עבור לתוכן

למבינים בתוכנה nlite

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה קוראים לי גיא ואני לא ממש ותיק פה בפורום בכל מקרה אני חייב לציין שהפורום הזה באמת מוצלח ואני אצרף לפה הרבה חברים שלי שיהנו ויתרמו גם הם לאתר

בכל מקרה אני מצטער מראש אם זה לא שייך לפה אני מבקש שאם זה לא שייך אז תעבירי לפורום הנכון

אז ככה:

אני רוצה להכין דיסק ווינדוס XP SP2 משלי מה הכוונה משלי זה שאני רוצה להוסיף לדיסק את הקבצים של ה-SATA מבלי להתחיל לעשות בלאגן עם דיסקים והכל אני רוצה להעלות את כל הדרייברים לדיסק של הכרטיס מסך כרטיס קול וכל השאר אני רוצה להוסיף בנוסף תוכנות שיותקנו אוטומט כמו למשל

ווינראר ווינזיפ אנטיוירוס אופיס וכל התוכנות שאני משתמש בהם

אני רוצה שזה יתקין לי אוטמט את הכל מבלי לגעת במחשב שאני יתקין את הווינדוס ועד שהוא לא מסיים להתקין את כל התוכנות אני לא נוגע בו

ובקשר לתוכנה nlite הבנתי שניתן לעשות את זה עם התוכנה הזאת אבל אני לא ממש מבין בה כלום

התקנתי את הגירסה של התוכנה בעברית

אני רק רוצה לבקש ממכם את הפעולות של מה שאני צריך לעשות בישביל שיקרה כל מה שאמרתי פה:

"אני רוצה להכין דיסק ווינדוס XP SP2 משלי מה הכוונה משלי זה שאני רוצה להוסיף לדיסק את הקבצים של ה-SATA מבלי להתחיל לעשות בלאגן עם דיסקים והכל אני רוצה להעלות את כל הדרייברים לדיסק של הכרטיס מסך כרטיס קול וכל השאר "

אשמח מאוד באם מישהו יוכל לעזור לי ולהנחות אותי באיזה אופציות לבחור בישביל הפעולות שאני רוצה לעשות

בתודה מראש

גיא

שוב פעם אני מצטער אם אני כותב את ההודעה בפורום הלא נכון אם זה לא המקום תעבירו לפורום הנכון בבקשה

פשוט לא ידעתי איפה לכתוב את זה ופה זה הכי נראה לי

שוב תודה רבה

פורסם

ברוך הבא! אתה שואל משהו מאוד מורכב שקשה לי להאמין שיש אפילו רבע אחוז מטכנאי המחשב בעולם שיודעים לעשות אותו. אישית אני מחשיב את עצמי בתור ידען גדול בתוכנה ועדיין לא השקעתי את המאמץ ללמוד ליצור דיסקי מערכת הפעלה מותאמים אישית (חיפשתי קצת ברשת וזה נראה כמו סיפור מההפטרה).

אני ממתין עד צאת Vista לפרוייקט הזה כי כל הסיסטם הולך להשתנות אז. מיקרוסופט הולכת לחסל את גוסט ותאומיו כשהיא תצא עם טכנולוגיית XImage. תקרא קצת עליה תראה איזה דבר מדהים זה יהיה (לעדכן אימג' ע"י הזרקת תוכן אליו). אז חבל להשקיע עשרות שעות ללמוד משהו שלא יחזיק מעמד אפילו שנה מסכנה אחת... תתקין תוכנות ידנית כמו שאתה עושה היום, עד ויסטה, זו המלצתי.

פורסם
ווינראר ווינזיפ אנטיוירוס אופיס וכל התוכנות שאני משתמש בהם

ניסיתי את זה - יצא על הפנים - ווינאמפ לא הותקן כמו שצריך והיה לי ימבה של FILE SYSTEM ERRORS כשהXP הותקן, עכשיו התקנתי רגיל והכול בסדר , תחסוך לעצמך בלגנים רציניים ותתקין רגיל, בזמן שתתבזבז על איך לדחוף איך כול הדברים להתקנה של XP תוכל להתקין את XP עשר פעמים בדרך הרגילה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי אז אין טעם להכין דיסק כזה תודה רבה לשניכם

פורסם

ליצור התקנה של XP עם SP מובנה, עידכונים מובנים, שלא שואל אותך שום דבר בהתקנה-זה ממש לא קשה עם NLITE.

אני בניתי אחד בעזרת המדריך המעולה שיש באתר שלהם.

הבעיות מתחילות כשאתה רוצה לצרף תוכנות..

עם דריברים גם אין שום בעיות-הכל עבר חלק.

תשתמש במדריכים באתר, והכל יהיה מצוין, כל עוד לא תרצה לשים תוכנות צד ג'..

פורסם
  • מחבר

אז אפשר את המדריך או לינק למדריך שאתה מדבר עליו?

פורסם

לצערי הלינק כרגע אינו פעיל באתר שלהם : http://www.nliteos.com/guides.html, אולי נסה מאוחר יותר..

עריכה: עכשיו הוא עובד, כדאי לקרוא אותו עכשיו או ששוב הוא לא יעבוד..

פורסם

עכשיו כשאתם מדברים על זה אני רואה שיש באמת טעם לפחות ליצור דיסק עם הטלאים מאז SP2 (יצאו המון כולל כמה כבדים מאוד). בסוף ההתקנה בוודאי אפשר להגיד לו להריץ פקודונת שתתחיל להתקין תוכנות אחת אחרי השנייה, לא בשימוש במנגון ה-nLite. יש הרבה דרכים אמינות להתקין תוכנה אוטומטית כולל Installshield, משחק עם קובצי טקסט/קינפוג, הרצת מאקרו שלוחץ על כפתורים עבורך, החדרת מפתחות לרג'יסטרי כדי לשכתב קינפוג נאות לתוכנה (*שיעול*NOD32*שיעול*) וכד'.

עדיין סיפור מה---...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים