמין בקפיטליזם. אבל יש דברים שאני מאמין שלאזרח במדינה דמוקרטית מגיע לקבל בלי קשר לכמה כסף יש לו וכמה יש לשכן שלווהמונדיאל והאולימפיאדה הם שניים מהם
פורסם 2006 במאי 1419 שנים במדינה מושלמת זה נכון, אבל במציאות העכשיווית קיים מושג שנקרא "סדר-עדיפויות", זה אומר שמעדיפים צורך אחד ע"פ האחר למרות שמודעים לנושא ששני הצרכים הם לגיטימיים (למרות שדעתי הפוכה ולפיה והמונדיאל אינו צורך חיוני, אבל לצורך העניין נגיד שהוא כן צורך חיוני).מה לעשות שקיימים דברים במדינה המטומטמת הזאת שהם קצת יותר דחופים מהמונדיאל (כאמור בלי להגדיר את המונדיאל כצורך לא חיוני אלא רק לדרג את הצרכים כפונקציה של הישרדות גרידא).אז ברור שבמדינה דמוקרטית המונדיאל צריך להיות משודר לכולם ובחינם (כאמור ההסתיגות האישית שלי לעי"ל) וברור שאם היו משאבים כספיים לאחר פיתרון הבעיות הדחופות של ההשרדות (אוכל, תרופות וכו') הם היו הולכים ישירות למימון המונדיאל לכל אזרח אבל כאמור יש דברים יותר דחופים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.