פורסם 2006 במאי 1419 שנים אני פונה אליכם בנושא שמטריד אותי אישית ובטח מטריד גם את רובכםמה עושים עם שידוריי המונדיאל?אני מת ליראות אבל ממש לא בא לי לשלם לחראות האלהשמעתי על כל מיני דרכים של אנטנה לקלוט מירדן או ליראות איכשהו באינטרנט...יש למישהו איזושהי דרך ליראות את המונדיאל בחינם?אנא שתפו...
פורסם 2006 במאי 1419 שנים אבל קבוצת צ'רלסטון קנתה את הזכויות על המונדיאל באיזור שלנו ולראות את המונדיאל בגבולות מדינת ישראל שלא באמצעות חברת צ'רלסטון (כל אמצעי שעוקף את הרישיון שניתן לחברה שקנתה כדת וכדין את הרישיון ומאפשר לצפות במונדיאל בגבולות המדינה שלא באמצעות החברה הינו בלתי חוקי) הינו בלתי חוקי בעליל. (נכון שזה מעצבן כשאנשים מתחסדים?)
פורסם 2006 במאי 1419 שנים היה להם מבצע, מי שעושה מנוי (או מאריך) מקבל בחינם את המונדיאלאבל הוא נגמר ביון שישי האחרון
פורסם 2006 במאי 1419 שנים היה כבר דיון על זה והמסקנה הברורה היא: הולכים לפאב, שותים בירה, ונהנים ביחד.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים זה נחמד בתאוריהבתכלס, זה גם יהיה יותר יקר (משפחה שלמה תלך לפאב כל יום?)וגם זה יוצא בעיצומה של תקופת המבחנים (לסטודנטים שבינינו)
פורסם 2006 במאי 1419 שנים במחיר זה יוצא כמעט אותו דבר (גם בבית בירה זה MUST),מבחנים - זה אכן באסה, אבל המבחנים מתחילים אצלנו רק בסביבות ה25.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים אני לא יודע בקשר אליךלי לא יוצא לשבת בפאב במשך שעתיים בלי להוציא לפחות שבעים שקלואם הייתי הולך לפאב אז לחלק מהמשחקים הייתי הולך ישר מהלימודים ואז הייתי מזמין אוכל וזה היה יוצא יותר יקר.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים אז לך למסעדה כבר ולא לפאב , ב70 שקל גם אוונגרד יראו לך את המשחק. בכל מקרה אנשים, גם אם אתם רותים לקנות תמשחקים חכו לרגע האחרון, לדעתי הם יראו שאף אחד לא קנה וימכרו לאיזה ערוץ בזול כדי לכסות הפסדים.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים לאינטרנט זהב יש מבצע מצויין.נראה לי שאני עובר ל-2.5, או מתנחל אצל חבר(שגר שעתיים נסיעה :-\) 8)
פורסם 2006 במאי 1419 שנים שעתיים נסיעה?חודש שלם?במחירים של הדלק כיום?זה יעלה לך הרבה יותר מהמונדיאלתמצא פתרון יותר יצירתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.