עבור לתוכן

Audio-Technica ATH-A900LTD, לקנות או לא לקנות?

Featured Replies

פורסם

יש לי הזדמנות לקנות את האוזניות Audio-Technica ATH-A900LTD מ-EBAY, תמורת 310$ (1380 ש"ח) כולל משלוח.

אני קונה את האוזניות האלה לשימוש ביתי, בעיקר לז'אנר מטאל, אחרי שקניתי את ה-Audio-Technica ATH-FC7, והתאכזבתי מהם בגדול.

מה אתם אומרים? כדאי לי ללכת על הקנייה?

רק 9 פריטים נשארו, ומדובר במוכר מפורום הדפיי שפשוט מוכר את האוזניות האלה כמו סוכריות בשבוע האחרון (מדובר באיזה שהיא תחרות בפורום).

פורסם

יש אותן במחיר דומה באיביי. היו לי ה-A900 והייתי מרוצה מאוד. אומרים שהגרסא הזו עם שיפורים (לא רבים) בצליל אך עם חתימת צליל זהה, ונוחות יותר (והקודמות היו גם ככה הנוחות ביותר שאיי פעם השתמשתי בהן) אז לדעתי אם אין לך בעיה להוציא את הכסף אין סיבה למה שלא תקנה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

גרסת ה-A900LTD כבר לא באה בחשבון, כי נגמר המלאי למוכר :-\

מה שכן, הוא יכול להשיג לי את הגרסה הרגילה של ה-A900 או ה-A1000. לפי מה שקראתי, ל-A1000 יש צליל מאוד קרוב לגרסת ה-A900LTD, כך שאם המוכר יעשה לי הנחה משמעותית, אני אקנה אותה.

מנסיון שלך, איך מסתדרת ה-A900 עם מוסיקת מטאל?

וטוב שדיברת על האוזניות מבחינת נוחות, כי אחרי ה-SR-60 ו-ATH-FC7, התכונה הכי חשובה לי היא הנוחות.

פורסם

אני לא יודע איך ה-1000, ולא הייתי ממליץ לקחת בלי הרבה תגובות חיוביות, שכן לא ראיתי יותר מדיי תגובות על האוזנייה הזו.

תבדוק באיביי, יש שם בור שמוכר את ה-900LTD ואני כמעט בטוח שיש לו עוד לא מעט זוגות, אני לא מכיר אותו או משהו, אבל יש דיון עליו בהד-פיי כך שתוכל לקרוא יותר.

אם תיקח את ה-A900, בשאר התקציב תוכל לקחת מקור טוב (במידה ואין לך עדיין), מה שיעזור מאוד לאיכות הקול.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

ביררתי יותר מידע לגבי ה-A1000 ב-head-fi, ולפי התגובות שם ההבדל בינה לבין ה-A900 לא כל כך עצום, וגם לא שווה את תוספת המחיר.

אז אני הולך על ה-A900 :). תודה על העזרה.

בנוגע למקור, אתה מתכוון לכרטיס קול?

יש לי את ה-AUDIGY 2 VALUE, לא הכי הכי, אבל אמור לספק צליל טוב עם האוזניות.

פורסם

תתחדש.

למרות שהאודיג'י לא מגרד את האוזניות האלה, הוא עדיף מאונבורד.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה :).

ואם כבר, איזה כרטיס קול יהיה גבוה יותר בכמה רמות מהאודיג'י ויראה את אפוטנציאל האמיתי של האוזניות?

לא יודע בנוגע לתקציב, העיקר משהו לא יקר בטירוף (נגיד עד 1000, ועדיף פחות).

פורסם

יש המון כרטיסים כאילו, הבעיה היא שלרובם אין יציאת אוזניות מוגברת. לכן הייתי מציע לבדוק את הרוולושן והפרודיג'י שלמיטב זיכרוני כן יש להם יציאה מוגברת לאוזניות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

800 שקל כרגע גדול מדי עם כל ההוצאות האחרות :-\.

אני דוחה את קניית הכרטיס קול בכמה חודשים, וחוזר אחרי זה לבקש המלצה נוספת.

תודה על העזרה :)

פורסם

במקום לקנות כרטיס עם יציאת אוזניות מוגברת בצורה מגוכחת תקנה כבר מגבר אוזניות קטן וזהו.

פורסם
  • מחבר

זאת הסיבה שאני אחזור לבקש המלצות, לפני שאקנה בעוד כמה חודשים, כמו שרשמתי. לוודא שאין אלטרנטיבות אחרות.

פורסם

איך יציאת האוזניות המוגברת של הAUDIOTRACK MAYA 44 MKII?

עריכה

הנה פרטים מאתר החברה:

Headphone Amplifier

1. Load Impedance Range : 32-600 ohm (for the best performance)

2. Output Power : 125mW @ 32ohm per channel

פורסם

עד שלא נשמע, לא נדע :)

Anatoli.

פורסם

תגידו, הכרטיס קול Audiotrak Maya 44 Mk.II Sound Card

נותן ביצועים טובים יותא מאשר ה XFI ? בנוגע לעוצמה ואיכות באוזניות ובסטיראוו.?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים