פורסם 2006 במאי 1419 שנים זה כל כך מרתיח אותי שצריך לשלם על המונדיאל!!! לעזאזל :cwm10: :cwm10: :2gunsfiring: זה פעם בארבע שנים והם עוד רוצים שנשלם על זה!?!?! לעזאזל!!! למה המדינה לא עושה משהו??סעמק ערסס.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים זה כל כך מרתיח אותי שצריך לשלם על המונדיאל!!! לעזאזל :cwm10: :cwm10: :2gunsfiring: זה פעם בארבע שנים והם עוד רוצים שנשלם על זה!?!?! לעזאזל!!! למה המדינה לא עושה משהו??סעמק ערסס. תישאל את מר תולעת לא אותנו כי כולם פה מסכימים שהמונדיאל לא צריך להיות בתשלום
פורסם 2006 במאי 1419 שנים שערוריה ! איך הם מעיזים לקחת כסף על בידור!תהיו רציניים, לראות את המונדאיל לא נמצא באף חוקה
פורסם 2006 במאי 1419 שנים תישאל את מר תולעת לא אותנו כי כולם פה מסכימים שהמונדיאל לא צריך להיות בתשלום כן, בואו ניקח מסל הבריאות ובתמורה נשלם את המונדיאל. תאמין לי שאם הייתה דרך חוקית לעשות את זה אז זה היה נעשה. כמה פוליטקאים יצאו בהבטחות ש"אני יביא את המונדיאל לעם" ולא קיימו? כי אי אפשר, זה רכוש פרטי של חברת צ'רלטון. מה שכן מצב כזה לא יקרא יותר בגלל שFIFA קבעה שאסור למכור זכויות שידור לגוף שלא משדר.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים תעשה לנו טובהזה כמו שהאולימפיאדה תהיה בתשלוםלמיטב ידעתי הערוץ הראשון משלם על שידורי האולפיאדהאז הפעם הוא בחר לא לשלם על המונדיאלואם האוליפיאדה תהיה בתשלום מה יקרה? העולם יחרב? זו צורת בידור ככל האחרות, פשוט כל השנים זה היה בחינם אז אתה רוצה שהמצב ימשך
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר ואם האוליפיאדה תהיה בתשלום מה יקרה? העולם יחרב? זו צורת בידור ככל האחרותממש לאהאולימפיאדה והמונדיאל זה הרבה יותר מבידורזה לא איזו תוכנית קומדיה או שעשועון שמישהו יצר ויש לו זכויות עליוזה ספורט של נבחרות מכל העולם ששיך לכל העולם ולאף אחד אין זכות עליו
פורסם 2006 במאי 1419 שנים לא הרבה, אבל ברור לך שגם בערוץ הציבורי האזרחים משלמיםלאף אחד אין זכות עליו, אבל יש זכות על השידור שלו
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר גם זכויות בלעדיות על השידור לא צריכות להיות.ואם הוא יותר עשיר ממני? זה אומר שהוא יכול לקנות את השידורים באופן בלעדי ואני לא אוכל ליראות?מה יש לו בעלות על כל הנבחרות בעולם?ולפי דעתי מדינה שמכבדת את אזרחיה צריכה לקנות בעצמה את המונדיאל, אליפות העולם והאולימפיאדהאבל להציג את זה כאילו מדובר בגלגל המזל זה ממש חוסר הבנה מוחלט
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מי בכלל צריך לראות את כל המשחקים הלא מעניינים?העיקר יש את המשחקים המעניינים בחינם וזה מה שחשוב.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים גם זכויות בלעדיות על השידור לא צריכות להיות ולפי דעתי מדינה שמכבדת את אזרחיה צריכה לקנות בעצמה את המונדיאל, אליפות העולם והאולימפיאדהאבל להציג את זה כאילו מדובר בגלגל המזל זה ממש חוסר הבנה מוחלטמחזק מונדיאל זה לא תחרות של קבוצות בבעלות פרטית יש אבדל גדול בין ליקנות זכויות על ליגה לבין על דבר ציבורי
פורסם 2006 במאי 1419 שנים נו, יופי, ברור שבערוץ ציבורי האזרחים משלמים בדרך זאת או אחרת.בשביל מה משלמים אגרה? בשביל לראות את שישי עם מיכל? את הבדיחה המהלכת הזאת?
פורסם 2006 במאי 1419 שנים אבל מה זה משנה מי קונה?אם המדינה בוחרת לקנות בכסף של הציבור או שהציבור בוחר לקנות בכסף של עצמו?הרי זכויות השידור עולות כסף (מצלמות, עריכה, כתבים, שידור וכד') ומישהו צריך לשלםמה עושים עם האגרה שלך זה נושא אחר לגמרי
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר נו ברורהאזרחים משלמים פה על כל דבר בצורה זו או אחרתזאת אחת הפשרות שעושים בשביל שתהיה מדינהלפחות כסף שאתה משלם למדינה הולך למטרות שמשרתות אותך, האזרח(או ככה לפחות זה היה אמור להיות), וזה לא הולך למטרות רווחאבל לשלם כסף לחברה פרטית על משהו שלא שייך לאף אחד???זה כמו שמישהו יבקש כסף על האויר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.