פורסם 2006 במאי 1519 שנים אני חושב שהכוונה לזה שאם שותים יותר מדיי ממה שהבנאדם יכול אז זה מסוגל להרוג אותו לא כמו גמל שיכול לאגור כמויות גדולות קרה פעם 1 בעולם שאדם מת מזה שהוא שתה המון מים...לפני משהו כמו 10-15 שנה..
פורסם 2006 במאי 1519 שנים הרבה אנשים מתים מזה. במיוחד אנשים שלוקחים אקסטזי (מרגישים צמאים, אבל האקסטזי מטפל בכליות אז אתה לא משתין).
פורסם 2006 במאי 1519 שנים אם תשתו מים בכמות ענקית כמו שתכולו לשתות ואם אין לכם בעיות כליות ואתם בריאים אז הסיכוי שתמותו מהמים הוא אפסירק במקרה אחד אישה מת משתייה של מים
פורסם 2006 במאי 1519 שנים כמו שאמרו בדר"כ הגורם הוא לא המיים עצמם אלה משהו נלווה והמיים הם רק סימפטום אני בעצמי גומר קנקן של ליטר וחצי פטל בארוחה אחת (אבל משתין את זה במשך שעתיים אחר כך)
פורסם 2006 במאי 1519 שנים וממה נראה לך ששמן תינוקות עשוי בדיוק ? מנפט ! כן כן... הבעיה היא שתראה לי אמא אחת שתמרח על התינוק שלה שמן נפט ולכן בה גאון אחד והמציא לזה שם אחר שמן תינוקות שאם אתה שואל אותי נשמע הרבה יותר גרוע אבל מה אתה יודע כל האמאות קונות את זה גם אם הוא עשוי מנפט ולא מתינוקות בסופו של דבר גם וזלין הוא תוצר לוואי של נפט, ואני לא צריך להגיד לך מה אנשים עושים עם זה. אין מודעות, אנשים יודעים שסיגריות זה מזיק אבל לא יודעים שכשהם שותים "פאנטה" הם מקבלים חומרים מסרטנים לגוף, כך שאין ממש הבדל בין פאנטה לסיגריה. הממשלה צריך לחוקק חוק שעל כל מרכיב סינתטי לרשום במה הוא חשוד באותיות גדולות על כל אריזה של מוצר, ככה לאנשים תהיה אינדיקציה יותר טובה לגבי האיכות של המוצר ולגבי מה שהם מכניסים לגוף שלהם! אבל בטוח שזה לא יקרה, למה? כי לכל החברות האלו יש כוח, הרבה כוח, עובדה שזה לא קרה עד עכשיו ואני לא מוצא סיבה אחרת מלבד התנגדות מצד החברות שמשווקות את המוצרים האלו. ת'כלס, לא באמת צריך את הכיתוב הדפוק הזה על הסיגריות, כל מעשן יודע שהעסק מזיק. אבל כן צריך את הכיתובים האלו על מוצרים "תמימים" לכאורה שאנחנו צורכים ביומיום...
פורסם 2006 במאי 1619 שנים בבית ספר הייתה לי מורה משוגעת שהסבירה לנושבמשקאות דיאט החומר הממתיק יכול לגרום לנזק מוחיאני לא יודע אם זה נכון אבל זה מה שהיא אמרה...
פורסם 2006 במאי 1619 שנים כנראה שהמורה שלך שתת יותר מדי מהחומר הזה..החומר הזה פוגע בכבד ואולי בעוד כמה איברים.. אבל נזק מוחי זה לא גורם בטוח..
פורסם 2006 במאי 1719 שנים בבית ספר הייתה לי מורה משוגעת שהסבירה לנו שבמשקאות דיאט החומר הממתיק יכול לגרום לנזק מוחי אני לא יודע אם זה נכון אבל זה מה שהיא אמרה... כניראה שבגלל זה תמיד יש אנשים שמנים שמזמינים דאבל צ'יזבורגר עם דייט קולה אה ? גם וזלין הוא תוצר לוואי של נפט, ואני לא צריך להגיד לך מה אנשים עושים עם זה. מוזלין אתה יכול להריח את הריח של הנפט אפילו
פורסם 2006 במאי 2219 שנים שמע מה שאני יודע שבכל הדברים הדיאט במיוחד בדיאט קולה ספרייט וכל אלה יש חומרים שגורמים לשיתוק עצבים או שירים אני כבר לא זוכר. קראתעי איזה מחקר בנושא אני לא בטוח לגבי האמינות שלו.אבל עדיף לך לשתות קולה רגיל מאשר דיאט.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים יש כמות מסוימת של חומרים דיאטטים שמעליה נגרם נזק.אם תסתכל על מסטיק אורביט תראה שיש שם כמויות מומלצות לאכילה.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים כל דבר הוא לא בריא אם צורכים אותו בצורה לא נכונה , גם דברים שהם לכעורה מגודרים כבריאות טהורה בצריכה מוגזמת יכולים לגרום לאשלכות קטלניותכך שאם לוקחים משהו שמההתחלה לא מתיימר להיות פסגת התזונה הבריאותית שלכם וצורכים אותו בכמויות מסחריות אין פלא שהוא יכול לגרום לבעיותדבר שני רפואה היא לא מדע מדויק , רחוק מזה . ע"ע חלב שכל חודש יוצא מחקר חדש על השלכותיו
פורסם 2006 במאי 2219 שנים הקולה הרגילה גם לא בריאה. אני לא מבין מה זה משנה לכם אם הדיאט פחות בריא מהרגיל - שניהם מזיקים, ואתם לא יכולים "להתנחם" בכך שאתם שותים את המזיק פחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.